WIZZ AIR - 19

• 69 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
В Дубай бях последно този септември и ми се струва, че имаше хора само с ръчен багаж, които не минаха през гишетата, а си отидоха направо към проверката.

# 451
В Дубай бях последно този септември и ми се струва, че имаше хора само с ръчен багаж, които не минаха през гишетата, а си отидоха направо към проверката.
Може и така да е сега.
Аз бях в началото на годината и се минаваше през гише.  Laughing

# 452
И в Бургас се ходи задължително на гише. Simple Smile

# 453
А в ръчен багаж може ли да се носи храна  newsm78 ( Тъй като последния път като пътувах две момичета минаха с разни соленки )

# 454
Може, само да не е течна.

# 455
Може, само да не е течна.
благодаря  bouquet Аз защо си мислех,че може само , ако е купувана от летището  Laughing

# 456
О, не. Може да е купувана отвсякъде Laughing

# 457
  • Варна
Какви полети има на Уиз от Бургас?

# 458
Стандартните раници стават за безплатен ръчен багаж, ако не са натъпкани много, нали? Не ми се занимава да ги меря. Или трябва ?? 

# 459
  • Варна
Стандартните раници стават за безплатен ръчен багаж, ако не са натъпкани много, нали? Не ми се занимава да ги меря. Или трябва ?? 
Стават да Simple Smile

# 460
Какви полети има на Уиз от Бургас?
Не ти ли излизат на сайта на Уиз?
От Бургас има полети за Варшава, Будапеща, Лондон и Катовице.

# 461
  • Бургас
Зимата от Бургас Уиз ер лятят само до Лондон Лутън. Peace

# 462
  • бургас/софия
Здравейте,

току що си направих онлайн чек ин-а, но се зароди един въпрос - след попълването на паспортните данни (дата на издаване и изтичане на личната карта) чукнах тикче на Document does not expire. Струва ми се че не трябваше да го правя. Някой, който е правил това да е имал някакъв проблем!??!?!

# 463
  • Варна
Здравейте,

току що си направих онлайн чек ин-а, но се зароди един въпрос - след попълването на паспортните данни (дата на издаване и изтичане на личната карта) чукнах тикче на Document does not expire. Струва ми се че не трябваше да го правя. Някой, който е правил това да е имал някакъв проблем!??!?!
По принцип не е трябвало да го правиш, но не е проблем. Когато отидеш на гишето на летището, ще ти вкарат паспортните данни и готово Simple Smile

# 464
Аз пък когато се чекирах избрах за тип документ - лична карта и след това попълних данните. След това обаче в графата за документ автоматично ми изчезваше лична карта и се появяваше надпис 'друг документ' Успях след хиляди пъти връщане да му дам save докато пише тип документ - лична карта, но само в едната посока на пътуване. В другата ми остана надпис друг документ и отдолу данните на личната карта. Не знам  някой разбра ли нещо от това което написах, но ако знаете това проблем ли е ми кажете докато е време.

Общи условия

Активация на акаунт