Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 244
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро
Как сте Мецани и Зузко? Ще се прибирате ли вече?
София пак има Стрептококус Пнеумония. Ще се гръмна  ooooh! Този път само с капки ще го борим, защото общото и състояние е добро ( Praynig) - Ципрофлоксацин или Цилкоксан, защото първото май не се произвежда вече. Прахче, май и вие слагахте същите капки  Thinking
Иначе при нас нищо ново.

Ужас. Къде ги открихте? Аз пусках МБ на гърлен и нищо няма.
А вчера УНГ е изписал Унифлокс по каква причина ММ не можа да ми каже. Започнах от днес да слагам, че чувам че има в носа нещо.
Иначе сме с спазъм и правим инхалации с вентолин и пулмикорт.

# 631
Меци, успех с кърменето ( но не на всяка цена ). Момичетата са ти дали ценни съвети, сега се опитай да се наслаждаваш на този момент и следвай инстинкта си.  HugПървите месец - два е трудно, но после..... ех , как искам и аз пак да съм бременна. Много мили спомени ми връщаш с постовете ти. А кога ще ви изписват ?
Арвен,Поспаланчо, Алекс, бързо оздравяване на дечицата. Hug
Сияна също беше с гадни гъсти зелени сополи, с кашлица - ту влажна, ту суха. Една седмица беше на инхалации с Вентолин и Флавамед, а на следващата на Пулмикорт. От вторник борим само сополите. За щастие този път не направи бронхит. Сополите ги боря с разтвор от сребърна вода + клеева тинктура и Бактробан и вече положението е по - добре.
Педи ми изписа за носа ( след като оздравее ) Риноджермина. Имало добри отзиви за него. Пръска се в носа седем поредни дни за период от три или пет месеца. Ще видим дали ще има ефект и как точно ще стане пръскането, че Сияна много много не дава.

# 632
  • Северозапада
Алекс, в носа. Вече 3-ти път ще ги лекуваме. Тя е с хрема от 1 месец, но чаках да мине време след Тобрекса, който и капах. После с Грип стопа бяха малко по-добре нещата, но докато капах. Бързо оздравяване на вас!

# 633
  • Sydney
искам да ви кажа, че в момента са два вируса - единият е тоя ангина, препастваща в ларингит, другият е тоя със злия сопол, който е ужасен - ей на от вчера сме с него!!! чудо, та дрънка  ooooh! а днес трябваше да обиколя няколко институции с нея, но успях, остана само с НАП да приключа  Tired пак се отчетох и в аптеката  bowuu
всички да се оправят  Hug

# 634
  • София
Алекс, в носа. Вече 3-ти път ще ги лекуваме. Тя е с хрема от 1 месец, но чаках да мине време след Тобрекса, който и капах. После с Грип стопа бяха малко по-добре нещата, но докато капах. Бързо оздравяване на вас!

Оффф ужас. Теея са много упорити бактерии. Ние скоро от носа не сме пускали. Но може да се наложи скоро да пускам.
Бени, бързо оздравяване и на вас.

# 635
Ние сме с този с болки в гърлото и Т  Rolling Eyes

# 636
Арвен,Поспаланчо, Алекс, Ния, Бени, бързо оздравяване на болничките  Hug Hug Hug

Аз резервирах билети за Лешникотрошачката на 26.12. Ще ходя с Габи и вече се вълнувам Simple Smile Тя много се радва на балет и вкъщи доста често пускам Лебедово езеро  Crazy

# 637
Love_fairy, запиши я на балет, може детето да има талант за това изкуство  Simple Smile

# 638
Ния, ходи в градината за сега Simple Smile Може би бих пробвала модерен балет след време, защото страаашно много обича да танцува (като майка си  Mr. Green)

# 639
  • NE
Много болнички. Бързо да се оправят всички! Praynig

Форестче Балета е нежен и хубав женски спорт. Аз играх като дете модерен бален, но не бях постоянна за разлика от сестра ми. Хубаво е да има с какво да се забавлявате.

# 640
  • Германия
От два дни Томи не ми е вдигал Т. Днес носихме урина, бързият тест е чист, но доки   е писала в катрона да се прати в лаборатория. Ура, една крачка напред в изследванията.

# 641
  • София
Арвен,Поспаланчо, Алекс, Ния, Бени, бързо оздравяване на болничките  Hug Hug Hug

Аз резервирах билети за Лешникотрошачката на 26.12. Ще ходя с Габи и вече се вълнувам Simple Smile Тя много се радва на балет и вкъщи доста често пускам Лебедово езеро  Crazy

Много ти благодаря.
Много хубаво. Аз все още изчаквам иначе с удоволствие бих я завела, но на този етап е още малка и ще ме побърка. Ходили сме на бебешка опера и много и хареса и танцува.
Иначе е хубаво децата от малки да се занимават със спорт.

# 642
  • до едно тепе
Аз исках в градината да го запиша на йога. От 170 деца той беше единствен за йогата. Та има само футбол, английски и народни танци. Тая година ше е футболист  ooooh! поне да изразходва някъде енергия зимата. Иначе се опитах да убедя мъжо да го запишем на латино танци та дано оправим проблема с ходенето на пръсти, но не срещнах разбиране. Outta Joint
Мъжо го води на доктор. ЛЛ я нямало, заместника като чул, че прави спазми понякога му насвяткал веднага вентолин и са съм яко в джаза дали да му го давам, като не е чак толкова зле кашлицата.

# 643
Поспалане, чак аз се засмях, че искаш да правиш детето бъдещия Алфредо Торес  Heart Eyes

# 644
  • Sydney
pospalancho вземи му геломиртол за деца  Peace въпреки, че е за над 4 годишни аз давам на Ема, че вече в чудо съм се видяла
Flower Fairy не е спорт, изкуство е (не го казвам със заядлив тон Simple Smile ), много хора го бъркат заради художествената гимнастика (имат еднакъв клас, но другото е различно)... казвам го, защото знам - играла съм 15 години, а майка ми е професионална балерина, сега вече преподава само Simple Smile
Love_fairy ние за Пепеляшка слеващия месец Simple Smile миналата година имаше балет на лед, Имперсият руски, много исках, но нещо май бяхме болни тогава...
ant G мен ми изглежда, че София е само носител на тази бактерия... щото трети път я намирате, трепете и пак...
Niq_23 ужасно е това... давай бързо нещо за гърло и следи да не тръгне надолу, при нас стана за един ден точно ларингита  Tired бързо да се оправяте
както и другите пак пожелание за бързо оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт