Февруарчеее, мама подлуди - последно момче или момиче ще си ти?-тема 6

• 32 389
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Здравей, Цветето,
На мен на първата фетална ми казаха, че плацентата е предна. На следващите 2 прегледа и на тази фетална ми казаха, че е задна.
Може би като се формира е по един начин, а след това се променя.
Не мисля, че е проблем, не се тревожи Simple Smile
Здравейте момичета,  Hug
Имам един въпрос за плацентата. Понеже ходих на две ФМ (едната в 18 г.с. и другата вчера) ми направи впечатление, че както плацентата ми е била предна сега вече е задна.  Shocked Случвало ли се е на някоя такова нещо? Аз предполагам, че докторката не е видял добре предишния път. Все ми се струва, че плацентата не може така да се мести - от предна да стане задна. Чувала съм, че може да мигрира ниско и високо. Не попитах, защото по-късно прочетох в листа какво пише. На ФМ ходя при една и съща лекарка, която много подробно обяснява и преглежда.
Интересно ми е да споделите вашите мнения.
Хубав и успешен ден! Heart Eyes

# 226
  • СОФИЯ
Адашче като едно цяло сме си с теб бе  Heart Eyes Hug Hug Само да сме живи и здрави и всичко да мине перфектно  Praynig Heart Eyes

А това с обличането и обуването не си го представям след има няма месец  hahaha Предупредила съм ММ да е в бойна готовност, че тежко е иначе не мога да се сгъвам  ooooh! ooooh!

# 227
  • Sandanski
Ели на мен ми сложи син щъркел, да разнообразим малко, че на 5 февруари са само розави щъркели, да има и един мъж да ги пази!

# 228
  • гр.Бургас
Здравейте момичета!
Най-накрая и аз разбрах какъв ще е пола на нашето детенце.Ели,слагай розовия щъркел stork-girl категорично!!!На феталната всичко е наред.Вече тежим 401грама и сме 21 см.
Сега се връщам назад да ви чета ,че човек 2 дни да не влезне и ви изпускам  Mr. Green
Миличка,да ти е честита момата.Все така с хубави новини да си вървим до края. Hug  bouquet

# 229
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за милите думи и подкрепата, но аз ви напускам.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и накрая да гушкате пухкави и здрави бебчета 😙

# 230
Margaritka_2014, много съжалявам....  Sad Бъдете силни и нека бъдещето скоро да ви донесе и радост.

# 231
# 232
Привет, момичета, искам да ви попитам дали имате проблеми с косопада.
При мен положението е много сериозно, пада на шепи и не знам какво да направя.

# 233
Margaritka, много, много съжалявам cry, желая ви скоро да се изправите на крака

# 234
Ели на мен ми сложи син щъркел, да разнообразим малко, че на 5 февруари са само розави щъркели, да има и един мъж да ги пази!

Еее друго си е така, трябваше ни един младеж наистина Simple Smile честит син щъркел  Party

Маргаритка - и тук да кажа, пращам ти много прегръдки и всичко ще си дойде на мястото един ден, а до тогава - само хубави мисли и вяра, че всичко ще е наред   Hug

# 235
  • СОФИЯ
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и накрая да гушкате пухкави и здрави бебчета 😙

Колко чаках този пост и с голямо нетърпение. Марги   spoko spoko smile3518
Съжалявам за това развитие на нещата пожелавам скоро да се съвземете и живота да ви поднесе само хубави моменти от сега нататък  Hug

# 236
Миличка....понякога животът ни поднася изпитания, с които трябва да се справим по една или друга причина. Със сигурност изникват въпроси като защо, как така...не е честно... просто бъди силна и вярвай. Вярвай, че всичко ще се нареди и ще има щастлив край  Hug

# 237
Маргаритка, силно ме разчуства и наистина много съжалявам  CryТова едва ли ще те успокои, но знай, че времето лекува и ти също след време ще си имаш детенце. Аз загубих едно в девети месец и имах чувството, че няма да ми се случи отново. Но след малко повече от година се роди дъщеричката ми  Hug Hug Вярвам, че и при теб нещата ще се наредят. Горе главата и мисли позитивно  Hug Hug Hug

# 238
Маргаритка много съжалявам!  Weary Бъдете силни и не се предавайте - понякога живота е гаден, но няма как - налага се да продължим... Не се предавайте и в най - скоро време чакаме да се похвалиш, че имаш 2 чертички и всичко е наред!!! Успех и много  Hug

# 239
  • СОФИЯ
Добър ден  Heart Eyes Hug

Тая мой лентичка всеки ден си е на различно мнение  Mr. Green писна ми постоянно да я оправям.

Общи условия

Активация на акаунт