90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 314

• 29 280
  • 750
  •   1
Отговори
# 60

image hosting no account
Гени,  Hug аз като най-скоро изживяла същото да споделя шока трая  около седмица. Ама пък си има и плюс поне сега, като и пернат един лак, ще е като пуканка. Важното е ние да сме живи и здрави  Hug

Irinita, моя калибър е 168/54-56кг. (без токчета)на токчета го докарвам до към 172/54-56
Речено сторено от 26.10 стартираме. Аз ще имам и един месец усилен фитнес МГМ ( да се чете моето голямо магаре) ще си идва Mr. Green
Стaси, ние ей така за спорта ще я мятаме тази врътка, пък и да пишем менюта за зайците.

# 61
Genni,Изгаряща благодаря за споделеното мнение
Genni съжалявам за неприятностите,но щом Вие сте наред всичко ще се оправи

# 62
  • У дома
Няма проблеми, всичко е минало, живи и здрави.
Пешехоче, абе каква пуканка, ние я купихме нова края на 2013, надали ще е по-добре от чисто нова, ама карай, дано да е управят, ще я караме в официалния сервиз hahaha Най-най-важно е че няма нищо сериозно, ламарина се управя. А за снимките, или пък клиповете, ще има да вземате smile3534 smile3534 smile3534 Не искам да ви засрамвам тука hahaha Joy

# 63
Гени, ама ти какви, помисли имаш срамни.... Ние искаме снимки на Лили и на майка с огромния минус rotfImao rotfImbo
Еха тая предстояща врътка ми хваща коледния пост, ще мога да си хапвам рибкааааа Mr. Green

# 64
Здравейте Hug Hug Hug Hug,
За Тинки и новата тема   bouquet
Гени съжалявам за неприятната случка, важното че сте живи и здрави и че Лили не е била с вас да се стресне, иначе за снимките( на Лили де) и аз чакам.
Пешеходче с теб го докарваме на един калибър с малка разлика 169/56-57 съм аз  Hug Hug Hug
Вече 100% не ме боли стомаха, да ви кажа скоро толкова сладко няма да ям, заради него вчера много малко плодове ядох и един домат със сол и резултата е само 300гр минус, а друг път след плодов по килограм и отгоре е бил минуса.
Днес белтъчен
З- едно парче пъпеш
О-незнам, все нещо се намери в ресторанта на моята работа
В- гръцка мусака без заливка и салата зеле и моркови

# 65
  • планетата Земя

Трябва да вкараш някакъв белтък тук.Кисело мляко вероятно ще ти върви най-много с мусаката

За първи път във въглехидратен ям пица за обяд,ами хареса ми.Мислех,че няма да е вкусно.Сдобих се и с пастичката за довечера.Сега съм спокойна  Joy При нас вали и ще пазим къщата цял ден

Гени,ще я направят като нова колата

# 66

Трябва да вкараш някакъв белтък тук.Кисело мляко вероятно ще ти върви най-много с мусаката

В гръцката мусака има кайма, патладжан и домати, ако добавя и кисело мляко ще смеся белтъците, поради тази причина няма да има и заливка  Simple Smile

# 67
  • планетата Земя

В гръцката мусака има кайма,

Ааа,така става.Аз защото я знам и я правя постна.Месото е достатъчно  Peace

# 68
Здравейте, сладки!
Хубави закусчици, топли кафенца, ароматни сладчици - от всичко опитах, мерси! Утре пак.
Кофти тръпка е да ти ударят новата кола, но всичко което се оправя с пари няма да го мислим. Щом всички са здрави и невредими значи всичко е ОК.
Честити минуси на щастливците!
Днес аз, обаче, съм в плюс. Този бульон ли направи беля, вероятно. Плодов ден - да видим утре резултата.
Гръцка мусака обожавам - пържите ли патлджаните и каймата за диетата?
Хайде, до после, хубав ден, макар и студен!

# 69

В гръцката мусака има кайма,

Ааа,така става.Аз защото я знам и я правя постна.Месото е достатъчно  Peace
Как я правиш посна, тя така май ще става за всички дни  newsm78 newsm78, или и слагаш и картофи?

# 70
Много неприятна ситуация при Genni. Важното е, че сте се разминали само с очукана ламарина  Hug

Какъв беше грамажът при въглехидратния обяд? Аз изядох 160 гр. сухари, дали не прекалих?

# 71
  • планетата Земя
Как я правиш посна, тя така май ще става за всички дни  newsm78 newsm78, или и слагаш и картофи?

Картофи слагам,кайма не слагам.Но и без картоф ще стане,и ще се получи като зеленчукова добавка за всички дни

Гръцка мусака обожавам - пържите ли патлджаните и каймата за диетата?

Задушавам с вода и мазнина

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 12:46 от Milena___

# 72
Здравейте!

Май скоро не съм ви писала, ами аз едва насмагам да ви чета Simple Smile Имам чувството, че колкото повече ви чета вкусотийките, толкова повече ми расте апетита.  Rolling Eyes

Честито на всички с минусите, дано все така да ви върви режима.

След белтъчен и варива съм -100г, струват ми се малко, но поне не е плюс. Simple Smile
Днес съм на въглехидрати, реших обяда и вечерята ми да са сладки, да пробвам и аз, да не остана назад. Утре дано кантара ме зарадва  Praynig .
Макар, че не знам дали ще опитам пак само на сладко цял ден. Като се знам колко обичам да ям сладко, сега направооо блааах Confounded Общо взето ядох, каквото има, ама то има доста неща. Миналата неделя (тогава бях на въглеходрати) бяхме при свеки и хойкахме по магазините с нея, запаси ме със сладко за 4 въглехидратни вечери, хаха, отделно и майка у дома накупила една торба сладки неща да има в запас. Точа им се от 4 дни, пък и май ще ме хваща ПМС, мн ми се яде сладко. Та изядох една толумбичка, че стои от две седмици и да не я хвърля, едно парче кекс с течен шоколад, една какаова бисквита с какаов пълнеж и няколко бисквитки с фъстъци и шоколадова глазура (имат вкус на Морени или вафли Споко). Дори не знам дали стигнах 400г, толкова ми накърти и ми стана отвратително, ужас.  Sick Как ще издържа и довечера.
Някой има ли повече опит с изцяло сладък въглехидратен ден? Все минуси ли имате? Доколкото четох някои май имат + от сладкото, ще видим утре как ще е при мен.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 73

Някой има ли повече опит с изцяло сладък въглехидратен ден? Все минуси ли имате? Доколкото четох някои май имат + от сладкото, ще видим утре как ще е при мен.

Хубав и слънчев ден на всички!
Аз имах уникален минус 2,3кг, но два дни  Sick Sick Sick Sick

# 74
Това са интерпретации на хора в почивка. Беше обяснено няколко пъти и беше с цел опит. Ти си на режим, по-добре си карай стриктно по него. Без да следиш разни режими на сладко, на Тамара, на Луни и други неща. Все пак си на 90-ДД, а това са вече криввания извън режима и беше няколко пъти обяснено и пояснено.
Не искам да звучи като караница, но знам, че за това сме виновни ние, които сме в почивка. Поста е за останалите, които НАИСТИНА са на режим, а не като нас.

Общи условия

Активация на акаунт