Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 355
  • 503
  •   1
Отговори
# 405
penny_lane, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и нека всичките ти мечти станат реалност Simple Smile   bouquet

# 406
  • От Луната
Момичета, днес не мога да направя темата! Имам работа, а после ще излизаме и не остана време. Пишете по-активно тук и да изпишем тази тема, а аз постепенно ще подготвя нова тема! Спорен ден!

# 407
Пени, честит празник! Пожелавам ти от сърце да се сбъднат мечтите ти!   bouquet
Кетсай, добре дошла и успех   bouquet

# 408
penny_lane - Честит Рожден Ден! Много късмет , любов , здраве и сбъдване на най-съкровените желания.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Аз мога да наръся малко( не смея още качествено,че рано )  - убедена съм , че с ръсене на заразен прашец, по-бързо ще се изпише темата:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Прашецът е ,  на- първо четене ,  розов Simple Smile

И да помоля едни палчета , че чакам всеки момент резултати от БХС Simple Smile и не знам защо, но съм се гипсирала яката Simple Smile  #Crazy #Crazy #Crazy
Стискам палци на всички чакащи  - по-скоро да дойдат радостните новини   .... ,а на всички лекуващи се - бързо оздравяване и  обратно на бойното поле.

# 409
  • София
Благодаря! Ще можем да посетим Калчев чак ноември, защото сега пътуваме и ще видим какво ще каже.
А след операцията имаше ли лечение?

Здравей, Кейт! Не съм била на инжекции, защото искаме бебе и лекарят препоръча направо да действаме.
Сега малко съжалявам, защото може би щеше да е по-добре първо да уморя гадината. Не се получава вече 6ти месец и съм се филмирала дали ендометриозата не се е върнала. Гадна работа...

# 410
Пени, честит рожден ден! Много здраве и сбъднати мечти!
Стискам палци на всички, които имат нужда.
Мен вече ме сърбят ръцете да дойде момента да направя тест и да видя дали този път късметът е бил на наша страна и затова и аз моля следващите няколко дни за стиснати палци, благодаря ви!

# 411
R_N имаш стиснати палци от мен. И мен ме сърбят ръцете, ама още е много рано. И колкото и абсурдно да звучи, имам чувство, че този път Господ е решил да ни зарадва. Днес цял ден ми е едно такова... убедено някак. Ама да не избързвам и аз... успех, чакаме ти двете чертички.

# 412
Благодаря ти, принцесо!
Аз също ще стискам палци за теб, кога трябва да НЕ ти дойде? Дано предчувствието ти да е вярно и да ни зарадваш  и ти с 2 чертички съвсем скоро!

# 413
Принцеска аз те знам от другата тема, стискам ти силно палци. Р н и на теб. Аз още си правя ову тестове. Всички са с по една много бледа втора черта, а БТ варира между 36.6 и 36.7, то кога започва да се повишава темп?

# 414
До колкото знам когато е О, тогава се повишава.

# 415
БТ се повишава след О., в деня на о. може да има лек спад, но не е задължително, при тези стойности в първата фаза, БТ след О.трябва да е около 37 градуса, но това пак е строго индивидуално!

# 416
  • Враца
Пени, честит празник! Бъди здрава и скоро да носиш нов живот!  Hug

Бубалече, Т се повишава след О и трябва да е с 0,4-0,6 градуса по-висока от средната Т в първата фаза. Т.е. ако сега Т ти е 36,6 - 36,7, след О трябва да е 37-37,1, за да е по-сигурно, че е имало О. Но пак не езадължително и с разликата в Т да е имало О. Най-сигурно е фоликулометрията. Wink

Аз си чакам датата за Ц. На 8-ми или 9-ти трябва да ми дойде (ако ще идва). Този месец не засичах О и затова е приблизително, ориентирайки се от болките ми около овуто, което е супер несигурно, но поне е леко ориентировъчно. Wink Стискам палци на всички ни!  Peace

Йоли, не бързиай, където и да пишем няма значение, пак сме си ние. Пък и да има нужда от промени - те винаги могат да се направят и нищо не е фатално. Simple Smile Когато имаш време, чакаме новата тема. Simple Smile  Hug

# 417
Feriy много благодаря за инфото. Дано да сте успели този месец. Аз се надявам и ние този месец да успеем. Не знам дали скоро ще имаме пълен месец заедно с мъжа ми.

# 418

Аз си чакам датата за Ц. На 8-ми или 9-ти трябва да ми дойде (ако ще идва). Този месец не засичах О и затова е приблизително, ориентирайки се от болките ми около овуто, което е супер несигурно, но поне е леко ориентировъчно. Wink Стискам палци на всички ни!  Peace

Aз по болезнената овулация се ориентирам безпогрешно вече доста време. За съжаление много се проточи бебеправенето при нас и ми омръзна от този термометър рано сутрин.

# 419
Благодаря ви. Дано наистина е нашият месец, и вашият съшо. Аз пък да споделя, така и не успях да засека овуто с домашни тестове или БТ. Всяка сутрин ставам по различно време с непреодолима нужда да се изпишкам и меренето стана невъзможно. А на тестовете никога не видях по-наситена втора черта. Все си мислех, че правя нещо грешно. А то какво се оказа, че дори със стимулация, дето би трябвало да "намести" в изместен смисъл овуто, съм си овулирала сама на десети ден. Тя луда работа. Убедих се, че фоликулометрията наистина е най-надеждна. Дано сме уцелили момента. Успех на вас. Чакам ви двете чертичкииии.
Щях да забравя да отговоря. Аз имам още доста време. Не чакам след около девет, десет дни.

Общи условия

Активация на акаунт