Сбъдна се мечта голяма,мама Жана гушка сладурана-Бъдещи мами над 35

• 24 372
  • 706
  •   1
Отговори
# 180
А и забравих, Дидка, ние се запознахме в сайт за запознанства. Не го мисли. Наместването става в движение. На мен мн хора ми казваха, че като съм живяла толкова време сама и ще ми е много трудно.
Момичета, благодаря ви за поздравите за РД на ММ. Предала съм му ги всичките и той ви благодари Simple Smile Щял да черпи пак някой път групата с фотосесия.

# 181
  • Пловдив
Дара, чакаме почерпката  Laughing

Кали,как мина? Peace

ММ днес пак по частно и ние с детето сме сами.Сутринта малко разходка с колелото и кафе с една приятелка,а децата ритаха...Ама така напече ooooh!

Сложих от любимото ни свинско в гювеча и вече преглъщам... Grinning Нещо гладна го раздавам.

Що така трият наистина newsm78

Фокси и аз работих до последно,и понеже съм на бюро,накрая едвам стигах клавиатурата от корема  Crazy

# 182
Даре, Мира Б., и племенника на Тути- с голямо закъснение, но честито за вчерашните ви поводи за празнуване! Много здраве желая!  bouquet

Перу, успях да видя Ида! Много, много красива!  bouquet

Уанче, аз напълно те разбрах какво искаш да кажеш за наемите. За мен това също не са пари, хвърлени на вятъра, защото в случая  те си купуват спокойствието. А това е най-правилното решение. Най-добре далече, за да има хармония.

При нас пък е топло, но вали дъжд, имаше и гръмотевици цяла нощ. А имахме планове за днес, ще трябва да измисляме друго.

Аз пък може би ще правя или лазаня или  нещо мексиканско.

# 183
  • София
Хей, Даре, видях изложбата, мн хубави снимки имаше!
Аз мин. ден направих чудна супа с тиква, картофи, моркови и застройка. Даже ММ ми я хареса. Има надежда значи за готвача в мен.
Дидка, няма да се пуашиш- ние също от форум се познавахме и през ум не ни е минавало, че някога ще се видим, камо ли друго. Ама ей на - веднага се събрахме след второ срещане, че и наследник имаме  Wink
И ние бяхме живели по сами доста време преди това.
Хубава вечер от мен!

# 184
  • Варна
Юхуууу...  55
На нас всичко ни е наред и в норми. Растем, хубавеем и ритаме яко.
Обачеееее... Инатко стана на Упоритка...  Heart Eyes
Кифленска му работа...  Laughing

# 185
  • Ловеч
Кали,Честити Розови гащи stork-girl

# 186
  • София
Аууууу, а бях му приготвила момчешки дрехи   Embarassed
Нищо, важното е, че всичко е наред и да се успокоиш най-после и ти, Кали  Hug
Забравих да кажа, че видях бутчетата на Ида, които са само за гризкане и щипкане - моля да бъдат нахапани от мен  Heart Eyes

# 187
  • На остров
Кали  Hug Hug Hug Hug Hug много много ме зарадва !
Правя кекс с банан и ще го нарека на упоритка  Heart Eyes Heart Eyes

Тите, Илейн  Hug радвам, се че ме разбрахте .

Даре много интересно при вас, не знаех че през сайт сте се намерили  Simple Smile.
Пиаф вие в какъв форум се открихте ?

Тите много интересно как е все още топло при вас. Как са младежа и каката?
Илейн ще ти липсва ли сегашнят град?

# 188
  • София
Уан, форуми за литература  Embarassed

# 189
Да се запиша пак в новата тема, че снощи разбирам е имало разчистване с голямата метла Mr. Green
Честито на всички рожденници, именници и всички хубави поводи, които сте отбелязали докато отсъствах.  bouquet  bouquet  bouquet
Честито,2в1, желая ти да гушкаш сладко бебче на термин. Hug
Амини, честити ♡♡, лека  и спокойна бременност  Hug
Честита зелена светлина на лятна Ина,скоро да развееш чертите.
Кали, браво за хубавите новини,все така да сте, а гащите има време пак да посинеят hahaha
Ава, как са сестра ти и детето?
Мимче, и твоята?

# 190
Кали,честита ти Упоритка hahaha.Само да не и пораснат атрибути ,докато дойде време да раждаш Joy

Мамаса,пиши ти как си.

П.П.Не мога да разбера това триене на постове,които не са "Запис".Така и никой не каза -какво може и какво,не.

# 191
Кали, ами то още отначало си мислехме, че е Упоритка  Laughing радвам се за добрите новини   Hug

# 192
Ей, Рейнбоучето позна, че е Упоритка Simple Smile шъ има да я черпиш.
Пиафче, радвам се, че ти е харесала изложбата. Не се ядосвай за момчешките дрехи - ММ го е запланувал мъжко наш'то Wink ще има къде да ги пласираш.
Уанче, аз имам много познати, които са се събрали от нета. А и приятелства вече 15 години. И с мъже и с жени. Просто вече няма седянки, на които да се запознават хората.

# 193
  • Варна
Кали,честита ти Упоритка hahaha.Само да не и пораснат атрибути ,докато дойде време да раждаш Joy

Ако ще никнат, да никнат до средата на ноември. Давам му време още два прегледа - на 17.10 и още един към 13-14.11. предполагам... После почвам да купувам пандели и рокли и ще ходи като кифла, пък ако ще да е мъж...  Crossing Arms

# 194

Общи условия

Активация на акаунт