Отговори
# 720
Ние с ММ предупредихме свеки,да купува само след наше одобрение. Тя го прие добре и каза, че само ако харесаме нещо ще взима. Моя приягелка днес ми даде ел.люлка. Развълнувах се,стана ми едно бебешко,все повече нямам търпение Heart Eyes

# 721
  • Варна
Ох, натоварен ден беше днешният, но ползотворен.
Обзаведох се с един черен панталон за бременни от LC Waikiki и една туника от H&M (заблудила съм се, че няма секция за бременни), че на 10.10 сме на една скромна сватба. Реших да взема нещо, което ще мога да нося и след това. Няма смисъл да давам пари за дрехи, които ще облека само веднъж. С тези и на работа мога да ходя после.
Взех си и една от онези фланелки/туники с нарисувано бебе да се мотам из къщи. Голям мерак ми беше. Mr. Green
И децата почти ги оправихме, ще са шафери. Харесах една страхотна дантелена рокля за Габи в LC Waikiki, нямаше нейния размер, но се сетих, че кумовете са в София за концерта на Слави и намериха роклята там. Simple Smile
Преслав също е почти готов, само една вратовръзка му трябва и е истински шафер. Heart Eyes Днес не можах да намеря, чудя се къде да търся... От по-известните марки само в Некста и Овиезето не съм проверила, че са в другия мол, утре ще видя и там. От варненските мами някоя ако се сеща да е виждала някъде, ще съм благодарна да сподели.
Обиколих мола около 15 пъти, но поне отхвърлихме голяма част от покупките. Crazy
Дребоса слуша засега, все повече шава. В сряда съм на консултация, ще гледам да се видя и с доктора за една ехография, да видим накъде движи момъка. Heart Eyes
Ох, ще лягам, че каталясах яко днес. А утре пак отначало... Tired

# 722
  • София
 #Cussing out Проклетата ми котка пак събуди рано - рано /или късно - късно/. Не млъква това животно докато не стана. После играе малко и заминава да спи. Аз обаче не. Пия кафе, та явно няма днес да се изследвам.
Аз ходя с обикновен панталон с ластик, но АГ  ми каза, че много съм се стягала и не било хубаво. Явно няма да мога така да карам. Не ми се иска дрехи за бременни да купувам, ще потърся някакви рокли. Аз рокля само с ботуши нося, та тъкмо времето ще е подходящо.
От както съм бременна ужасно ме сърбят очите. Не спирам да ги търкам. Знаете ли дали могат да се ползват овлажняващи капки за очи?

# 723
Егати мрачното време. И задръствания. Чудно време избрах да ходя до офиса. Вчера изчислих колко трябва да ме компенсират ако го броим реален час. Ама айде, ще им сваля. Нали съм добра. Да не им става лошо от понеделник.
В събота сложихме ламинат в спалнята, сега ще избираме за голямата стая. Мисля и в коридора да сложа, че мразя плочки.

# 724
Добро утро и от мен Hug Днес пак съм на зъболекар,два дни с лекарство и все още ме боли. Дано успее да го завърши,че не ми се мисли ooooh!

# 725
  • Варна
Добро утро и от мен Hug Днес пак съм на зъболекар,два дни с лекарство и все още ме боли. Дано успее да го завърши,че не ми се мисли ooooh!
Успех! Дано приключи днес всичко успешно! Hug
И тук времето е начумерно днес, поне не вали. На мен пак ми се вие свят, ще припадна... Tired

# 726
Добро утро, дами! Голям тъпизъм днес, мрачно и свинско време във Варна. Ни да завали, ни да не завали. Мен ми поотминаха болките от последните два дни, имам предвид тия към интимната област, ония ден имах чувство, че направо се почва. Питах тоя ония, мисля, че е щото зверо е бил в неудобна поза. Сега съм със стандартните болежки, нищо необичайно Simple Smile Иначе скука, едно мудно се влачи днес времето..

# 727
Мен снощи наща убавица започна да ме рита в пикочния мехур ли, в какво ли....ей, звезди ми излизаха цяла вечер. Викам на ММ, че отсега е проклето като него.  Twisted Evil

# 728
  • Варна
О, да, и аз отнасям такива ритници от време на време. Чак се стряскам. Mr. Green

# 729

Общи условия

Активация на акаунт