Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 238
  • 706
  •   1
Отговори
# 60
Ививке беее, всички така сме били. Аз имах голям страх от бебето, чудех се какво ще го правя (хем ми е второ) , а същевременно се молех да се роди живо и здраво, нямах търпение. Сега той ме подрежда, не аз него  Laughing. Така де, всичко ти е нормално.
Благодаря ви за пожеланията. Наистина много сме днес, партия можем да спретнем.

# 61
Аз предлагам,догодина в началото на септември(може и последни дни на август)да направим среща някъде,за да почетем всички празници през септември.Така като гледам през този месец,всяка има повод да почерпи(или поне да се напие hahaha)

# 62
Като и запея- топли, сочни устни, две малини вкусни- и тя подава муцуната за целувка  Joy
Определено е дресирана  Naughty

# 63
Сигме ,да нацелуваш тази муцунка и от лелите от форума Heart Eyes

# 64
Благодаря Шери. Всичките ни деца да се нацелуват.

# 65
Дайте едно на заем за целиване Simple Smile)) докато си направим нашу Simple Smile))

# 66
Дайте едно на заем за целиване Simple Smile)) докато си направим нашу Simple Smile))
Скоро ще си имаш, действай!

# 67
  • Варна
през този месец,всяка има повод да почерпи(или поне да се напие hahaha)
Аз нямам никакви поводи през Септември, но с радост ще пийна за всеки повод, който се измисли Simple Smile
Днес моето желание се изпълни и сме на работа до 2.30... Ей! Хубави шефове имаме! Как да се оплаче човек после Simple Smile Ще ходим при моите мама и тати в селската къща и тъкмо ще тръгнем по-рано... Ихуу! Уикенда стартира след час и половина!
За песните, които казвате, че сте пели на децата и племеничетата, аз на моя племенник пеех песента на футболен отбор Левски... а баща му (брат ми) е фен на ЦСКА... Много се кефех когато детенцето взе, че запомни накрая песента и я пееше на баща си...
Сигме, зарината в работа в петък?... Хайде и твоята да приключва бързо ти желая...  Hug

# 68
Ева,как да нямаш повод?Ще пиеш за хубавите ти шефове hahaha.Повод винаги се намира smile3521 Wine Glass Drunk

# 69
  • Варна
Ева,как да нямаш повод?Ще пиеш за хубавите ти шефове hahaha.Повод винаги се намира smile3521 Wine Glass Drunk
Верно! Шери, Наздраве тогава! ...работата е сериозна щом с Шерифчето от сега си намерихме повод за Наздраве...

# 70
Мира, честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти много здраве, много щастливи мигове с любимите хора, повечко спокойствие около теб! Хубав празник! И целувки на големия мъж Момо  Heart Eyes
Даре, честит рожден ден на Веско! Да ти е жив и здрав, много да те обичка, и няма как да не е така, ти си неговата по-добра половинка, съчетание от много любов, търпение, светлина  Hug Добре сте се подредили снощи с водката  Laughing Как е главата?
Тути, да е жив и здрав племеника ти! Има си най-страхотната леля, пък песничките дали помни...друга бира...
Ивката, и аз да припея, че хормоните са страшна работа, такива мисли бутат, добре че има и период на проясняване  Whistling
Жане, като почнеш с разходките съм сигурна, че нещата в главата ти ще се прояснят  Hug Да нацелуваш Лиза по малките сладки краченца!

# 71
  • Пловдив
Е...ся Ева,хубава работа начи...аз до 5 и то твърдо Crossing Arms Дай ги тия шефове насам Crazy

# 72
  • гр.София
Шери,нямам думи за сладурското заглавие и тема! Стопли ми душата,толкова е лично и изразяващо емоция!   bouquet
Много пишете,браво! Толкова сте цветни и лъчезарни!!!
Честит празник на всички празнуващи, на рожденничката,на лелята и на съпругата, и на всички с готини шефчета  Wink
Мистик,докосна ме с думите на твоето малко-голямо момче! Който иска,му се дава! Скоро ще е,вярвам!
Ививка,когато ангелчето се роди,нещата сами ще се наредят. Ще бъдеш най-добрата майка за твоето дете!
Радвам се за всички бременни,за спокойните вече бебешоци и за умните пораснали деца, чета ви че с писане не смогвам.
Роднинските отношения са сложна материя. Имам брат и сестра и немога да живея без тях,а и те без мен! Чува ме се всеки ден и ужасно ми липсват, благодарна съм за тази обич и се старая за нея, не я приемам за даденост!
Нещо ми е криво от няколко дни,нямам определена причина,просто съм тревожна и унила. Имам нужда от почивка,незнам кога ще ме огрее....

# 73
  • София
Чрд Мира! Нека твоите желания бъдат мои пожелания:-)
Чрд Даре на ТМ! Да те слуша и обича и за тебе винаги да тича!

Преборих системата. Отдавам се на спокойствие.

# 74
  • София/Стара Загора
Шери, отново прекрасно си се справила с нашата темичка  Hug

Жане, пожелавам ви малката сега Лиза, да стане една прекрасна, умна и човечна госпожица, жена, майка и съпруга! Да изживее незабравимо детство и да ви дава всеки ден повод за усмивки, щастие и радост!

Честити да са рождениците ни!

Нямам никаква муза за писане
Скрит текст:
ако някой ден установите, че не съм влизала повече от 2--3 дни, да знаете, че или съм получила инфаркт или съм умряла...отново имахме изпълнение, но този път чашата преля....добре, че от утре с ММ няма да сме покрай това животно (вече не изпитвам никакви притеснения да я наричам така) 4 дни, та да се успокоя, но картите са сложени на масата и няма връщане назад вече....няма да утежнявам темичката на жането, но няма и да пиша...извинявам се, ако пропусна някой рожденик в следващите дни, но нямам сили.....ако някой има познат, който дава под наем квартира в люлин-10 (едностаен става, обзаведен, между 3 и 5 етаж,да ми пише, но максимум до 350-400 лв

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 14:33 от Mandy~with~luck

Общи условия

Активация на акаунт