Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 782
  • 758
  •   2
Отговори
# 450
Прегледах набързо първите качени тренировки от дупеманията ииииии нямам търпение да ги започвам! Не знам как ще дочакам още няколко седмици, докато си мина нивото за напреднали от моята програма.

# 451
  • София
И aз тaкa.Имaм още от 90Дп,a нямaм търпение дa зaпочнa новaтa прогрaмa.

# 452
Аз утре сутрин започвам с 8 седмичния вариант на 2 ниво след това ще почивам една седмица и ще направя 12 седмичния на 3 ниво. Поне за сега ми е такъв плана и се надявам да се увенчае с успех!  Hug

# 453
  • Варна
Привет, мривет!

Утре ми е много натоварен ден по принцип и затова днес направих трен.1, ниво 3. Много ми хареса. Доста добро натоварване е, на моменти  превъртах, за да насмогна на повторенията. Мноого ми хареса и мини 1. Уж едно такова упражнение..пък то...определено го усетих! Мисля, че ще почна да си държа ластика до дивана докато гледам ТВ ще си го опъвам Joy Пуснах само да видя кардиото и ми се стори леко и забавно, като танц с музика..нооо ще го видим като му дойде времето.
Аз чакам режима, интересно ми е да го прочета, но още го няма.

Успех на всички!

# 454
Айде и аз се отчетох тая вечер с тренировка 1 и мини 1. Simple Smile Определено ми харесаха. Загубила съм форма при лицевите, срам ме е.   Embarassed
Моят ластик е такъв:

И смятам, че ще ми свърши супер работа. Simple Smile Труден е, на моменти чак ме дразни колко е труден.  Joy Crazy
И мирише на млечен шоколад!  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 23:33 от Merry.

# 455
  • Варна
След изчитане на стотиците коментари за ластик отидох до декатлон и взех един такъв със зашити отделения... не знам как да го обесня, но ми е много удобен...има 8 места където да си мушнеш краката според колкото трябва да разтягаш..

# 456
Много добре ти звучи ластика.  Peace Снимка имаш ли? Или линк?

# 457
# 458
  • тук и там
И аз пробвах вчера тренировка 1 от ниво 2.Пробвах със ниво 3,но ми е труден балансът и гирите(пробвах със 5 кг) ми идват тежки-за това пробвах различни варианти на упражненията-за ниво 2 и 3.Темпото на  Руми ми идва бързо,ще следвам своето.Лицевите-много ми идват като бройка,само със почивка между тях мога да се  справя-но ще почивам във началото поне.Друго не съм правила и разглеждала ,днес ще си ги гледам тренировките по подробно.Имам лека мускулна треска,която усещам във задната част на бедрата(не на дупето),което ме радва.Харесва ми тренировката-днес пак ще я правя.

# 459
Айде и аз се отчетох тая вечер с тренировка 1 и мини 1. Simple Smile Определено ми харесаха. Загубила съм форма при лицевите, срам ме е.   Embarassed
Моят ластик е такъв:

И смятам, че ще ми свърши супер работа. Simple Smile Труден е, на моменти чак ме дразни колко е труден.  Joy Crazy
И мирише на млечен шоколад!  Crossing Arms
Merry. Би ли ми дала инфо от къде е този ластик, много ми хареса! Аз до сега не си бях купила, защото мислех от ниво 2 да започна, но се оказва, че въпреки това не може без ластик.
Тази сутрин стартирах с трен 1, но оставих за довечера мини-то. Днес на всяка цена трябва да си купя някакъв ластик поне като за начало.
Та да се похваля, че в общи линии както си мислех да карам с ниво 2 така успях почти всичко да направя с ниво 3, само на края малко се поизморих и ги направих с 2. Дори успях и да спазвам темпото на Руми. Много се радвам, защото дълго време направо си ме мързеше, бях занемарила тренировките и се плашех дали не съм се разкапала много след като си бях стабилно на супер напреднали. Определено съм доволна от тренировките и от себе си!  Hug

# 460
  • София
И аз почнах трен 1, на ниво 2, ама май гирите ми идват леки(с 3кг съм) и ще си търся 5тички направо.
И аз така ластик ще търся, че останах с впечатлението, че няма да ми трябва за ниво 2 Embarassed , но даа Hug
Забавно беше

# 461
  • София
Синя луна, такъв ластик като на Мери има в Джъмбо, 4 лв. Аз също с такъв ще действам, да видим дали ще ми върши работа. Иначе на vanyaes ластика също е много добър вариант.

# 462
  • тук и там
Разгледах рецептите набързо-изглеждат много добре!Мисля да следвам тях,а не тези от моят режим!Харесва ми това,че можеш да си съставиш сам менюто и да си ядеш каквото ти харесва от изброените рецепти.Определено има по-добри предложения за рецепти,от колкото във моят режим.Доволна съм от покупката на "Дупемания".Сега само ластик трябва да си купя,и аз си мислех че за ниво 2 няма да трябва.

# 463
Сияйна, Вив ти е казала къде да търсиш. Simple Smile Иначе моя е от Турция.
Мале, и аз видях рецептите, Руми се е престарала направо, доста си е поиграла, много се изкефих!  Crazy Даже не прегледах всичките. Мисля, че цената съответства напълно, даже може и спокойно да е повече. Simple Smile

# 464
  • София
И аз разгледах менютата.Лелеееее, ами че то всичко може да се яде?!Като знам, колко ми беше ограничено менюто (от липса на въображение, може би  Wink).Чак ме е страх, че ще се разглезя и кача някое килце  Laughing.

п.п.Смаях се, уникално го е измислила. Огромно разнообразие, браво на Руми!

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 11:55 от Л_Дани

Общи условия

Активация на акаунт