Ново начало ще поставим - на поразия бебеправим! – тема 294

• 32 928
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Габрово
Момичета слетобед ще ходя при джипи за направление за ендото.И да съобщя какви чидеса около мен се случват поне това ми топли сърцето.Мой колега и неговата жена дълго време нямаха дете и след всякакви усилия ходения по клиники си осиновиха момченце, чудесно детенце.И вчера за мое  Shocked видях жена му дойде с детенце и беше Б, т.к е 40кг така и личеше малкото оформено коремче.Останах без думи  Crazy и ужасно щастлива за тях.....
Та чудеса явно стават,ама на мен лично не ми се вярва да се случи.
Аз още съм без цикъл само розови капки по хартията втори ден.Вече ми се реве, боли ме корема трети ден но М нямам. Sad
Дано за вас има по-хубави новинки.

# 421
Скороионче ,много ме зарадва историята на теоите приятели . На теб ти стисвам палчета всичко да е ок ааа и скоро да развееш двучертичков тест :*  Hug

# 422
Поспаланче, ти нали беше с ИР  Thinking 

Колко време след като си видяла  EFP спираш хапчетата за ИР  newsm78

# 423
Здравейте и от мен, скоро не съм писала, но нямам какво толкова да споделя. Честито на виделите 2 черти и на родилите мами! Simple Smile

Предишният месец не беше нашият, пак се сринаха надеждите ми. Междувременно не можах да си запиша час за цветна снимка с упойка, защото се обадих на 3тия ден от МЦ (понеделник), а не на 1ви (събота) и единственият час ми го взеха под носа. Та отложих тази процедура. На 13.10 ми излезе цитонамазката от Надежда - 3а група, пишеше, че има някакви атипични клетки (нещо, заради което преди 2 години ми направиха обгаряне с ток)! Имаше препоръка за колпоскопия и повтаряне на цитонамазката след 1 месец. Никога не съм имала такава висока група и много се ошашках (през март тази година във Вита ме бяха изкарали 1ва група). Влязох за коментар при Персенска, а тя ми каза, че техните патолози са много строги и че съм здрава, ще повторим след 6 месеца. Това обаче някакси не ме успокои особено и си записах час за една препоръчана от мои познати лекарка с онконасоченост - д-р Ганчева, обаче първият възможен час беше чак за 6.11 (когато се очаква да съм в цикъл), та се чудя дали да не променя часа предварително...

Йоли, не се притеснявай, не си "последният мохикан", по-стара съм от теб в групата... И на мен ми е гадно, когато всички около мен забременяват, раждат , децата им растат, а аз си седя бездетна, докато годинките си летят, но какво да се прави... изпитание...

# 424
Здравейте,момичета тъкмо ви изчетах.
През телефона съм и запомних само за Уоли,много съжалявам за неуспеха стискамсилно палци за др месец,дано имате успех! Heart Eyes

# 425
  • до едно тепе

Мдаа аз. Първата бременност с баткото ги пих ди 11г.с. Понеже беше проблемна в началото и реално не се знаеше дали ще се задържи, защото кървях, не се обадих веднага на ендото, а чак като ми поолекна на душата. АГ-тата казваха, че няма проблем и да си ги пия. Но ендото ми ги спря веднага като му звъннах. Втората бременност се наложи да се видим с него преди дори да ида на преглед за установяване на бременност, защото ми се беше повишило ТСХ-то и той ми спря метфогаммата на 4 дневно закъснение,т.е почти веднага след кръвния тест Flutter

# 426
Стиснала съм палци на всички в нужда  Praynig

# 427

Мдаа аз. Първата бременност с баткото ги пих ди 11г.с. Понеже беше проблемна в началото и реално не се знаеше дали ще се задържи, защото кървях, не се обадих веднага на ендото, а чак като ми поолекна на душата. АГ-тата казваха, че няма проблем и да си ги пия. Но ендото ми ги спря веднага като му звъннах. Втората бременност се наложи да се видим с него преди дори да ида на преглед за установяване на бременност, защото ми се беше повишило ТСХ-то и той ми спря метфогаммата на 4 дневно закъснение,т.е почти веднага след кръвния тест Flutter

Благодарско за инфото  Hug   Че ние нали сме с мъжки и никой не е говорил за спиране на лекарства, защо шанса е нищожен, но понеже ми закъснява и реших да се допитам до тебе  Hug

# 428
Магнетична, дано е хубавото закъснение  Praynig

# 429
Момичета идвам на отчет. Видя се ясно, много мъничката ми точица. След една седмица пак съм на ехо. Изписаха ми някакви дъвчащи за гаденето - Емил се казват, дано да подействат. Това е от мен за сега

# 430
Магнетична, дано е хубавото закъснение  Praynig

Кокосче, мерси ноооооо идваааааа  Crazy  Знам си аз, че няма да стане непорочно, ама чудеса много   Rolling Eyes  на няколко пъти ми се случиха такива закъснения, най-голямото 5 дни и все нищо на пикливите тестове и сега не възлагах големи надежди, но реших да се подготвя  Whistling

# 431
  • софия
sofiq119 - благодаря за прашеца, обилно си всмуквам, особено пък розов /голяма мечта ми е  Party /. Лека бременност и най-хубавия ревящ финал ти пожелавам  Hug
danger#scorpion@  spoko
penny_lane - дано скоро ни зарадваш с най-хубавите новини. Според мен се обади и промени часа - така и ти ще си спокойна. Стискам силно палци  Peace
coconuD - благодаря  Hug
bubaleche бравооо  smile3501 Много се радвам за теб. Всичко ще е наред! Сега по-спокойна ли си? Ехх, как ме зарадва. Хайде и още някой да се похвали с хубави новини - толкова е зареждащо...

# 432
  • София
Привет, момичета, чета ви отдавна, но явно сега ми дойде музата да се намърдам и аз в темата  bouquet .

Аз съм на 30 г. и с моя мъж (38 г.) бебеправим от април тази година, но за съжаление наистина сериозни опити правихме само през август (и двамата сме фенове на зодия телец и вкарахме всички усилия тогава) - уви напразно. През останалите месеци, макар да правя всеки месец тестове за овулация, все нещо става - имаме зверски много работа, изморени сме, случват се разни непредвидени неща и в крайна сметка полагаме усилия само в 1 от фертилните дни, а не както си му е реда - три-четири дни поред /в един от месеците даже тотално пропуснахме всички фертилни дни/. От друга страна, силно се надявам всичко да ми е наред с овулацията, защото на тестовете за овулация втората черта никога не ми става по-наситена или също толкова наситена колкото контролната, но поне се доближава цветово до нея. Някоя от вас имала ли е подобни резултати на овулационните тестове и впоследствие бременност?

Мъжо години наред живееше с идеята, че почнем ли да правим бебе, то ще стане веднага - още първия месец, а аз сигурно поне 2 години преди да започнем с опитите, му опявам, че трябва да се действа, не става от раз, не сме на по 20 г., обаче все имало време. След отрицателния тест за бременност, който видяхме в началото на октомври, милото ми заявява: "Офф, ами то ние трябваше още преди 3 години да почнем да опитваме"   ooooh! #2gunfire

Стискам силно палци този месец да е по-успешен за нас и за всички вас, които още не сте видели двете чертички, а на девойките, които се похвалиха с положителни тестчета - честито, лека и безпроблемна бременност и страхотни слънчица на финала.

# 433
Lorena - във всички тестове, които съм правила аз пише, че трябва да е еднаква по цвят с контролната или по-тъмна. Аз 2 поредни месеца я следя и септември не ми стана по-наситена, а остана по-бледа (имам завишен пролактин). Октомври обаче стана. Пробвай да мериш БТ (аз не съм) или фоликуметрия. Пролактинът също показва, дали е имало О или не, то той се пуска на 7ми ден след доказана О.
Успех ти пожелавам и дано стане по-бързо.
sofiq119 благодаря и аз за прашеца, грабвам си бързо Simple Smile Честито на теб.

# 434
На мен никога не ми стана наситена, колкото контролната, въпреки че по правило трябва. Но пък забременях.

Общи условия

Активация на акаунт