Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!

• 27 243
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
Сигме на цвЕт ни моим го докараме hahaha hahaha hahaha Crazy
Ще го слушам до 6-7 как кашля и после, ако преценя ще му дам вентолина и ще му пусна една инхалация с физ.р-р.
Бени тоя геломитрол нали е за сополи  newsm78

# 646
  • Северозапада
Бени, ако е само носител, не трябва ли да е безсимптомно? Тя влачи едни сополи вече месец. След прием на АБ сополите секват и е ок до следващия вирус. До месец май т.г. всички микробиологии са били чисти.

# 647
  • София
Бени, ако е само носител, не трябва ли да е безсимптомно? Тя влачи едни сополи вече месец. След прием на АБ сополите секват и е ок до следващия вирус. До месец май т.г. всички микробиологии са били чисти.
Според мен лечението може да не е правилното. И затова на първата болест отново да се активира.

# 648
  • Sydney
pospalancho ето какво пише на листовката: "... се използва за симптоматично лечение на остри и хронични бронхити и синуити; повличва секрецията и кашлицата при заболявания на дихателните пътища, втечнява гъстия секрет, засилва отделянето му, улеснява отхрачването и има противовъзпалителен ефект."
ant G ами точно, при вируси се активира... познавам доста деца с такъв вид носителство само на бактерията... Ериус даваш ли?

# 649
  • Северозапада
Алекс, стрептококите сме лекували май, август и сега, октомври, пак ще се пробваме да ги махнем. От май до края на август не е боледувала, а през септември, когато се разсополиви, предположих, че пак са стрептококите, но взех Тобрекс, което си е моя грешка. Т.е. бактерията е свързана с болестите, но се развива или заради понижения имунитет, или има връзка с инхалациите, но не знам каква  newsm78
Бени, е мога ли да я оставя да е постоянно с течащ и запушен нос?  Не давам Ериус. Пулмоложката каза, че нямало нужда, защото това което приема (Сингулер и Пулмикорт) са достатъчни като противоалергични.
Мисля да взема една опаковка Стрептококцинум и да и давам по 10 гр. седмично. Пише, че е предназначено за друг вид стрептокок, но да пробвам, може да задържи нещат под контрол.  Tired

# 650
Бени, къде сте на Пепеляшка ?  Хъъъъм, че как не съм го видяла на програмата на Операта  newsm78 На коя дата сте ?

# 651
  • Sydney
ant G вие пускахте ли тест за алергии (кръвен за общ имуноглобулин и специфични показатели)? няма да я оставиш мн ясно с течащ нос, просто трябва да има някакво решение...
Love_fairy в операта

# 652
Бени, Бени....сега вече и аз искам да взема за Пепеляшка  Mr. Green  - 22.11.2015 11:00  Crazy

# 653
  • Sydney
Бени, Бени....сега вече и аз искам да взема за Пепеляшка  Mr. Green  - 22.11.2015 11:00  Crazy
вземи, вземи Simple Smile има и Пинокио на 15.11  Whistling

# 654
  • Северозапада
ant G вие пускахте ли тест за алергии (кръвен за общ имуноглобулин и специфични показатели)? няма да я оставиш мн ясно с течащ нос, просто трябва да има някакво решение...
Не сме. Нали я водих на алерголог и тя каза, че според нея нямало нужда, а сега и пулмоложката като каза, че лекарствата и били противоалергични, реших, че няма смисъл. Доколкото съм чела, не съм много запозната от опит, трябва да има някакъв преиод без лекарства и тогава да се пускат тестове. Знам ли и аз вече. Е..си, аз съм проС счетоводител, трябва ли да стана и половин лекар  #Cussing out
А какви са специфичните показатели? Общия имуноглобулин предполагам е това "IgE total "

# 655
  • София
Алекс, стрептококите сме лекували май, август и сега, октомври, пак ще се пробваме да ги махнем. От май до края на август не е боледувала, а през септември, когато се разсополиви, предположих, че пак са стрептококите, но взех Тобрекс, което си е моя грешка. Т.е. бактерията е свързана с болестите, но се развива или заради понижения имунитет, или има връзка с инхалациите, но не знам каква  newsm78
Бени, е мога ли да я оставя да е постоянно с течащ и запушен нос?  Не давам Ериус. Пулмоложката каза, че нямало нужда, защото това което приема (Сингулер и Пулмикорт) са достатъчни като противоалергични.
Мисля да взема една опаковка Стрептококцинум и да и давам по 10 гр. седмично. Пише, че е предназначено за друг вид стрептокок, но да пробвам, може да задържи нещат под контрол.  Tired
Хмм, на нас задължително с Монтелукаст-а ни изписаха и противоалергично. От вчера за 1 месец сме на Зиртек 2х5 капки.
За теста, ни казаха, че не трябва месец да е пила противоалергични за да даде правилен резултат.

# 656
  • Sydney
за съжаление се налага... ама аз мисля, че един общ имуноглобулин поне ще ви даде някакви насоки, дали има или не нещо... относно това, че са противоалергични - значи пулмикорта като стандартен кк може да се използва за противоалергично средство, НО трябва да е конкретно срещу някаква алергия и съобразено с нея (имам пред вид, че за опр. вид алергии може да се използва кк; примерно сенна хрема или такава от полени и цъфтежи)... в тоя случай (когато става дума за лечение на алергия) обаче се бият мускулно... иначе за алергия урбазон, щом прави спазми  Rolling Eyes това са според моите знания по медицина  Thinking

# 657
  • Северозапада
Т.е, мислиш, че това, че инхалираме Пулмикорт в момента, няма да изкриви изследването? Иначе мислех да изчакам лятата почивка от лекарства, за да и пусна изследвания.

# 658
  • Sydney
Т.е, мислиш , че това, че инхалираме Пулмикорт в момента, няма да изкриви изследването? Иначе мислех да изчакам лятата почивка от лекарства, за да и пусна изследвания.
не, според мен ще даде грешен резултат, защото имате третиране с препарат... имах предвид, че лекарката е назначила пулмикорт за инхалации заради спазмите и кашлицата, а не за лечение на алергия... за излседвания изчакай да е здрава и не пила нищо поне седмица

# 659
  • Северозапада
А да, назначен е заради спазмите, т.е за да не прави спазми, но все пак има и противоалергично действие, разбрах. Благодаря! Ще изчакаме значи "лятната ваканция".

Общи условия

Активация на акаунт