По мои наблюдения ,от бивши съученици и настоящи приятели най-спечелиха тези които родиха рано.После към 30+ имаха 8-10г и завършваха/някой/ второ висше.И работеха и бяха желани от работодателите с големи деца и без много ангажименти у дома.
Тези дето родиха на 30+ почити не се върнаха на работа.След 2г майчинство /и не са в час с промените/,с малки деца и много болнични останаха без работа.Е на 37 г нова работа ли,да учи ли...
Но това за жените.А за мъжете не знам точно как е.Повечето работят и гледат да не остават без работа.Работливи са и се старят.
То хубаво, ама ако на 30 г. имат 8-10-годишни деца, значи са ги правили около, че и преди 20-те си години. Докато станат големи децата, как точно се справя един 20-годишен човек с издържането на себе си, на бременна и без нормално майчинство жена и на детето (децата), че и пари за образованието си да намерят през времето, през което се налага жената да не работи?
Какво значение има дали ще стоя у дома до 25г и мама ще се грижи за мен.Или до 25г ще дава някой лев ,ще купи дрешка и играчка.Ако всичко е в ра.ките на нормалното проблем няма за никоя от страните.
Аз съм от късно родилите.Родителите ми са пенсионери.
Искат ,но откъде да отделят по-голяма сума да ми помогнат.И пак я яке,я играчка ,я друго купуват и дават на детето.То излезе,че и аз не съм самостоятелна.