След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 127.93

• 13 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • В света на мечтите... ❤
вече искам Асбур срещу всички останали.. а не всички срещу Бурак  Confused

и аз  Mr. Green  в следващата серия на едно ще се радваме - как Волкан се нерви на АсБур  Party Party Party Party много бой ще изяде тази чувал  Joy Joy Joy ама не видяхме Чаплата ко шЪ праЙ  Whistling Whistling това в другия фраг  Wink

От мен лека  Hug Hug Hug Hug

Освен да отиде да изпразни магазините  Joy  друго не са показали да я интересува  Laughing  не е и като Зълбичка да има тайни запаси от Нутела за подобни ситуации  hahaha

# 91
Фрага на руски

https://vk.com/video-70873215_171332598?list=6e83c6e1ec5774db95

Значи все пак правилно съм разбрала - Чаплата е сменила рисунките и ги е представила за свои  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 92
# 93

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
 И аз да ви кажа лека нощ  Hug  Hug  Hug

# 94
Добро утро  Hug Hug Hug
Ама и Чаплата ли участва в конкурса  newsm78  те досега май не са ни загатвали за подобен нейн талант Rolling Eyes освен интригите май друго не й се отдава  Whistling

Ииии оставам два дни до Ашка  Crazy Crazy Crazy или по-точно 37 часа  Mr. Green

# 95
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Помислих си,че Волкан ще е до братовчед си  ooooh! ooooh! ooooh!
Остана малко до АШК-а  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
  • Керодиспансера
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Гале  Hug

Кафе за разсънване в това мрачно студено утро

Както се казва - На война и в любовта всичко е позволено  Naughty Така че, Волкан и Чаплата ще продължават да играят мръсно , да вгорчават живота на Бурак и Аслъ  ooooh! кой ще победи ..... ще видим  Thinking

# 97
Добро утро  Hug Hug Hug

Гале,Ели,Ани Hug

Не гледам ягодките,но прочетох за подмяната на рисунките.В доста сериали го ползват този "похват",но в крайна сметка истината(дори и след време) излиза наяве,освен,ако главната не е много наивна и добра и да покрие нещата.  Peace Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 09:14 от romanti4ka

# 98
Цитат

мн истинско  Two Hearts и малко тъжно  Simple Smile

Иии още едно селфи  Mr. Green

# 99
  • Под Сините камъни
Бурак брак ли е предложи че не чух добре  newsm78

И аз не разбрах добре Пепи  Thinking  ама не чух да споменава дали ще се омъжи за него  Thinking  май по-скоро й каза дали щяла да остане с него каквото и да се случвало.
лаптопа ми беше почти на цяло намален,че ММ спеше до мен и ми се чу нещо,но не бях сигурна
А сега добро утро и от мен  Hug Hug Hug

# 100
Цитат

мн истинско  Two Hearts и малко тъжно  Simple Smile
Има една стара песен "... Добре че вали, сълзите ми скрива..."

Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

# 101

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моят мъж ,ако спи и чуе турска реч,в просъница ще ме изгони  hahaha hahaha hahaha к'во толкова го дразнят  Rolling Eyes  Пепи,  Hug

# 102
  • Под Сините камъни

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моят мъж ,ако спи и чуе турска реч,в просъница ще ме изгони  hahaha hahaha hahaha к'во толкова го дразнят  Rolling Eyes  Пепи,  Hug
Ани,моя за сега си трае,може би защото имаме доста приятели турци и ходим всяка година в Турция и е свикнал с турския.Но аз все пак се съобразявам,по принцип съм със слушалки ама снощи малкия ги приватизира

# 103
Гледах промо клиповете на няколко тр канала...еми пристрастна или не на СТАР е най-хубаво  Mr. Green след това ми хареса на ФОКС ТВ  Wink , Канал Д и АТВ са ми мн еднакви...само дето при едните има отцепен Керем Бей  ooooh! той нали е патрон,та не може да пее с останалите,тр му спешъл внимание  Mr. Green мн залагат на него,ама грешка правят  hahaha hahaha hahaha
На ШОУ ТВ пък въобще не намерих  Rolling Eyes сигурно не всички правят  Thinking

Еви,не съм чувала тази песен...или не си я спомням  Blush  Hug

# 104
Цитат

мн истинско  Two Hearts и малко тъжно  Simple Smile

Ани и на мен ми е нещо такова в момента,ама ще мине.

Пепи,Еви Hug

Много се селфят   Laughing в тези ягодки.

Общи условия

Активация на акаунт