WIZZ AIR - 19

• 69 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Ей, и Уиз се изучиха на български номера Simple Smile На 19 май, на РД-то им купих два двупосочни за Малта за датите 8-12 март за 141 лв (общо). После наши познати се заинтересуваха и започнахме да следим цените за тези дати. Допреди няколко дни си държаха 479 лв (общо). И дойдоха новините за прословутото намаление. И хоп - цената от няколко дни е 589 лв  Mr. Green Това малко като "Голяма разпродажба в МОЛ-а". Цена без намаление - 25 лв, по време на тоталната разпродажба - 32 лв  #2gunfire

# 406
те не са се изучили, а са експерти в тия номера и има какво да ни научат ако искат  Mr. Green

# 407
Здравейте,имам още един въпрос Simple Smile

Мога ли да взема в ръчния багаж лекарства,като аспирин и парацетамол и също така капки за нос?

# 408
можеш
капките ако искаш отдели при течностите, но не е фатално  Peace

# 409
Има ли ограничения за боря на блистерите? Смятам да взема един аспирин и един парацетамол

# 410
при положение, че не са течни лекарствата, можеш да вземеш колкото си искаш

# 411
Благодаря  bouquet

# 412
А мога ли да взема лекарства - флакони под налягане /за асма/ в ръчния багаж? За течност ли се броят и трябва ли да взимам документи/рецепти за тях?

# 413
  • в града на вечния купон
Само  с ръчен багаж колко  време  преди  полет  да сме на летището  1 час

# 414
Само  с ръчен багаж колко  време  преди  полет  да сме на летището  1 час

последният път, преди 2 седмици, беше ОК 1 час преди полета, но по това време нямаше други полети
ако летиш рано сутрин или на обяд може да има опашки security check-a

# 415
А мога ли да взема лекарства - флакони под налягане /за асма/ в ръчния багаж? За течност ли се броят и трябва ли да взимам документи/рецепти за тях?
Може в ръчния. Към течностите се слагат и не е нужна рецепта.

# 416
Може в ръчния. Към течностите се слагат и не е нужна рецепта.
Благодаря  bouquet

# 417
Трябва да пренеса един стъклен комплект, предполагам, няма проблем да ми е в ръчния багаж ? И друго...няма ограничение колко и каква храна ще имам в ръчния багаж, нали така ? Simple Smile

# 418
Трябва да пренеса един стъклен комплект, предполагам, няма проблем да ми е в ръчния багаж ? И друго...няма ограничение колко и каква храна ще имам в ръчния багаж, нали така ? Simple Smile
Никакво ограничение няма за сухи храни.

# 419
Никакво ограничение няма за сухи храни.
Благодаря. Остана да намеря потвърждение за стъкления сервиз в ръчния багаж...за подарък е и не смея да го слагам в чекирания багаж, дано да няма приблем да е в салонният багаж...

Общи условия

Активация на акаунт