Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 943
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
За обикновените АГ един преглед с УЗ е достатъчен да заключат, че няма причина за незабременяване! Рядко някой ще каже друго!

# 226
Принцеска ако става въпрос за хормони на щит.жлеза, то личният лекар има право да пусне два ТСХ и фТ4, всички останали хормони се пускат от специалисти, ако ги има по ЗК или се заплащат от пациента

# 227
  • Габрово
Бубалече стискам палци за нотмална Б до термин  Praynig
Чета ви момичета рядко  но пък за всички ви се моля като ме оставят проблемите.
 Confused
Да споделя иронията на съдбата.Когато правиш неистови опити за бебе цикъла ти подранява даже на дата най-късно идва.А когато се пазиш и няма опити М не идва, закъснява.Егаси иронията, тъжно но ето яз съм пример. Crossing Arms
Спокоен уикенд на всички момичета  Hug

# 228
  • софия
Добро утро, мили момичета!
Rott благодаря  Hug Дано всички ние видим по-скоро двете чертички!
Blue_cloud - успех на прегледа!
Момичета, аз имам още 7 дни до Неидването на Ц. Бях си казала, че хич няма да го мисля, но се улавям, че непрекъснато се следя за някакви симптоми. То си е направо смешно, но все пак да ги споделя: пробождания 2-3 пъти ниско долу /ама много силни за 2-3 сек./ - хаха, ама бяха 4 дни след овулация /невъзможен период за каквото и да било, но нещо се скарах с времето и мислех, че е минала седмица  Crazy /. Имам болки в кръста леки, а снощи и киселини имах след вечеря. Гърдите - хич и помен нямат от напрежение, ама хиииич. Най-лошото е, че на мен 2-3 дни преди да ми дойде, започва да ми се гади и е с тоя симптом кво ще се правим, не ми се мисли  Rolling Eyes
И така - никакви симптоми нямам, но психиката ми настоява да си ги открие. Имам да посрещам гости довечера, но тук сред вас ми е приятно и ще си ви почета, докато си пия кафенцето.
Успех на всички и съжалявам задългия пост  bouquet

# 229
Woman555 мерси за пожеланията, надявам се с този така чакан преглед да направим голяма крачка по пътя към успеха, че той се оказва доста по-труден, отколкото съм си представяла. Хубавото е че сега поне имам супер много работа и ангажименти, та не мисля само за това как се точи времето Simple Smile
Бубалече, аз като някоя свекърва, ама защо така не искаш да направиш кръвен ти? Повярвай ми информацията дори на този ранен етап е много важна. Не може да се направи кой знае какво, но пък дава яснота.
Съмнява ме, че така или иначе надали си спокойна, така че си мисля, че няма да навреди.
Ако ви се гледа нещо разведряващо на бременна тематика, препоръчвам: "Очаквай неочакваното" с Камерън Диаз и Дженифър Лопес. Забавен филм- Диаз забременя на 35 а го раздава инструктор, а Дженифър си осиновяват Етиопче  Simple Smile

# 230
Woman555 мерси за пожеланията, надявам се с този така чакан преглед да направим голяма крачка по пътя към успеха, че той се оказва доста по-труден, отколкото съм си представяла. Хубавото е че сега поне имам супер много работа и ангажименти, та не мисля само за това как се точи времето Simple Smile
Бубалече, аз като някоя свекърва, ама защо така не искаш да направиш кръвен ти? Повярвай ми информацията дори на този ранен етап е много важна. Не може да се направи кой знае какво, но пък дава яснота.
Съмнява ме, че така или иначе надали си спокойна, така че си мисля, че няма да навреди.
Ако ви се гледа нещо разведряващо на бременна тематика, препоръчвам: "Очаквай неочакваното" с Камерън Диаз и Дженифър Лопес. Забавен филм- Диаз забременя на 35 а го раздава инструктор, а Дженифър си осиновяват Етиопче  Simple Smile

Ооо не че не искам, ама в нашия град взимат кръв за такива изследвания в понеделник и сряда и минала седмица просто ги изпуснах. Сега в понеделник мисля да ми токнат малко кръвчица, така ще има шанс в сряда да е вторият път

# 231
  • София
Здравейте момичета! Чета форума от едно известно време. С мъж ми правим опити за второ бебе от Май, 6 месеца вече. Доказаха ми овулация юни, с вагинален ехограф точно на 14 ден от първия ден на цикъла и не съм правила засичане до Септември. Септември с тестове клиър ову, пак на 14 ден. Тогава казах на М "сега е момента". Той го почувства като насилствено, изкуствено и пропуснахме дните по една или друга причина. Ще правим любов без геафик и тестове, пък да става каквото ще. Ако ме приемете във вашата компания 😊 имам следните въпроси: 1. Някоя имала ли е подобна реакция от М? Мога ли да считам, че овулацията ми е 14 ден всеки?

# 232
Ехх момичета голямо търсене падна докато ви намеря но успях!Не съм св включвала отдавна надявам се да не сте ме забравили! Ние с бебка сме добре почти на финала 32 г с ритаме много и сме 2.300 кг. Радвам се за Соулмейт да и е жива и здрава Василена и да се гушкат скоро.Кажете набързо какво се случва кой роди кой забременя изпуснах ви дирите.Така и не разбрах какво се случи с темата ни?Прегръдки за всички и розов прашец в изобилие! bouquet

# 233
  • От Луната
Бубалече, стискам палци за кръвния. Не смея да ти честитя, но ти стискам силни палци. Аз не вярвам на толкова ранно положителни тестове, ако не са кръвни.  Praynig

sofiq119, здравей, радвам се че мига наближава. Минавай да ни навестяваш по-често, пък и да поръсиш ... тук прашец не остава за дълго  Hug СмрЪквам си! Че скоро може да ми трябва!
Виж списъците на първа страница, там има всички родили и позабременели. Само Мецани не съм добавила, но не съм забравила. Тя си има Здравко! Heart Eyes

rozova_cheresha, здравей и добре дошла! ММ не е бил такова бебе и не би пропуснал момента умишлено с този довод. Нелепо е, честно, ти се стараеш и той да се фръцне като ощипана мома и да прецака и пари и положени усилия. Моя съвет е следващия път, изобщо да не му казваш, засечи си овулацията и просто не му казвай че сега е момента, или че си засичала изобщо! Аааамаха дечорлога ли са или мъже! ММ би отнесъл сериозен скандал за това, аз какво съм - ряпа? Или лукова глава? Моите усилия не заслужават ли уважение? А за чувства да не говорим. Като се почувстваш спокойна просто му кажи тези неща, защото ако той се е почувствал като пред разплод, то не означава, че ти не се чувстваш по същия начин, но го приемаш като една по-сериозна стъпка в бебеправенето, увеличаваш шанса, нищо повече ...

Мацки мислете кратко заглавие за новата тема, ако може и да съдържа бебеправене в края или нещо в този смисъл, та се коментираше в предната тема. Преди сме обсъждали че е добре бебеправене да е в края за да не стои името в браузъра и да се вижда в табовете (за работещите се оказа проблем  Laughing ) Избягвайте религиозни теми. Пиша това понеже има доста нови момичета  Hug

# 234
Бубалече, ще стискаме палци за кръвния в понеделник тогава  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Розова череша, ще се учудиш колко мъже така реагират като твоя- първите месеци и моя беше така, ама за съжаление като се проточиха нещата видя, че без старание, няма да се получи, че и старанието взе че се оказа недостатъчно при нас. Разговаряйте по въпроса, защото си спомням в началото колко зле се чувствах като постъпваше така.
София не сме те забравили, даже наскоро се питах какво ли става с теб. Стискаме ти палци и чакаме прашуляк и ние.
Хубав следобед момичета, аз се наработих и отивам да си прибирам мъжо, че е с втората жена- колата и ако не го подхвана, скоро няма да му видя очите  Grinning

# 235
Eхееее, София, наближаваш финала! Браво на вас с беба!
Череша, ами аз мисля, че е нормална реакцията на мъжът ти и моя понякога се муси за това, но вече няма избор. Едва ли всеки месец овулацията ти е на 14-ден. Аз бих я следила по някой от методите - БТ, тестове!

# 236
  • София
Yoli, bananarama, blue_cloud благодаря за отговорите! Чудех се дали е нормална реакция, явно често се среща. Говорихме, обеща да не се повтаря, аз много му се разсърдих, но после се опитах да го разбера. Скорпион, какво да се прави 😊 А иначе си мечтае за близнаци дори ...Решила съм с БТ метода да почна от следващия месец, търсих някаква табличка да си изпечатам за записване. Миналия месец с въпросната измерена овулация опит имаше реално само ден, два преди това. Пустия цикъл закъсня като никога с 4 дни и дойде. Ще ми се да си идва точно на 25 ден, да не ме мъчи 😊  Така, този месец лелка на 6.10, болки в десния яйчник на 18 вечерта, можеби ову на 19. Има и опити и преди и след. Да видим лелката ще дойде ли на 30.
София и буболече, бъдете здрави и щастливи. Радвам се за двете ви черти, едни по-пораснали, други в началото! Буболече твой ли беше поста с "по-грозна една черта не бях виждала" на тест за Б. Спомних си го като се пулих над моята една черта последния път 😄

# 237
Да черешка това беше преди няколко месеца при едно закъснение.

# 238
Розова череша добре дошла, започвай с БТ следващият месец, ако нямаш радост този. Най-лесно е да записваш стойностите в овулационен календар. Има такива за смартфони, в Зачатие и др. сайтове. Ако О ти е на 14 дин и менструацията идва на 25ти ден, може да е потенциален проблем. ЛФ трябва да е поне 12 дни. Сега не се притеснявай, като направиш пълна графика ще имаш яснота. Има цяла тема за БТ, там ще ти помогнат.
София, мъничко остава  Heart Eyes Лека и бърза среща ти желая със съкровището

# 239
Момичета, с голяма тъга в душата ви споделям, че преживях първата биохимична бременност   Cry
Изследвах ЧХГ и ТСХ, ЧХГ започна да пада, започнаха зацапвания и в сряда всичко приключи... Бях шокирана, тъй като преди месец и половина TSH беше 0.025 - под норма, а в понеделник беше 4.40 Shocked
В понеделник съм на ендокринолог, смятам да направя и някои имунологични изследвания и при всички случай ще почвам терапия за TSH, защото най-вероятно заради него нещата се развиха така. Моля се това да е първата и последна биохимична, но е много тежко.
С нови сили продължавам напред, поне се успокоявам, че щом веднъж стана, пак ще се получи и следващия път с успешен финал.
Бубалече, стискам палци в понеделник да се похвалиш с тлъсто ЧХГ Hug
Честита рожба на мама Меци! Да е жив и здрав малкия юнак!

Общи условия

Активация на акаунт