Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 530
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За Стрелците и от двата пола, мога да кажа, че са непоправими оптимисти!
Една Стрелкиня, която навсякъде давам за пример, се разведе с мъжа си, който я тормозеше!  ,замина в Англия, намери нова любов, върна се тук, сега работи за 2000лв ,гледа си детето, живее с новия мъж /скорпион/ 
Всичко това става за 4месеца ,като през това време нямаше къде да живее, пращах по някой лев, за да се установи. И тя, дори за миг, не си.помисли да се отчайва.
Започна живота си отначало и сега е щастлива. Никога не губи надежда.
Обичам си я много Heart Eyes
Де да бях и аз толкова смела за генералните решения.

# 241
  • Пловдив
Чета ви и се радвам, защото вие като странични хора потвърждавате това, което знам за себе си...стрелкинята  Simple Smile факт е, че живеем спрямо нашата истина и факт е, че дори в най-непрогледната тъма имаме най-красивата усмивки през сълзи и знаем, че нещо хубаво ще се случи...вярваме в приказките, но дали сме късметлийки или просто така се случва, но обикновено нещата ни се нареждат.

# 242
Според мен лично си зависи от човека дали ще е гаден или не, не всички хора от една зодия са еднакви, пък и сами можем да си контролираме лошите черти. Лично аз, като жена Стрелец обаче, не съм се разбирала особено с Деви (в частност мъже, зодия Дева). С Близнаци също (особено жени). Всички Близнаци, които познавам са отвратителни двуличници с голямо самочувствие. Не знам какво мъжете Стрелци толкова намират пък у жените Близнаци. Просто не обичам критиците, които гледат треските в очите на другите, а не виждат гредите в своите... И да, непоправим оптимист и борец съм. Доминантен човек. Обичам да командвам парада. Годеникът ми е Скорпион. Кротък, интелигентен и ерудиран човек. След една дълга и изтощаваща връзка с друг Стрелец, който ме мамеше и ми изневеряваше, намерих сродната душа в един прекрасен мъж. Иначе мога да драсна по един ред за впечатленията ми от представителите на всички зодии, които познавам.

Овен - или са прекалено груби и безпардонни, или нежни и романтични. Говори се, че били много директни хора, но повечето съм забелязала, че могат да са манипулативни, ако ще си помогнат. Обичат вниманието и харесването на другите хора. Забавни и занимателни приятели, но никога не съм била привлечена от мъж Овен. Тотално не мой тип. Жените Овни са много по-печени.

Телец - стабилни мъже, могат да бъдат доста бъбриви, ако видят, че проявяваш интерес на дадена тема за разговор. Много лоялни, държат на честността и мразят изневерите, въпреки че и те подфлиртуват така да го кажем. Понякога са много мързеливи и отлагат домашните задължения обаче - въпреки че в кариерата обикновено са отлични и трудолюбиви.

Близнаци - ОХ...не. Със сигурност има и готини хора от тази зодия, които аз не познавам. Двуличие, лицемерие, подлост, подмазване, завист, злоба... това съм срещнала и от двата пола Близначета. Менят си настроението, желанията и плановете през 5 секунди. Имат психопатски наклонности  Twisted Evil

Рак - голяма разлика между представителите, които съм срещала. Едни са големи грубияни и егоисти, други са безкрайни алтруисти и прекалено привързващи се личности. Поддават на манипулации. Много крехки. Не ги мразя, но не ги и обичам. Харесвам силните хора.

Лъв - освен че никога не отстъпват в спор и се борят със зъби и нокти да те затапят дори когато си прав... Те са страхотни хора по принцип. Малко инатливи и себични както казах, но са забавни приятели, мъжете от тази зодия знаят как да ти завъртят главата. Родителите от тази зодия са много печени. Лъвовете като цяло се контролират. Не съм виждала Лъв да избухва и да се държи като пълен простак (е 99% процента има такива, но говоря за тези, които познавам).

Дева - ха, стигнахме и до мойте любимци. Когато жена мрънка и критикува може и да го понеса, но когато мъж, мислещ се за светия го прави, ми иде да му тегля един бой и бих го направила дори. Не си поплювам в общуването с Деви. "Перфектните", "майките" в зодиака! (дъщеря съм на мъж Дева)

Везни - приятни хора за общуване, умеят да разговарят на много теми, имат много интереси, неловко мълчание с тях няма как да настъпи. Но и те бързо си променят мнението, очакват все някой да ги забавлява, да ги разнообразява, вместо сами да направят нещо по въпроса. Съжителството с Везни е приятно, но и несигурно нещо. Поне мъжете не са избухливи за разлика от повечето жени Везни, които познавам (те са огън, виждала съм жени Везни да се нахвърлят брутално на бой).

Скорпион - любимата ми зодия за мъж (и за жена)! Сериозно, най-любвеобилните и романтични мъже, които познавам са Скорпиони. Благодарение на моя Скорпион, аз разбрах какво е истинската любов и вярност, това мога да кажа. Малко са мнителни в началото, разговорливи на общи теми, но крият чувства. Само им трябва време и подкрепа, ще уцелите точно в 10-ката (тяхното сърце).   txtloves Обичам ги!

Стрелец - това е моята зодия. Най-лесно общувам и много си допадам с нейните представители, но тези неща с отворените връзки и изневерите хич не ме кефят. За жалост повечето Стрелци точно това търсят. Имат странно привличане към жени от въздушните зодии, които също много не разбирам.  newsm78

Козирог - допадам си идеално с януарските Козирози, но декемврийските нещо ми въртят интриги и манипулират. Странна разлика, но при мен е така. Иначе имат трепач чувство за хумор и обичат да бърборят, особено да дават акъл и да измислят мъдрости Grinning

Водолей - пак януарските са ми мистични и готини, но февруарските са ми пълни двуличници и хитреци. По приятелски мога да кажа, че се разбираме, но в никакъв случай за връзка. Обичат различния хумор - много перверзен или много черен. Или много командват, или много се подчиняват. Средно положение няма. Или са много умни, или много тъпи. Или много атрактивни, или много безлични...

Риби - романтични, сладки, дружелюбни и приказливи... за тях си единствената, докато не срещнат още по-любяща жена утре, а други ден не срещнат богинята на мечтите си! Да, идеални са като отношение, но са доста влюбчиви. Нямат против да бъдат използвани и/или държани като любовници от любимите жени. Подвластни на чувствата си. Иначе за приятели са чудесни.

Това е моето некратко обобщение, базирано изцяло на личния ми живот. Малко излязох от темата, защото коментирах и за мъжете, представители на зодиите, но и за жените.

# 243
Rumyana263  Hug oт един Стрелец, разбира се изневеряващ, то други между нас няма  Mr. Green
Жените-Близнаци са много дразнещи с вечното им ,,АЗ това, АЗ онова,, и все някой им е длъжен и те са дали повече, все знаят повече, все са прави. Аз ги харесвам защото са много весела компания, с тях един мъж Стрелец не може да скучае. Важното е да им обещаеш, а Стрелците са царе на кухите обещания. Аз им знам природата и умрем да ги изкарвам извън нерви. Разбира се за връзка не стават но и Стрелците не стават за връзка така че са идеалното допълнение за събота вечер, може и да преспиване. Изключително сексуални, опонират чудесно на вечно експериментиращите Стрелци, Скорпионките само на приказки са страшни, направо скучни, не знам от къде им се носи такава слава незаслужена

# 244
  • София
Румяна , Деви мъже мрънкалници не познавам. По скоро те/ние сме хора на действието. В реалния живот, много рядко може да ме чуеш да се оплаквам, въпреки че тук във форума, си пиша в подобна тема.

# 245
Rumyana263  Hug oт един Стрелец, разбира се изневеряващ, то други между нас няма  Mr. Green
Жените-Близнаци са много дразнещи с вечното им ,,АЗ това, АЗ онова,, и все някой им е длъжен и те са дали повече, все знаят повече, все са прави. Аз ги харесвам защото са много весела компания, с тях един мъж Стрелец не може да скучае. Важното е да им обещаеш, а Стрелците са царе на кухите обещания. Аз им знам природата и умрем да ги изкарвам извън нерви. Разбира се за връзка не стават но и Стрелците не стават за връзка така че са идеалното допълнение за събота вечер, може и да преспиване. Изключително сексуални, опонират чудесно на вечно експериментиращите Стрелци, Скорпионките само на приказки са страшни, направо скучни, не знам от къде им се носи такава слава незаслужена
Не съм съгласна обаче че не сме добри за връзка. Не всички Стрелци са експериментатори и луди глави като теб. Аз съм традиционалист жена, търсеща семейство и любов. Не си падам по еднократни изпълнения. За мен е глупаво да даваш празни обещания, кажи си директно в лицето какво искаш и ако ти пуснат, пуснат ти. За мен Близнаците не ги бива в нищо, поне тия, дето аз знам. А иначе Близнаците и Овните са смятани за царете на грубия и експериментален, разчупен секс... Скорпионите на романтичния, бавен, дълъг. Ако предпочиташ първото, много ясно, че ще предпочиташ Близнаците... лично за мен в тия хора обаче няма грам страст. Винаги има изключения, разбира се.  Wink Все пак всеки с предпочитанията си.

# 246
Румяна , Деви мъже мрънкалници не познавам. По скоро те/ние сме хора на действието. В реалния живот, много рядко може да ме чуеш да се оплаквам, въпреки че тук във форума, си пиша в подобна тема.

Значи различни хора съм срещала просто.  Peace Всички мрънкалници, които познавам са зодия Дева, Близнаци или Рак. Признавам, че Девите наистина се трудят много във всяко отношение, но от мой опит са много критични към другите, позволяват си да коментират, а после бягат от пряк сблъсък. Не се оплакват от задълженията си, а по-скоро се оплакват, когато някой друг не е перфектен в нещо, което е всъщност смешно. Никой не е перфектен в нищо. Аз лично мразя да ме критикуват. Затова може би не се разбираме...

# 247
Критикари и мърморани са Девите. Пък ако имат и Луна в Рак- допълване на картината отвсякъде. Но пък работят, поемат отговорности и са насреща при трудности.

# 248
  • ❌❌❌
Едни от най-близките ми приятели бяха точно Деви (мъже). Колкото единият не спираше да се оплаква, да критикува, да мърмори, да оплюва, толкова другият беше толерантен, забавен, отзивчив и пазеше всичко за себе си. Grinning Жени Деви са ми слабо място. Търпя ги и се разбираме, докато не почнат да ми лазят по нервите и не извадя секирата. Laughing После пак сме си добре. cheers

Румяна, аз съм с подобно мнение за жените Близнаци, също съм Стрелец (декемврийски). Mr. Green Да не казвам голяма дума, ама това са едни от най-изкуствените женки, които някога съм срещала. Чак тръпки ме побиват като се сетя... Laughing Плиткоумни Близнаци не познавам обаче - ни мъже, ни жени. Peace
А мъжете Скорпиони от край време са ми адски скучни, но се разбираме чудесно, щото имам асцендент Рак. Mr. Green

# 249
Мъжете Близнаци не са плиткоумни, просто си сменят всеки ден желанията и рядко поемат отговорност.
С жени Деви не мога да се разбера, винаги са на крачка от скандала. Толкова мнителни, че тръпки те побиват.
Дъщеря ми е декемврийски Стрелец, с асцендент Стрелец, трябваше да се роди Козирог, но избърза. Много е отговорна, креативна, чувствителна, амбициозна, честна и притегателен център за всички около нея. Малко е прекалено директна, но се свиква.  Laughing

# 250
Едни от най-близките ми приятели бяха точно Деви (мъже). Колкото единият не спираше да се оплаква, да критикува, да мърмори, да оплюва, толкова другият беше толерантен, забавен, отзивчив и пазеше всичко за себе си. Grinning Жени Деви са ми слабо място. Търпя ги и се разбираме, докато не почнат да ми лазят по нервите и не извадя секирата. Laughing После пак сме си добре. cheers

Румяна, аз съм с подобно мнение за жените Близнаци, също съм Стрелец (декемврийски). Mr. Green Да не казвам голяма дума, ама това са едни от най-изкуствените женки, които някога съм срещала. Чак тръпки ме побиват като се сетя... Laughing Плиткоумни Близнаци не познавам обаче - ни мъже, ни жени. Peace
А мъжете Скорпиони от край време са ми адски скучни, но се разбираме чудесно, щото имам асцендент Рак. Mr. Green
Фаина, аз също съм Стрелец с асцендент Рак  Hug Grinning Интересно ми е да те питам обикновено към мъжете от коя зодия си най-привлечена? И в приятелството с кои се разбираш?

# 251
Мъжете Близнаци не са плиткоумни, просто си сменят всеки ден желанията и рядко поемат отговорност.
С жени Деви не мога да се разбера, винаги са на крачка от скандала. Толкова мнителни, че тръпки те побиват.
Дъщеря ми е декемврийски Стрелец, с асцендент Стрелец, трябваше да се роди Козирог, но избърза. Много е отговорна, креативна, чувствителна, амбициозна, честна и притегателен център за всички около нея. Малко е прекалено директна, но се свиква.  Laughing

Природно интелигентни са за разлика от Лъвовете и Девите, които знанията си ги придобиват повече чрез книги, работа и учене. На Близнаците просто им се отдава. Но казват, че Стрелците си падаме по Близнаци, защото сме на срещуположни полюси в зодиака, но аз хич не ги търпя. Харесвам мъже здраво стъпили на земята. Колкото умен и бъбрив да е, мъж Близнак никога не ме е привличал. Като че ли имам афинитет към Риби и Скорпиони... Ти Росита каква зодия си, ако може да те питам? Асцендент? А мъжа ти? Съжалявам, че нахалствам, нямах време да прочета по-назад и ако вече си споменала, прости за притеснението. Иначе радвай се, че дъщеря ти е директен и открит човек - за предпочитане пред манипулативна и двулична лигла. Ще го оцениш това значително. Много хора не ни харесват нас Стрелците именно поради тази причина. Казваме истината каквато е.  yes Повечето от нас де...

# 252
Цитат
...
Но казват, че Стрелците си падаме по Близнаци, защото сме на срещуположни полюси в зодиака, но аз хич не ги търпя. Харесвам мъже здраво стъпили на земята. Колкото умен и бъбрив да е, мъж Близнак никога не ме е привличал.
Не е и нужно да те привличат като мъже. Позицията на 7-ми дом в наталната карта характеризира любовните отношения, начина, по който избираме партньора си, готовността да се обвържем и пр.. Връщност 'върхът' на Седми дом се нарича Десцендент. Знаците, които се намират в 7-ми, 8-ми и 9-ти дом в наталната ти карта, са 'най-важните хора', които ще преминат през живота ти. Но като цяло 7-ми е най-важният. Peace

# 253
  • София
Моя седми дом е в Близнаци.  Grinning
Искам да попитам , Румяна, ако Близнаците са природно интелигентни, тогава ти като Стрелец, природно "надарена" ли си? Или трупаш опит с времето

# 254
Благодаря за информацията  Hug Моят 7-ми дом е в Риби! Знаех си!!! Колкото до мен самата, никога не съм се водила от разума, въпреки че интуицията ми винаги е била правилна. До ден днешен съм си човек на чувствата, така че бих казала, че грешките ме учат в повечето случаи. Но в никакъв случай не съм манипулируем или наивен до глупост човек.

Общи условия

Активация на акаунт