Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 356
  • 503
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли нещо за нашето Скийтърче? Весел празник на празнуващите!

# 421
 Благодаря, Хера!
Честит Рожден Ден, Пени! Simple Smile

# 422
  • Враца
Аз си чакам датата за Ц. На 8-ми или 9-ти трябва да ми дойде (ако ще идва). Този месец не засичах О и затова е приблизително, ориентирайки се от болките ми около овуто, което е супер несигурно, но поне е леко ориентировъчно. Wink Стискам палци на всички ни!  Peace
Aз по болезнената овулация се ориентирам безпогрешно вече доста време. За съжаление много се проточи бебеправенето при нас и ми омръзна от този термометър рано сутрин.
Колко време се проточва при вас. И при нас не е малко (година и половина) и все още не се знае има ли някакъв проблм или не. За сега само ТСХ коригирахме при мен, че беше 3,6, вече е 1,95. Следва СГ като се свободи ММ да отидем до София, че е много натоварен служебно напоследък. Иначе си пробваме пък ако стане - стане.
Аз си мислех, че в деня, в който усещам болките е овуто, но с БТ май установих, че е на следващия ден. Та затова не съм сигурна точно кога е (кой от двата дни). Wink

# 423
Не съм чела много назад, затова извинете за пропуските Embarassed
Пени, честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, щастлива и обичана  bouquet
Поли, стискам всички палци и съм сигурна, че резултата от БХС ще е супер Peace
Да са честити всички празнуващи и много стиснати палци на НЕчакащите Hug
Чета ви по диагонал набързо, мога само да почерпя, че вече съм безработна и се надявам след като се оправя с бюрокрацията да имам повече време и да вляза в час Rolling Eyes
Не ми се и пише много тези дни, защото си имам други грижи - кученце ми е болно Sad Член е на семейството от бебе и сега ми е ужасно тъжно и притеснено да го виждам такъв Confused (сори за офф-а)

# 424
Блонди, гуш!

# 425
Някой знае ли нещо за нашето Скийтърче? Весел празник на празнуващите!
Скийтър е вече мама на бебе Мила!

# 426
Скийтърче, честита ти Мила! Simple Smile))) Бъдете живи и здрави, много да слушка, да расте, да хубавее и да ви носи много щастие и усмивки в живота Simple Smile)) Надниквах честичко за новината Simple Smile

# 427
Супер!!!! Това е изключително хубава новина!!! Да е жива и здрава принцеса Мила и бързо възстановяване на мама! Вчера ли е родила?

# 428
  • София
Честита дъщеричка на мама Скитър, да е жива и здрава Мила, а на мама бързо възстановяване Simple Smile

# 429
Честита дъщеричкам Скитърче  Hug    Да ви е жива и здрава, а ти бързо да се възстановяваш и леко кърмене  Heart Eyes

Лейди, бързо да се оправя куч  : Praynig

# 430
Страхотна новина,честито Скийтърче  Praynig
Бъдете живи и здрави!
Аз съм болна,мн зле се чуствам,явно съм пипнала грип  Sick
И О неможахда засека с тестовете за О,абе пълен провал тоя месец!

# 431
Явно върлува вирус- аз не съм го хванала точно тоя вирус де, по-скоро страдам от ония, чиито симптоми са сънливост, дремане на бюрото и липса на всякакво желание за работа Wink Лошото е че пустия бацил стана резистентен и на порциите: хайде, че иначе няма пари за изследвания  Mr. Green
Ако знаете някакъв лек за това заболяване "неработифлуенца" казвайте. Засега пробвам народната мъдрост : "Клин клин избива" и поетичното вдъхновение: "Единствения начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш"  Mr. Green

# 432
  • София
хаха Облаче и аз съм пипнала същия вирус Simple Smile
Да ви помоля за едни палчета утре сутрин ми е първия преглед Simple Smile

# 433
  • Варна
Скийтър, честита принцеса, да е здравичка и много да ви радва! Simple Smile
Пъпешче, стиснати палци от мен!

# 434
Пъпешче, стискам палци, да минеш се похвалиш утре! Simple Smile
Облаче, и аз съм на това дередже... Laughing

Общи условия