Hапускане на дома

• 37 150
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Аз съм си шефът вкъщи и мога да си ходя и чисто гола по цял ден, ако искам (а тва няма как да стане при наличие на синовете ми там). Twisted Evil

Имах един колега - синът му му доведе и снаха. Живееха в огромен апартамент. Кво толкова, казал синът му, ще живеем с теб, ти си сам, ще ти помагаме. Да, ама той, горкият какво разправя - прибирам се от работа, искам да се съблека по гащи, да си отворя една бира, да седна пред телевизора. Да, ама не - снахата в хола, лакира си ноктите. Оффф, отивам си в стаята, разсъбличам се, поседявам да почина, после, обличам отново костюмът с връзката, че трябва да ида до тоалетната. След това, отново си отивам в стаята, разсъбличам се по гащи, поседявам. После пак слагам костюмът, че трябва да ида да ям в кухнята....Та така. От както чух тази история реших, че искам да си ходя гола вкъщи, а за целта там може да бъде само мъжът ми, който ме е виждал гола. hahaha
+ 1.

И да знете на мъжете каква им е мъка да не стоят вкъщи по боксерки...нещо като нас да ни държат в корсет денонощно. 

# 181
И да знете на мъжете каква им е мъка да не стоят вкъщи по боксерки...

Моят мъж ненавижда седенето по боксерки Crazy по къси гащи стои.

# 182
  • София
И да знете на мъжете каква им е мъка да не стоят вкъщи по боксерки...

Моят мъж ненавижда седенето по боксерки Crazy по къси гащи стои.

Е, добре, че имаш дъщеря. Зет ти ще се погоди с късите гащи на тъста, стига да не са много къси... Laughing

# 183
  • България-Швейцария
CTramell, това с родовите къщи не ми го хвали...нали ми обясняваха колко хубаво ще си живеем в къща с етаж за всеки. Ама не е баш така - получават се едни обвързвания...
Далеч сме от родова къща, в кооперация живеем, всеки в собствен апартамент.
Единственото, за което изключително много съжаляваме всички е, че не ни стисна сами да сме си инвеститори.
Близостта на другите я приемаме единствено като плюс, нито за мен, нито за останалите е имало опция фамилията да се пръсне, т.нар. 'външни' хора сме ги приобщили, вкл. и мъжа ми, който иначе определено е вълк-единак. И именно това намираме за истински ценно.

# 184
Пак се сетих за съквартирантката ми в университета- уж самостоятелна, обаче майка й почна да идва да й носи кутии с домашна храна, а като наближиха изпитите, се пренесе в общежитието, спеше на пода в спален чувал. За да натиска отрочето да учи, щото не е свикнало да сяда да чете само...
О нееееее! hahaha hahaha hahaha

# 185
Пак се сетих за съквартирантката ми в университета- уж самостоятелна, обаче майка й почна да идва да й носи кутии с домашна храна, а като наближиха изпитите, се пренесе в общежитието, спеше на пода в спален чувал. За да натиска отрочето да учи, щото не е свикнало да сяда да чете само...
О нееееее! hahaha hahaha hahaha

Имах колежка в университета, която беше на квартира, но нейната мама й пращаше редовно храна от къщи и по време на сесия също се пренасяше при нея, да "учат".
Пък един колега си вървеше комплект точно с баба си в квартирата- да му пере, да му готви и да му чисти подире.
Да, това далеч не са примери за самостоятелност. Това е продължаване на идеята за дундуркането на възрастни хора и производството на социални инвалиди.

# 186
Абе тя Златната ябълка хвърли една бомба, пък то се оказа хартиена бомбичка  Laughing Така, както беше написан първоначалния пост, се разбираше, че момчето си живее у вас. Сега става ясно, че си е съвсем самостоятелно, единствено му е спестен наема.

И аз много се обърках покрай декларацията на Ябълката, че няма шанс да разреши на сина си да напусне жилището, а то друга била историята.

# 187
Е, добре, че имаш дъщеря. Зет ти ще се погоди с късите гащи на тъста, стига да не са много къси... Laughing

Мъжът ми няма проблем да не седи разсъблечен, особено когато има друг, освен мен, така че не би му било проблем да е в приличен вид  Simple Smile

# 188

А трябва да се делят дрехите. Била си сексуално активна, нали? Wink Пък и си е кофти да си переш дрехите с тези на по-възрастните си родители.

Това, че си била в апартамент с родителите си означва, че се чува през стените. Ами аз не мога да правя секс, когато има други възрастни индивиди в къщата, които знаят за какво става въпрос, независимо дали са гости или порасналите ми деца.

Със сигурност нито си готвила, нито си чистила в дома на родителите си. Само не се опитвай да ме убедиш в противното. Живяла си като на хотел - ядеш, спиш и изчезваш. Стаята най-много да си си почиствала, ако и това и толкоз. А останалите помещения майка ти е чистила и се е грижила за бита. Много е лесно така да се твърди - кво толкова да се оправя човек в домакинството. Кво толкова, кво толкова, ама най-големите скандали в Биг Брадър стават точно заради домакинските задължения - тегави и никога не свършват. И между другото, хората си плащат за това някой да ги върши вместо тях - те са толкова много, че няма да ми стигнат няколко страници да ги изредя. Ама на теб не ти е пукало, щото те са били прехвърлени на родителите ти - нито си пазарувала, нито си мила банята, тоалетната, нито си чистила шкафове, нито си мила прозорци и пр. и пр. Мдам... Twisted Evil

Не виждам кое му е толкова кофтито да си переш дрехите с тези на родителите и децата. Все пак дрехите се перат, за да се почистят. Като деца, на 10-14-годишна възраст, имахме един период вкъщи, когато пералнята беше развалена и все нещо се случваше, та майка ми 2-3 години не успя да задели пари да купи друга. Ами, всеки си переше сам на ръка дрехите. Не, че майка ми ни е карала, но един човек да пере на 4-5 човека, значи само това да прави.

Също така, не мога да разбера откъде си толкова сигурна, че хората, докато живеят с родителите си, живеят едва ли не като на хотел, където майката върви и им прислужва. От отношенията със собствените си деца ли съдиш? Ние сравнително често като по-големи с едната ми сестра сме готвили, мили чинии и чистили, а майка ми въобще не е от тези, които командват за тези неща. Просто няма как един човек, който ходи на работа и издържа сам семейството си, гледа и болен близък, да се нагърби и с цялото домакинство. А ако рече да се нагърби и ако чакаш на него всичко, значи да ядеш, когато той е свободен да сготви. Майка ми работеше на 3 смени и си беше вкъщи по различно време. Специално пък за пазаруването, от съвсем малки деца сме се оправяли, още преди да можем да четем - с бележката, където е написано какво трябва да се купи, и парите ни е пращала в магазина.

Което не значи, че сме били самостоятелни, но не сме и били аристокрация с прислуга.

# 189
 Моят синковец още е малък, но ще си го отглеждам докато иска да седи при нас. Хич не ми пука какво ще го прави после жена му. Да се оправя. С тукашния начин на живот и разстояния едва ли ще се задържи дълго при нас, но ако се изнесе на прилично разстояние, пак ще го глезя. Какъв глава на семейство ще стане? -Глезен! Какво ще го прави жена му? каквото иска, грам не ме вълнува. Тук не е популярно да се купуват жилища на децата, но да се плаща образоване е, дано да сме живи и здрави да имаме възможност, ще платя и друго каквото мога ще направя. Ако на детето си не помагам на кого? Наслушала съм се на ''сурови'' майки дето отглеждат шампиони във всички дисциплини, накрая се оказва че плащат университети, купуват жилища в съответния град/държава, зареждат дебитни карти, уреждат стажове в чужбина и после се фукат колко са им самостоятелни и успели децата. хелоууу. А тези пък дето ги изритват без никаква помощ, хич не ми ги хвали, не са хора за мен. Семейство сме да сме си близки и да се обичаме.

# 190
Моят синковец още е малък, но ще си го отглеждам докато иска да седи при нас. Хич не ми пука какво ще го прави после жена му. Да се оправя. С тукашния начин на живот и разстояния едва ли ще се задържи дълго при нас, но ако се изнесе на прилично разстояние, пак ще го глезя. Какъв глава на семейство ще стане? -Глезен! Какво ще го прави жена му? каквото иска, грам не ме вълнува.
Ами най-вероятно няма и да те развълнува, защото при такова глезене ще си е твой до живот.    Laughing
Кой бяга от хубавото?!
Тези дни гледах един филм, точно за двама братя-такива глезанчовци, дърти магарета на по 20+ години, дето мама и тате ги зарязаха сами у дома, с празен хладилник, да се оправят и да се научат на самостоятелност.Баща им просто не намерил друг начин да ги изрита от дома....    Laughing
Готино филмче.    Grinning
Ама защо трябва да се пропускат "първите 20 години", пък после да се чудиш как да го "направиш" човек...

# 191
"Пък един колега си вървеше комплект точно с баба си в квартирата"

Един в АУБ доведе баба си от Грузия да живее в Благоевград и да му помага. Беше местна забележителност.

Sharky, аз и сега тия мръсотии ги забелязвам и ги почиствам. Но говоря за неща като гладене с колосване; центриране на покривчици; миене с количества препарат, достатъчни с изпаренията си да катурнат дребен бозайник.

На 45 вече гледам, че нещо стават кьорави и забелязват по-малко. Поне гледам по майка ми: за пред хората пъшка и чисти много, но всъщност реално не забелязва проблемните зони и истинската мръсотия.

# 192
  • Бургас
Моят синковец още е малък, но ще си го отглеждам докато иска да седи при нас. Хич не ми пука какво ще го прави после жена му. Да се оправя. С тукашния начин на живот и разстояния едва ли ще се задържи дълго при нас, но ако се изнесе на прилично разстояние, пак ще го глезя. Какъв глава на семейство ще стане? -Глезен! Какво ще го прави жена му? каквото иска, грам не ме вълнува. Тук не е популярно да се купуват жилища на децата, но да се плаща образоване е, дано да сме живи и здрави да имаме възможност, ще платя и друго каквото мога ще направя. Ако на детето си не помагам на кого? Наслушала съм се на ''сурови'' майки дето отглеждат шампиони във всички дисциплини, накрая се оказва че плащат университети, купуват жилища в съответния град/държава, зареждат дебитни карти, уреждат стажове в чужбина и после се фукат колко са им самостоятелни и успели децата. хелоууу. А тези пък дето ги изритват без никаква помощ, хич не ми ги хвали, не са хора за мен. Семейство сме да сме си близки и да се обичаме.
За мен това са си типични "майчински комплекси". Особено при жени, които нямат личен живот и се идентифицират с децата си. За мен това е егоистичен начин жената да се чувства още важна и единствена за отрочето си, да чувства, че то разчита и не може без нея. Това сина ти да е вече мъж и да го дундуркаш си е жива патология. Предлагам на такива жени да посетят психотерапевт и да спрат да пълнят емоционалните си дупки, използвайки децата си.
Извинявам се, но ми писна да гледам как масово се разпадат млади семейства, защото мама е повредила сина си и той се е превърнал в дете на жена си.

# 193
За мен това са си типични "майчински комплекси". Особено при жени, които нямат личен живот и се идентифицират с децата си. За мен това е егоистичен начин жената да се чувства още важна и единствена за отрочето си, да чувства, че то разчита и не може без нея. Това сина ти да е вече мъж и да го дундуркаш си е жива патология. Предлагам на такива жени да посетят психотерапевт и да спрат да пълнят емоционалните си дупки, използвайки децата си.
Извинявам се, но ми писна да гледам как масово се разпадат млади семейства, защото мама е повредила сина си и той се е превърнал в дете на жена си.
ти си много отворена! юрист и психиатър, браво! и лична моя приятелка, която знае как точно протича живота ми и с какво се идентифицирам. чудесна си. силна си на обобшения и така модните етикети.

Мислите, че трябва да се съсредиотточа върху удобствата на снахата от ранна детска възраст ли?

имам още време да се поправя, някакви идеи как да го направя?

# 194

Мислите, че трябва да се съсредиотточа върху удобствата на снахата от ранна детска възраст ли?

Че това е една много добра идея и, мисля, осмисля съществуването на бг-мама.  Mr. Green

Шегата настрана, от прекалено "глезене" (както ти сама го наричаш) след една определена възраст, не съм виждала да излезе нищо добро, в който и край на света да идеш.

Общи условия

Активация на акаунт