Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 780
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, Кам, тя само спомена, че в момента разработва ( Joy ) нова програма за уголемяване на глутеуса, която ще пусне през април и ще е платена. Това се знае само.

Мерче, и аз планирам някога да я направя цялата, но когато, тогава  Hug

# 166
И аз съм от изоставилите програмата, при това още след първите седмици. Наистина напоследък Руми набляга на все по-изтощителните тренировки, при това за напреднали. Едва ли сме в толкова лоша форма... Просто, ако ходиш на работа и имаш и други ежедневни задължения освен тренировките и поддържането на форма, подобни програми са почти невъзможни за изпълнение, без последици за физическото и психическо здраве Crossing Arms
Но пък чакам с нетърпение програмата за дупе. Ако наистина е по-лека - перфектно.

Разредих тренировките и аз, при това чувствително. Но продължавам да ходя два-три пъти седмично на кръгови тренировки с група, от време на време тренирам и у дома с 21 day fix и 21 day extreme. Но има и дни, в които пропускам тренировки, което лятото бе немислимо. С яденето обаче съм добре(дали защото не тренирам толкова) и определено не съм загубила форма. Просто етап. Сигурна съм, че ще отмине - така че за всички в дупка, само малко търпение Hug

# 167
На мен пък ми се тича. Ама като откачена искам да тичам, и то вън, пък духа такъв вятър, че мога само на пътеката във фитнеса. Друго обаче не ми се прави- нито Румяни, нито силови, нито табати...

# 168
 Здравейте момичета. Искам да Ви попитам за съвет. Вече от година и половина тренирам с Руми и с нейна помощ отслабнах близо 30кг.  Не можах да се включа в последното предизвикателство. Последно изкарах Румфит. Вече няколко пъти го изкарвам и също тренирах и от 90 дневното предизвикателство. Усещам, че влизам в зоната на комфорта и нещо за циклих.
 Моля Ви дайте идеи да сменя с някой друг за известно време. Иска ми се да е нещо като Руми, които е тренирал с нея знае.
Очаквам другата година с нетърпение  с какво ще ни изненада Руми, но до тогава трябва да раздвижа по някакъв начин застоя в които се намирам.

Желая Ви през 2016година предимно здраве и да постигнете спортните си цели, които сте си поставили момичета.

# 169
  • София
Ариа, виж Джилиан Майкълс, Шон Т, Шалийн Джонсън, програмите 21 дей фикс и 21 дей фикс ектрем, Тони Хортън. Всички имат програми, подобни на Румините и можеш да си разнообразиш с тях. Също и сайта Фитнесблендер. Там можеш да си зададеш желаната интензивност, типа тренировка, зоната, която искаш да тренираш ...
Поздравления за постигнатото!  bouquet

# 170
Ариа, виж Джилиан Майкълс, Шон Т, Шалийн Джонсън, програмите 21 дей фикс и 21 дей фикс ектрем, Тони Хортън. Всички имат програми, подобни на Румините и можеш да си разнообразиш с тях. Също и сайта Фитнесблендер. Там можеш да си зададеш желаната интензивност, типа тренировка, зоната, която искаш да тренираш ...
Поздравления за постигнатото!  bouquet
  Благодаря bouquet, ще ги разгледам по подробно. Джилиан Майкълс е разгледах ама нещо не можах да намеря структурирана програма примерно за седмица ниво 3.

# 171
  • София
Ето, заповядай всичките й програми: http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=Jillian%20Michaels
Повечето са подходящи за ниво 3.

# 172
Здравейте,момичвта!От близо две седмици съм спряла фит30. В БГ съм по много неприятен за мен повод и съм единствено с телефон.  Далу клипчетата вече са недостъпни за тегленеи писала ли е нещо Руми за това? Никак не ми се иска да губя точно края на приграмата

# 173
Привет дами! След малко се мятам да направя последен ден 90 ниво 2 от 90ДП. Вярно, че само на пръв поглед изглеждат страшни последните две тренировки. Реално имаше много по-тежки тренировки от предизвикателството. Утре ще започна ниво 3, ако нямам силна мускулна треска.

# 174
  • Пловдив
 Hug имам питане относно Онлайн фитнес клуба, някой знае ли каква е цената  Heart Eyes

# 175
  • София
Hug имам питане относно Онлайн фитнес клуба, някой знае ли каква е цената  Heart Eyes
Заповядай:
http://fitnesinstruktor.com/payment-help/#bank

# 176
  • Пловдив
Здравейте,момичета!След близо 3-седмична почивка от утре продължавам с нови сили.Тези дни ще си напиша тук и резултатите от 3м.тренировки и режим с Руми.

# 177
Здравейте момичета,цоп и аз в темата!Вече имам тренировъчната програма за супер резултати-RUMI`S fit 30 Grinning  ще споделям след понеделник,защото съм решила да започна тогава.Моля ви за съвет-искам да си купя постелка за тренировките,но хубава,да не се навива ,рони и тем подобни.Приемам всякакви предложения   Ще ми е доста трудно,защото съм за начинаещи.Доста са ми килцата-от 40кг-сега съм 67,при ръст 157см. и всичко това в следствие на четири ин-витро процедури. Стискайте палци-голямото потене започва animal085 newsm39 running sweating    Чакам предложения за килимчето.Успех на всички

# 178
  • София
бг надежда, ако досега не си тренирала, не те съветвам да започнеш с Фит 30, дори и с варианта за напреднали, който е в малкото прозорче горе в ляво. По-добре започни с програмата за начинаещи, през това време да паднат малко кг. защото и това много влияе на стави и сухожилия и има опасност сериозно да се контузиш.
Фит 30 си е много сериозна тренировъчна програма, по никакъв начин не е за начинаещи, Румяна предупреждава навсякъде за това. Разбира се, на своя отговорност можеш да я правиш, но не знам дали ще можеш и 10 % от упражненията да покриеш, дори и да почиваш. Остави си я за по-нататък, когато укрепнеш физически и мускулатурата може да поеме това натоварване.
Успех!  bouquet

# 179
Вивиан ,
много благодаря за съвета-много си права и мисля точно така да направя! HugАз като започнах да чета темичката по сериозно ,и си видях грешката! Embarassed  Така,планът се промени,ще започна с упражнения за начинаещи и след това ще направя и фит30. Чудя се дали да си поискам и chef хранителен режим newsm78.   Така също и за постелката чакам вашите коментари.Аз живея в малък град,където няма избор,така,че ще е онлай/няма да мога да ги видя на живо/,за това моля някой запознат да препоръча качествено килимче3,та дори и по скъпо да е то един път купувам ,но да хване ред newsm10  Приятен ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт