Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 920
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 1 455
Преместят се в чужбина за да избягат от чужденци  Crazy
Не знам ти каква германка си, но на доста германци им е дошло до гуша от чужденци и мюсюлмани.
Има момичета, които се страхуват да се разхождат сами по улиците, понеже не веднъж са имали неприятни срещи с групички младежи от турски произход.  Rolling Eyes

# 1 456
  • София
Еееее, Оnna  и Djoleva, бъдете по-креативни,  Полина е чела явно конспиративните теории, според които от Хитлер е взет приживе  материал Mr. Green и Ангела е резултат  от оплождане на по-късен етап  с дълго замразения материал..  hahaha Народът се е бъгнал, когато пуснаха тази идиотщина по  жълтите медии, бъкаше нета от двойка снимки, доказващи приликата на "баща и дъщеря".

# 1 457
Населението на Европа е 740 млн. Сирия е 22 млн. Да речем, в най-лошия случай още толкова се пробват да минат за сирийци. Дали 40 допълнителни милиона могат да променят чааак толкова Стария континент, ако бъдат разпределени разумно?
Бакалски са ми сметките, знам.

# 1 458
Касита, дали не ти е трудно да си намериш квартира в немско, не защото те бъркат с бежанец, а защото нямаш работа там? Пробвай с хотел като за начало. Сериозно.

Така ли? Ще му кажа. Благодаря ти. Сериозно.  ooooh! Може и в бежански лагер да опитам. Само да не се убода на унгарската граница, пардон, ограда.

Съгласна съм с мненията на Самурайка и Церемония.

Продължава да ме занимава въпросът кой в този момент подклажда тази вълна хора.

Не ми казвай, че не ти е ясно.
Първо, не са толкова, че да застрашат континента и второ, по-голямата част бягат от ада. Съгласна съм, че мерките не са адекватни, но някак не съм съгласна с тезата "да си се давят и умират там".

Абсолютно. Въобще даже не са кой знае колко, а за разклащане на Европа просто не може да става въпрос. Ако от такива слаби полъхвания се тресе континента, какво остава за истински проблеми. Да не говорим, че не са отвчера в ЕС, а откакто стана конфликта в Сирия. Просто медиите решиха, че сега е най - добрият момент за вдигане на рекламните тарифи, особено със "сърцераздирателната" снимка на удавеното момченце.

Относно ИД назад писах, че просто не пречи толкова, че да си заслужава средствата и времето за да се унищожи от Запада. Когато стане толкова могъща, че да влияе на цените на петрола както Саддам и Кадафи, защото бяха спрагани като пример, тогава ИД ще замине за ислямският рай с девиците, скорострелно. За сега е просто регионална терористична организация, с която местните тук таме се бият. Иначе медиите преувеличават и я изкарват някакъв супер гигантски великан, който застрашава целият свят. Това просто не е истина, за щастие.

# 1 459
За дъщеря на Хелмут Кол съм чела да се спряга Меркел. Това за Хитлер ще е нещо ново.

Той й е ментор, политически баща. Нямат роднинска връзка.

# 1 460
  • София
Не знам ти каква германка си, но на доста германци им е дошло до гуша от чужденци и мюсюлмани.
Има момичета, които се страхуват да се разхождат сами по улиците, понеже не веднъж са имали неприятни срещи с групички младежи от турски произход.  Rolling Eyes

За Франция важи същото. Моя бивша колежка е живяла 2 години в страната, в някакво по-затънтено градче. Там всичко е било ОК (като изключим тесногръдието на местните  Wink ), но когато са ходили до Марсилия, за да разгледат, е останала потресена - това си е по същество черен град, изцяло превзет от негри и араби. Които на всичкото отгоре се държат безобразно с белите, арогантни и нахални са..жена вечер не смее да излезе сама.

Всички французи, с които е говорила през тези 2 години, са изявили отвращение от тълпите африканци/араби, превзели страната им. Никой не се кефи на подобна криворазбрана мултикултурност, в резултат на която цели градове се оказват черни. Но и никой не смее открито да се противопостави, за да не го обвинят в расизъм. А онези си се множат..сега идват и нови.

# 1 461

Че те там си имат турци от 40 години сигурно. Голям и дълъг страх ще да е било.

# 1 462

Не знам теб какво те интересува каква германка съм. Родословно дърво ли искаш да видиш, или автобиография?

Никъде не съм отричала че има хора тук които са против чужденци. За щастие обаче са малцинство.

# 1 463
  • София

[/quote]

Между "чужденци" и "ислямизирани чужденци" има леееека разлика. Била съм в страни, чието население изповядва будизъм и се чувствам ок. Не ме е страх. А от тези ме е страх.
Не разбирам защо са се заели да променят света според своите представи. Не разбирам, за чий им е мюсюлманството да става водеща религия? И какво биха спечелили от това? И на какво са готови, за да стане? Когато нямам отговори на тези елементарни въпроси, а и по история съм чела за методите им (цели 5  века, за тези, които не си спомнят какво са ни учили в училище), е разбираемо да съм против тях.
Не съм заслепена от "евроатлантическите" ценности и не мога да съм толерантна, защото те са различни. И защото държанието им не се вписва в моята представа за "нуждаещи се". Защото да изхвърляш хляба и водата, които някой ти дава, да му крещиш, да отправяш ултиматуми, да хвърляш камъни по полицаите... Не, това не е отношение на човек, искащ, молещ за убежище...

# 1 464
Населението на Европа е 740 млн. Сирия е 22 млн. Да речем, в най-лошия случай още толкова се пробват да минат за сирийци. Дали 40 допълнителни милиона могат да променят чааак толкова Стария континент, ако бъдат разпределени разумно?
Бакалски са ми сметките, знам.
А колко милиона са мюсюлманите в Европа от тези 740?
По колко деца имат християните и по колко мюсюлманите?

На всеки нормален човек му е жал за децата, но решението не е отваряне на границите и пускането на всички желаещи убежище.
Между тези жени и деца има и мъже, които са терористи и аз не ги искам като съседи!
Ако тълпите от бежанци бяха от жени и деца, европейците едва ли щяха да реагират по този начин и щяха да се страхуват и недоволстват.

# 1 465

Преместят се в чужбина за да избягат от чужденци  Crazy

Между "чужденци" и "ислямизирани чужденци" има леееека разлика. Била съм в страни, чието население изповядва будизъм и се чувствам ок. Не ме е страх. А от тези ме е страх.
Не разбирам защо са се заели да променят света според своите представи. Не разбирам, за чий им е мюсюлманството да става водеща религия? И какво биха спечелили от това? И на какво са готови, за да стане? Когато нямам отговори на тези елементарни въпроси, а и по история съм чела за методите им (цели 5  века, за тези, които не си спомнят какво са ни учили в училище), е разбираемо да съм против тях.
Не съм заслепена от "евроатлантическите" ценности и не мога да съм толерантна, защото те са различни. И защото държанието им не се вписва в моята представа за "нуждаещи се". Защото да изхвърляш хляба и водата, които някой ти дава, да му крещиш, да отправяш ултиматуми, да хвърляш камъни по полицаите... Не, това не е отношение на човек, искащ, молещ за убежище...
[/quote]

Ох, това, че искали да направят ислямски целият свят са по - скоро измислици на медиите. Абсолютно всеки иска да направи светът по свой образ и подобие. Та нима американците не го искат, че и правят? Ами европейците? Та това е мечта на всеки, да направи всичко и навсякъде така, че да му е удобно на него. Та в този смисъл не искат нещо, което по - различно от европейци, американци и руснаци. Всеки, особено от големите нации се смята за богоизбран и роден да модифицира светът. Вярно на някои наистина им се удава и успяват да го направят, визирам Европа и САЩ, а други като мюсюлманите, просто се надяват. Това е много, ама много преекспонирана тема, как видите ли те идвали да ни завладеят. Не, бежанците наистина бягат от ад. Не идват да завладяват света.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 12:40 от Anna-Bell

# 1 466

За Франция важи същото. Моя бивша колежка е живяла 2 години в страната, в някакво по-затънтено градче. Там всичко е било ОК (като изключим тесногръдието на местните  Wink ), но когато са ходили до Марсилия, за да разгледат, е останала потресена - това си е по същество черен град, изцяло превзет от негри и араби. Които на всичкото отгоре се държат безобразно с белите, арогантни и нахални са..жена вечер не смее да излезе сама.

Всички французи, с които е говорила през тези 2 години, са изявили отвращение от тълпите африканци/араби, превзели страната им. Никой не се кефи на подобна криворазбрана мултикултурност, в резултат на която цели градове се оказват черни. Но и никой не смее открито да се противопостави, за да не го обвинят в расизъм. А онези си се множат..сега идват и нови.

Абсолютно.Дъщеря ми живее вече 5 години във Франция.Отвратена е от арабите-като маниер ,поведение.Бях и миналата година на гости за 1 месец .Видях ги-влачат се по улиците помъкнали по 4-5-6 деца, създават хаос ,мръсотия по парковете ,абе ужасни са

# 1 467
   отговор на сириец преминаващ границата с Австрия
- Ние не искаме да се бием . Ние сме тръгнали да намерим един добър живот .

Толкова за бежанците бягащи от бомби и кланета .Дали бягат всички от това
и тази вълна от бежанци не е ли в резултат на призива - Идвайте , ние ще ви приемем .
Европа изпадна в положение да е някакъв новооткрит континент като от времето
във филма Далечни хоризонти . Знаете филма с Том Крус . Там всеки търсеше нова земя и нов живот .
Балона , че всички са бежанци които бягат , защото е застрашен живота им , вече за мен е миниатюрно балонче .

# 1 468
  • София
Анна- Бел, би ли само се замислила, какво би ти се случило, ако заявиш крещейки "Христос е нашият спасител", някъде по арабските страни? А какво ще кажеш да се метнеш и по едни къси панталонки с потниче на една лодка и да акостираш на някое тяхно пристанище?
И да, не би ти и хрумнало. Ние приемаме тяхната " другост", не се опитваме да обясняваме, как жената е човек (колко новаторско за техните ширини) и това, че всеки е свободен да проповядва каквато си иска религия, ако иска (това вече е кощунствено)...

# 1 469
Anna-Bell,

"Не, бежанците наистина бягат от ад. Не идват да завладяват света."

Противоречиш си.Преди малко каза,че И.Д въобще не е заплаха,и затова не я ликвидират.Сега казваш,че бежанците наистина бягат от ад.
И после,да не идват да завладяват буквално,но точно това ще стане.Как да ти го обясня най-просто??Сега четох историите на 4 семейства успели да се доберат до Европа.Едното с 6 деца,второто 7,а трето с 4 !! Това им е разбирането на тях за семейство..ОК ,това си е техния начин да живеят.Според теб тези 6-7-4 деца,по колко ще си народят,когато му дойде времето?
Ти да кажем имаш две деца,съседите ти имат 7.Ти ще имаш 3-4 внуци от твоите деца.А съседа ти колко внучета ще има от тези 7???..около 14 ако са в минимален състав.Ако решат тези 7 да имат по 3 деца,ще имат 21 внучета.А тези 21 внучета ако имат по 2 деца...колко стават-42.А твоите внучета ще са 8.
И това си ти като пример с твоите съседи.А останалите милиони??
Стига хора,да не си затваряме очите пред истината.Естественно,че на хората бягащи от война трябва да се помага.Но не с цената на изчезването на Европа и коренното и население.Нима някой иска да друг да дойде в къщата му и след време да го измести,защото вече няма място??
И не няма да се промени начина им на мислене за раждане на деца.Първо,защото живеят в затворени общества и в чужбина,второ защото така са научени,че трябва и трето,защото колкото са повече,толкова няма искат да възприемат друг модел за семейство.
Те не раждат деца за да ги гледат,раждат за да ги гледат децата!

Общи условия

Активация на акаунт