Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 784
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък чак днес научих за тази Дупемания и много се ентусиазирах! Ще се включа с голямо удоволствие в програмата, а режима към нея страшно много ме зарадва!  Crazy Heart Eyes Мисля, че няма да мога да я започна април, но лятото се надявам да я направя. Ластикът ми е най-малкия проблем и е много странно, че е станало на такъв голям въпрос. Отдавна искам да си взема ластик, то си е част от екипировката, като гирите, пудовката... След програмата можеш да си го използваш за много други упражнения. А като знам тренировките на Румяна как добре действат на дупето, представям си колко убийствена ще е Дупеманията  Crazy

# 301
  • тук и там
Аз пък точно"Дупемания" не бих си купила-но става въпрос за специфика на тялото все пак..За ластик-не знам..Аз лично предпочитам упражнения без всякакви уреди,ластици,топки и т.н.Може би от тази гледна точка е мрънкането.В къщи имам въже за скачане(не ползвам-скачам без въже), тежести за ръце и крака(не знам дали така се казват-от тези които се лепят за китката и глезена,не ползвам)постелка(която не ми върши работа-прекалено тънка е за мен и се мести постоянно при лицеви опори-купих си килимче ),едни неща за лицеви опори специално-ръцете се слагат на тях,за повече стабилност(не ползвам),гири от 2 кг(кръгли и не стават за опора и упражнения тип ренегатско гребане,не ползвам),гири от 3 кг(тези ги взех за да мога да ги ползвам за опора),гири от 5 кг,ползвам едната за упражнения за рамо-двете не са удобни за хващане със едната ръка,а едната гира вече ми е лека и за това скоро трябва да вземам от 10 или подувка.Та в този смисъл,само ластик ми липсва.. Peace

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 18:37 от Kaisia

# 302
Вив, много ме изкефи как ги нареди  Joy Joy ама много си права Simple Smile
Реално едни гири, постелка и ластици вършат огромна работа! Човек ще каже, че Румяна им е казала едва ли не да си купят лост за врата, лост с тежести, пудовка, нов компютър, хард диск, дискове за новата програма и цял комплект за домашен фитнес, ма* му стара! Grinning

# 303
Аз реших вече - дупемания ще се купува, само да не изпусна намалението на 4 и 5-ти  Simple Smile. Днес тръгвам за ластик. И мен много ме зарадва това, че ще има и менюта към програмата.
Вчера повтарях ден едно от 90ДП, направо като едното нищо мина, че и бърпи лудостта си направих след нея, а като си спомня като започнах началото на януари колко ми беше трудна и с колко почивки беше...

# 304

Вчера повтарях ден едно от 90ДП, направо като едното нищо мина, че и бърпи лудостта си направих след нея, а като си спомня като започнах началото на януари колко ми беше трудна и с колко почивки беше...
и аз така , имах проблем със щитовидната и усещах че нещата не ги правя както трябва по време на боледуването затова започнах отново и ми се видя страшно лекичка тренировка.

# 305
  • София
И на мен тази впечатляваща бърпи лудост във второ ниво  сега ми се стори като детска игра в трето.Ставаме все по-силни!Оле!!!! Grinning Hands Clap

Сега изчислих, трето ниво го завършвам чаааак края на април. Понеже нямам идея, как се качват тренироките, предполагам,че ще мога да ги изпълнявам със задна дата, нали?!Само дето пак няма да си коментирам онлайн с вас  Sad.

# 306
  • тук и там
Не ми допадна нещо 90ДП..Пробвах вчера със тренировка 1 за напреднали.Първо-понякога има проблем със връзката,бави се  и т.н.Второ-започнах интервалите уж...Ми нищо не стана-аз докато схвана на къде да се въртя и той интервала минал.
Не съм минала още ниво супер-напреднали от индивидуалните  тренировки.Аеробните ги докарвам до края,но силовите-опори,коремни,напади и т.н-не мога да ги направя(за супер-напреднали интервалите са 50/10).Сега съм във някаква средна позиция-тренировките за напреднали си ги правя,изморявам се доста,вир вода съм накрая-но не ме затормозяват много,не са ми супер лесни ,но не са ми и много трудни..Тези за супер-напреднали пък  не мога да ги направя..Освен да започвам за супер-напреднали,но да си правя кратки интервали newsm78

# 307
  • София
Здравейте!  Hug
От скоро съм мама и съответно след бременността пораженията са сериозни.  Rolling Eyes
Свързах се с Руми и тя ми изготви режим. От 26ти го започвам,надявам се тренировките да не ме "озорят" много!  Praynig  Ще следя темата с интерес и се надявам и при мен да има успех. Имам да свалям доста.Ще се радвам,ако някои от вас сподели резултати в следствие на режима.Ще ми подейства доста мотивиращо!
Хубав ден  bouquet

# 308
И на мен тази впечатляваща бърпи лудост във второ ниво  сега ми се стори като детска игра в трето.Ставаме все по-силни!Оле!!!! Grinning Hands Clap

Сега изчислих, трето ниво го завършвам чаааак края на април. Понеже нямам идея, как се качват тренироките, предполагам,че ще мога да ги изпълнявам със задна дата, нали?!Само дето пак няма да си коментирам онлайн с вас  Sad.
Според мен от прочетеното в сайта, с плащането ще се прави акаунт в сайта с парола, от който по всяко време след това ще може да се теглят файловете.

# 309
  • София
Точно така е, както е написала Фрея, само че акаунта е валиден за известно време, през което да изтеглиш тренировките на компютъра си. След това вече не може. Обикновено това време се обявява от Руми и не е никак малко, не се притеснявай.

# 310
  • Чикаго / София
И аз чакам дупеманията. Имам още 2 седмици и свършвам повторението на ФИТ30 - точно навреме за дупеманията. Ластик нямам, ама не виждам проблем - ще си купя дотогава.

# 311
  • тук и там
irka,какво включва Фит30 като тренировки?Видях във сайта-просто ме интересува интервални силови ли са,само силови, силови-аеробни,съчетание-като за какво ниво ги определяш?Чудя и се на програмата-имам тренировки,не съм минала още супер напреднали-но както казах интервалите 50/10 ми идват тежки-не мога да ги правя.Мисълта ми е ,че имам желание да си купя Фит30,но не знам дали съм за това ниво,защото ако са като за супер-напреднали,значи не са за мен за сега.Благодаря предварително. bouquet

# 312
  • София
Кaйсийкa,другите ще ти отговорят с точност,но Фит30 е по-тежкa от 90 ДП,коментирaше се дори,че много нaнaгорно им е дошло.Що се отнaся до 90ДП и aз не могa всичко перфектно дa изпълнявaм,колкото могa-толковa,тaкa се нaпредвa.Не бивa дa ти е лесно,но все пaк трябвa дa ти е и възможно зa изпълненуе.
Блaгодaря ви зa инфото,момичетa Simple Smile.

# 313
  • тук и там
90ДП не ми е удобна-интервалите са кратки май,не знам дали  ще се справя като трудност-така и не съм пробвала освен вчера-но както казах,докато схвана как се прави едното упражнение,и интервалът е минал.Варианта е да гледам всички видеа предварително,да си ги пиша на листи упражненията,предварително да пробвам всички за да схвана техниката и после да правя самите тренировки.Нямам време за това-мога да отделя около час,час и 15 мин максимум за тренировка(със загряване,разтягане и всичко),ако трябва предварително да отделям време-просто няма как да се случи.Със моите тренировки съм по същия начин-но те са 6 за седмицата,пиша си ги на листи-но се случва само веднъж това писане и гледане,после си имам тренировки за месец-два поне,а със 90 дневното -имам за всеки ден различна до колкото разбрах..За това питам за Фит30-поне тренировките са 7,ама ако и те са със интервали 50/10 значи не са за мен пък като ниво.

# 314
От утре ластици в Лидл на страОтна цена ама дали са страОтни не знам  Mr. Green

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1008

Общи условия

Активация на акаунт