Моля за съвет във връзка с непълнолетния ми син

• 30 008
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Напротив, човек може да разбере доста неща, дори без да са казани експлицитно. На мен никой не ми е казвал "няма да водиш гаджета у дома", просто беше ясно, че това е немислимо.

Всъщност повечето неща относно тийн секса и пазенето не са ми ги казвали в прав текст, а някак съм ги попила като цялостно отношение към нещата.

Даже смятам, че стигне ли се до експлицитно казване и забрана, нещата вече са изпуснати.

# 136
Ще позволя момичето да дойде и да спи вкъщи.
Всеки в своя стая.
Ще пусна сина ми и да гостува ако се чуя с родителите.
Никакви отсъствия от училище обаче.

# 137

По телефона всеки може да се представи за родител, да изглежда много отговорен.
А дали е така не се знае.

# 138
Но вземете си дръпнете от Замунда "Risky Business" и го гледайте семейно. Ще се посмеете, а може да е повод за уроци:)

# 139

Понякога не е достатъчен аргумент мама да тропне с крак и да размаха пръст, особено във възрастта на бунтовете.

Ами аз нямам предвид тропане с крак и размахване с пръст. Считам, че като родител има моменти, в които е нормално и желателно да си "лошото ченге" и да казваш "не". И да го правиш уверено. Като дете винаги улавях кога родителите ми са несигурни и това ме караше да се пробвам, пък ако мине - мине. Не може все да се възпитава с ходене на пръсти да не би детето да се разбунтува, да му стане малко некомфортно или пък защото можело да се случи нещо си.

Въобще перверзна ми е цялата ситуация. Наистина като доставка по пощата, та синът да бъде отворен сексуално. Видях нейде горе и предложение майка му да му купи презервативи - който иска да прави секс, да си купи презервативи сам като мъж. Rolling Eyes

# 140
Но вземете си дръпнете от Замунда "Risky Business" и го гледайте семейно. Ще се посмеете, а може да е повод за уроци:)

Като става въпрос за филми, аз бих препоръчала и "Мъже, жени, деца" (Men, Women & Children, 2014).

# 141
Ма как ша си купува презервативи, то може да го е срам! и като го е срам, да реши да го прави без презерватив.

Или има друга опция: да си поръча наедро от нета.

# 142

По телефона всеки може да се представи за родител, да изглежда много отговорен.
А дали е така не се знае.

Той може да ми каже, че отива на кино, а да е в апартамента на някой услужлив приятел наблизо, нали?
Според мен идва момент, в който доверието, което са градили дете и родител години наред, трябва да бъде тествано.

# 143
Ма как ша си купува презервативи, то може да го е срам! и като го е срам, да реши да го прави без презерватив.

Или има друга опция: да си поръча наедро от нета.

Скрит текст:
То и да има презерватив, ако мацката му каже, че "секс с презерватив е като да лижеш сладолед през стъкло", какво ще направи младежът според теб?Simple Smile

Също така ми е интересно колко от съфорумките са ползвали презерватив по време на първия си сексуален акт.Wink

Ако мама ти купува гумите и те е срам, хич не си готов за секс, това е.

# 144
Извинете за тъпия въпрос, но Не е ли забранен сексът с малолетни?
Не не е забранен секс между малолетни. Законовата възраст за полово сношение е 14г.
Малолетни са лица под 16г. възраст, синът на авторката е непълнолетен, но не е малолетен.
Забранен е секс между пълнолетен/а и малолетен/а.

# 145
Той може да ми каже, че отива на кино, а да е в апартамента на някой услужлив приятел наблизо, нали?

Ами прекрасно! Щом може да си осигури терен, значи е готов за секс. Като не може - ще стои на сухо и ще кара на ръкоделие. А не мама да му поднесе момата на тепсия.
Ако нещо се закучи работата, мама ли пак ще търчи да помага? Или ще стои да му свети?
Тези деца съвсем за малоумни ги имате. После що имало "Жорко, мама...".

# 146

Ами прекрасно! Щом може да си осигури терен, значи е готов за секс. Като не може - ще стои на сухо и ще кара на ръкоделие. А не мама да му поднесе момата на тепсия.
Ако нещо се закучи работата, мама ли пак ще търчи да помага? Или ще стои да му свети?
Тези деца съвсем за малоумни ги имате. После що имало "Жорко, мама...".

Laughing
И после защо били мамини синковци...

# 147
На 16г. хормона тресе момчетата много яко и на никоя жена тука в темата не може да си обясни/разбере това. Били сте на 16 и сте скачали с въже, мислили сте за училище. Е момчетата не са така, освен ако нещо хормонално не им е сбъркано и тестостерона е с ниско ниво.

# 148
  • София

Като става въпрос за филми, аз бих препоръчала и "Мъже, жени, деца" (Men, Women & Children, 2014).

Peace Аз него бих го препоръчала на всички родители с тийнове.

# 149
Интересно после мама ли ще го кара на уролог.

Хайде малко си запрете синовете, щото после като почнат да си хващат сериозни връзки, хич не е гот да си носят "подарък" някакви буби от тийн годините. И после- хламидия, здравей, добре дошли в АРТ клиниката заради едни тийн хормони. А, и ЧПВ. Предполагам, че отворената "девойка" е як развъдник на такива красоти.

Между другото тийнът-геймър знае ли, че не е само трипер и сифилис, а има и други гадости? Хващат се лесно, лекуват се трудно.

Общи условия

Активация на акаунт