Листа жълтеят, дъжд вали - сърце под моето тупти!Бъдещи мами над 35

• 22 548
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Явно сме писали едновременно.
Мойта мама топли навсякъде като ще идваме. И спя с пухена завивка, която мирише на чистичко от мама Simple Smile

# 46
Ева, ей на тая кълка и аз лежа - счетоводител земеделец  bowuu
А на село при мама и на село при свеки не едно и също  Wink
Даре стига грижи за другите - сега за теб и душата    Hug

# 47
Вие сте виновни, навестих Лидъл и си купих гръцка халва  Crossing Arms

Джови, добре дошла   bouquet

Ще видя за курсовете, мислех си да посетя някои в клиниката по-скоро, не масовки по моловете. А и всичко зависи от работните ми ангажименти.

# 48
  • В полите на Пирин планина
Да се запиша за втори път в новата тема  Grinning Къде ли изчезна първия - не знам  newsm78
Шери и Ава   bouquet  bouquet прекрасна тема.
Джови,добре дошла и от мен, лека бременност и успешен финал   bouquet

# 49
  • София
Zazzy,къде е това у нас дето не натискат за ваксини newsm78

В България, къде

Ева, супер е подаръка, щом е купонджийка свеки, ще го оцени  Peace

Амини, с кеф да си хапнеш халвата  Blush

# 50
  • София
Хайде и аз в новата тема, да си ви следя Simple Smile

Шери чудна е  bouquet Ава много хубаво заглавие.
2вУанче хубаво си решила за Виктория-Ловен парк, ние живеем близко до там и много ни харесва, също така много често ходим във Викторията в Ринг Мол и за Щастливеца на Витошка много хубав избор  Peace
Ева и аз мисля, че подаръка е хубав.
Джови добре дошла  bouquet и лека бременност.

# 51
Нещо забавно, въпреки че ние сме си още млади Simple Smile

# 52
  • На остров
Амини доволна съм за моята зодия  Mr. Green

ИваМиши и моята сестра живее там наблизо  Simple Smile

# 53
Ха така и аз да се наместя в новата тема! Simple Smile

Благодаря, Шери!

Ева, на мен подаръка, който си подготвила ми допада. Понякога е доста трудно да се измисли нещо лично.

За подготвителните курсове за родители аз съм за. Ходих и в Англия, ще ходя и тук, бях и на една лекция за кърменето. За мен са изключително полезни.
Разясняват нещата, които Мимче спомена, както и доста други. За мен да съм информирана е много важно и ми дава спокойствие. Simple Smile
За вирусите, които се носят насам-натам отдавна не се замислям, все пак Сава ходи на училище и по-голям развъдник от това аз не знам, та дали той ще ми донесе нещо или аз ще си го напипам сама, няма особено голямо значение за мен. Същи и вероятността съпругът ми да ми донесе нещо е доста голяма, все пак на острова също е сериозен развъдник. И така, да се затворя вкъщи и да не дишам, няма как да стане. Wink

Джови, добре дошла и от мен и лека бременност!

Ех, с тези разговори за студените спални на село, ме върнахте в детството ми. И на моето село при баба и дядо беше така - топличко във всекидневната, където баба и дядо и спяха, и кучешки студ в частта с двете спални, в които се влиза от едно голямо помещение като хол. Та в този "хол" имаше печка, която по никакъв начин не успаваше да затопли до толкова, че да е приятно в него, та камоли в спалните, съответно се завивахме с едни огромни юргани, които бяха по-тежки от мен... Ох, че ме налегнаха спомени! Simple Smile

# 54
  • Варна
Джови, добре дошла! Твоят ник ми напомни едно време като се бях регистрирала във форума на Космополитън като г-ца Килмистър. Като ме питаха от къде идва ник-а ми, им казвах че това ми е фамилното име и идва от дядо ми Леми... Wink

За гръцкия локум от Лидл - не си взимайте с анасон. Ужасен е  Sick
Ми то щото анасона си е ужасен по принцип...   Sick

Ева, ако свекито ти е крива, каквото и да и подариш ще бъде обект на злобен коментар.
Но ако жената е готина, пак каквото и да подариш, ще и хареса.  bouquet.
Пък ако е селска женица, каквото и да й подариш, ще го прибере в гардероба/шкафа и никога няма да го ползва/носи.... Обмислям вече за следващия повод да  й подаря мотика на моята. Сигурно най-ще й се зарадва.

Вие сте виновни, навестих Лидъл и си купих гръцка халва  :xarms

Ей, ще ме карате да пращам ММ до Лидъл сега...  Rolling Eyes
И без това съм му ядосана сега... Поканил нашия гости - едно приятелско семейство с малко дете. Хем ме пита преди време и аз му казах, че сега не е удобно. Къщата е кочина, прах не е бърсан не помня от кога. Като му кажа да пусне прахосмукачка, вика "ама нали миналата седмица пусках"... Ама иначе гости кани. Детето им искало да види зайчето... Щял да се прибере по-рано и да чисти... Е ми още го няма...  #Cussing out
Тез мъже понякога са за голям бой...

# 55
  • В градината...
Предлагам да направим конкурс "най-" на темата - най-информирана мацка, най-голяма купонджийка, най-организирана, най-любопитна, най-мързелива  Joy, най-оправна домакиня и т.н., и т.н Как е  Thinking

# 56
  • При вещиците
Мили приятелки, при мас малко усложнения от сутринта с повеъщане и световъртеж, много внимание и изследвания в Токуда. Преекламсия. Влизаме за секцио

# 57
Лили, мила кураж  Praynig с теб сме  Hug

# 58
  • Варна
Мили приятелки, при мас малко усложнения от сутринта с повеъщане и световъртеж, много внимание и изследвания в Токуда. Преекламсия. Влизаме за секцио
Олееее... Не знам какво е туй нещУ, ама стискаме палци яко...  Praynig

# 59
Успех, Лили! Всичко да минава бързо и леко!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт