Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 779
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Мерси _Freya__, беше ми изключително полезна  bouquet

# 151
Арсен, ами тук-там някое мускулче е по-изразено. Ръцете, раменете най-много, бедрата и коремът също частично. Забелязах само, че се научих да тичам по-дълго и стигнах до завидните 30 "истински" лицеви наведнъж, планкът ми и бърпитата задобряха. Нямам снимки преди и след, не съм свалила, но аз съм 48кг и нямам кой знае какво, само 2 суетни килограма, тренирам и от много време, отделно нивото ми дойде и леко ниско. Не съм си намаляла и храната, даже често ям я фурми, я прекаля с плодовете(не съм на неин режим, ВМ-НВХ съм). Предполагам, че момичетата, които сега почват да тренират, имат повече за сваляне или пък просто си трупат лек мускул след като са се изчистили ще могат са се похвалят с повече. Simple Smile)) а дали си е струвало... Най-малкото това, че имам 3 месеца готови тренировки и не се налага всеки ден сама да мисля коя част да тренирам днес, кои упражнения да включа и тн. Удобно е да ти е готово всичко.
сподели си и ти резултатите когато приключиш, а последната 47-минутна тренировка хич да не те плаши, много е лека и приятна, мен някои 20-минутни са ме съсипвали повече. Весели празници и успех, дано да имаш добри резултати. Simple Smile))

# 152
Здравейте Simple Smile
Весела Коледа и весело посрещане на Новата година.
Пожелавам Ви много щастие, късмет и любов, както и много успехи, постигнати, заедно с Руми.
От седмица съм на Режимчето на Руми и мога да Ви кажа, че това са едни от най-вкусните неща, които съм хапвала, и то без да се лишавам от нищо. За това мога само да благодаря на Руми. Вече схванах идеята на замените, макар и още да ми е малко трудно и да запомням малко неща.
Единствения ми проблем е с тренировки (понеже съм стабилно количество килограми и ми тежат), но и с тях ще свикна.
Не съжалявам, че ми изготви такъв режим, защото иначе си мислех, че ям здравословно.
Ако имате някакви съветчета за начинаещи, моля споделете.
Надявам се да получа подкрепа от по-напредналите, че.....имам нужда.

# 153
Много ми е интересно като кажете Дайте някой съвет, пък реално за нищо не питате  Wink
Не е нужно да помниш всичко, с времето се научава и няма да усетиш как е станало.
Ако тренировките са ти много трудни и невъзможни, по-скоро заложи на разходки.
Ще се случат нещата, просто продължавай  Peace

# 154
Не е нужно да се посрещаме враждебно, нищо лошо не съм казала. Просто исках да комуникирам с някой, който е минал или минава по същия път след хиляди неуспешни диети.  Wink Нямах желание да питам нищо конкретно, просто ако някой иска да сподели опит.  Благодаря за съвета за разходките, ще го използвам.

Да, зная, че ще започне да става по-лесно, ама пусти му заменки, това с това, онова с онова и няма нищо общо с ястието на Руми. Да ви се похваля, взех си и блендер (екстрактор), който превърна безвкусната салата от марули в нещо много готино - всички съставки за салатата марули, краставички, оцет или лимонче и малко сол. Всичко става толкова бързо, че и малко вкусно хахах Wink
Момичета, поздравявам всички ви със желанието за здравословно хранене Wink

# 155
Те замените са точно затова - да няма нищо общо. Защо да има? Ако нямаш месо в хладилника и бързаш, заменяш с всичко, каквото имаш. В крайна сметка и боб може да ядеш. Затова са дадени Wink

# 156
И според мен заложи на разходките в случай, че имаш прекалено много килограми за сваляне. Като разкараш няколко, тогава започни с тренировките, и то пак внимавай с подскоци и напади, като цяло упражнения, които товарят коленете.
А за режима-то ти може и да си хапвала здравословно, нейното е за горене на мазнини Simple Smile

# 157
  • SA
pyxchi, аз като сравнително начинаеща по отношение на тренировките, бих те посъветвала да тренираш внимателно, щом си с доста наднормени килограми. Много клиширано, но - слушай тялото си, не бързай и не се сравнявай с никого. Резултати мисля при всеки има, при един по-бързо, при друг по-бавно. Това зависи от ужасно много неща. Важното е посоката на развитие да е правилната. С времето си дадох сметка, че е много важно човек да не допуска контузии и претрениране - и двете биха могли да те върнат назад и демотивират.
Мацки, да ви питам, някой направи ли докрай последната програма на Руми? Вивчето знам, че я прекъсна, а и други мисля бяха писали, че я спират временно.

# 158
Много Ви благодаря момичета. Днес тренировката дори ми се стори лесничка, ниво начинаещи - 1. Не очаквах да съм с такъв напредък (хаха) дори почнат да си правя трите кръга на упражненията, ще внимавам с аеробиката, че там мн ме мъчи.
Днес мина първата седмица от режима + тренировки, и май всичко е наред Simple Smile
А да ви питам, някоя от вас ползвала ли е противозачатъчни и това отрази ли се на отслабването ви:( мен май те ме събарят, макар че от миналата година до сега съм минус 10 кг и искам да съм стремглаво надолу newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.
Благодаря ви за подкрепата 

# 159
Мацки, да ви питам, някой направи ли докрай последната програма на Руми? Вивчето знам, че я прекъсна, а и други мисля бяха писали, че я спират временно.

Аз съм в такава спортна дупка, че си трая и не чета дори темата, камо ли да пиша, ама днес реших да я прегледам. Аз не само не го довърших Фит30, ами така и не успях да си сваля читаво нито една от тренировките локално. Или звук няма да има, или само звук или файла ще е счупен. Много калпаво го бяха измислили с админа и как да се свалят тренировките при положение, че няма да останат на сайта. А аз искам да кажа съвсем не съм ИТ неграмотна, все пак това работя над 15 години вече. Мисля да и  пиша да ми ги качат за час два на някакво ftp да си ги сваля и кой знае някой ден може и да я изкарам програмата, но не ме запали както румфита определено  Peace Сега си мисля след НГ да подхвана нещо по-леко като PiYo например. Уморих ли се, мързелива ли станах ... а и с режима на детето на детска градина - изяжда ми още един час от краткото денонощие и не мога още да се нагодя да ставам в 5 и да си лягам в 12  Confused Нова година - нов късмет. Сега само се депресирам в студа, мъглата и празния офис Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 10:38 от Птиците ...

# 160
  • SA
Птичке  Hug
И на мен ми е някакъв такъв мързелив период, та реших да се върна към по-леки тренировки от 90 ДП за известно време. Така някак си поне се мобилизирам да правя нещо, пък и тези уж по-леки тренировки си ги усложнявам сама, ако чувствам, че имам сили за повече натоварване, като удължавам интервалите/ повторенията, намалявам или махам почивките или пък добавям още упражнения.
Умора мисля, че се натрупва при редовни тренировки, които се усложняват ден след ден. Аз поне се нуждая и от периоди, в които да намаля темпото и натоварването, иначе ме обзема желание нищо да не правя.

# 161
  • София
Птиче, мислех си, къде си  Hug
И аз съм в дупка, не си сама. Тренирам с Брет Контрерас само глтеус чаленджа и туй то. Много зле, много. Всяка година по това време изпадам в дупка, вече ми се изясни картинката. Както казваш, студа, мъглата, сивотата ... умората от интензивните тренировки в останалата част от годината също ми се отразява. Но мърдам колкото да не съм съвсем без движение и това е, продължаваме напред  Hug Ще дойде и времето с хъса  Mr. Green

КамHug
Май никой не направи докрай Фит 30. Тежка ли дойде, или може би последователността от пускането на програмите - 90 ДП - Румфит - Фит 30 дойде тежка, не зная, но е факт, не чух някой да я е довършил от нашата тайфа трениращи.
Сега чакам новата програма на Руми за дупе  Heart Eyes Обеща да не е така тежка, въпреки че аз си падам по тежките, само да съм в тренировъчен период, да му се не види  Laughing

pyxchi, добре дошла!  bouquet
Мери ти е дала много добри съвети. Леко и спокойно напредвай, не се хвърляй в дълбокото, нито пък обратното - да се успокоиш и да не правиш нищо. Стъпка по стъпка. Тренирай колкото можеш, не издевателствай със себе си, разхождай се с по-бързо темпо, може вкъщи, докато гледаш телевизия, да подтичваш леко на място ... абе леко движение.
Храненето е най-важно, там гледай да си стриктна, иначе ефект няма.

Момичета, желая на вас и на себе си дух и спортен хъс през новата година  Hug

# 162
  • SA
Ааа, каква е тази нова програма за дупе? Писала ли е Руми в сайта си за нея?

# 163
И аз не завърших Фит30  Mr. Green тежка ми дойде, кръст, колене..  Rolling Eyes много странно. Даже не си и въобразявах, че е от нея, но я спрях и болките отшумяха. Не е нужно на друг да се отрази така, просто споделям моята причина. Иначе някой ден мисля да я направя до край, но не с това темпо и с идеята да се мре след тренировка Grinning, а просто с последователността на упражненията Simple Smile
Другото, което си мисля е, че хората, които са я завършили, може би не са излизали тоооолкова от зоната си на комфорт... Е, не отричам, че може да има и по-големи жУотни от нас  Joy Laughing

A за дупемания предизвикателството още не е споделяла кой знае какво Simple Smile

# 164
  • София
И аз с вас в дупката. Пълно закърняване. Като ми се притренира, сядам и чакам да ми мине  Tired

Ааа, каква е тази нова програма за дупе?
Мернах инфо във фейсбук страничката. Планира я от април, за да сме готови за морето. Допада ми, че няма да е много трудна. Като че ли една от причините да се демотивирам е, че Руми започна да прави само много тежки програми, за много напреднали...

Общи условия

Активация на акаунт