Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 772
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте и от мен!Аз си действам вече леко-полеко с тренировките за напреднали.Искам да попитам тези от вас,които тренират от повече врем, дали е подходящо след като свикна с тях да премина към 90-дневното предизвикателство ниво 2?

# 76
  • София
Аз мисля, че да  Peace

# 77
  • Пловдив
Щом ти мислиш,значи да Simple Smile.

# 78
  • Има много детски смях.
Преди време някой беше писал, че Румяна не изготвя режими в рамките на НВ- ВМХ.
Искам да кажа, че не е така.  Laughing В най- скоро време ще получа от нея режим, пригоден към този вид хранене.  Peace И преди съм писала, че правя един вид "мазна Румяна", но не залитам в крайности на фанатично спазване на ВМХ.  Peace Сега поне, ако не друго, режимът ще ми е лицензиран  Joy

# 79
  • На ръба..
И аз съм от връщащите се Laughing
Близо месец се наложи да почивам по медицински показания, но почвам вече отново.
Добри дошли на новите Румитки и дерзайте, резултата идва!
Почти бях приключила 90-дневото предизвикателство и сега пак се връщам в началото. Вчера пробвах една от първите тренировки, но ми дойде твърде слабичка и се чудя дали да продължавам с тренировките от първите дни или да действам малко по смело направо към 15-20-я ден..
Лека тренировка на всички....

# 80
  • Пловдив
Преди време някой беше писал, че Румяна не изготвя режими в рамките на НВ- ВМХ.
Искам да кажа, че не е така.  Laughing В най- скоро време ще получа от нея режим, пригоден към този вид хранене.  Peace И преди съм писала, че правя един вид "мазна Румяна", но не залитам в крайности на фанатично спазване на ВМХ.  Peace Сега поне, ако не друго, режимът ще ми е лицензиран  Joy
И моя е такъв,имам точно 2 менюта с картофи и леща в минимални количества,но аз ползвам  замените и готово Laughing.

# 81
  • София
Дидора, имам спомен, че 16 ден беше доста смъртоносен, така че може да почнеш от 10ти примерно.
Аз бих почнала от начало  Hug

# 82
Според мен пък спокойно може да почне от 10-15ти ден. Първите са адски леки, чак прекалено.
Момичета, аз съм до 50 и някой ден, демек за втори път ми св пада да правя бърпи лудостта и много, ама много ме кефи точно тя, дажв се бях притеснила да не би да не се повтори повече. Единствена ли съм? :Д

# 83
Бърпитата в самото начало, когато започнеш да ги правиш, ти изкарват въздуха и душата. Поне на мен ми бяха адски трудни за изпълнение, всъщност всичките аеробики ми бяха трудни, защото нямах никаква основа преди това, капацитета на дробовете ми беше доста занижен, ако мога така да се изразя. Но с времето и упоритостта започват да стават лесни и дори приятни. Всъщност всяко упражнение, което ми е било най-трудно и в последствие съм усвоила, ми става любимо да изпълнявам и усъвършенствам.  Peace

*DiDora*, всичко зависи от това ти как се чувстваш  Peace Важно е да преценяваш правилно кое натоварване как ти действа и най-важното да не претренираш, особено за начало след пауза това е супер важно. Мускулите ни помнят и сравнително бързо забързваме темпото и натоварването, но на следващия ден една тежка МТ ти скапва и мотивация и всичко. Говоря от личен опит.

Аз започнах отново 90ДП, като си започнах от ден 1. Да, лесни са тренировките, но според мен е добре да си минат по реда, защото дават един добър старт и действат като раздвижване и разтягане. То от своя страна подготвя тялото и шансът да имаш мускулна остава минимален.

Напоследък осъзнах нещо, свързано с типовете упражнения. Принципно почти никой не обича да се "кълчоти" и да прави засукани упражнения. Повечето предпочитат базови и техните семпли разновидности. Обаче, това което осъзнах е, че именно засуканите упражнения вкарват по-високо ниво. Защото освен сила, издръжливост, тренират и баланса, гъвкавостта, малки мускулчета, които не сте и предполагали че могат да ви болят и общо взето са "черешката" на тортата на тренировките. Поне така е според мен  Peace

# 84
  • София
А и мозъчната дейност тренират  Mr. Green Защото през цялото време "ги мислиш". Координация, изпълнение, последователност, техника ... ей такива неща, което определено тренират и "горния етаж".  Това като техен плюс. Иначе и на мен не са ми приятни и когато са малко - може. Обаче всеки ден не бих ги понесла.

# 85
  • На ръба..
Благодаря момичета, докато се похваля, че почвам и сега пък грипясах Rolling Eyes и май ще удължа още ден два поне почивката, че носът ми ни приема, ни предава днес...

# 86
  • Има много детски смях.
А защо направо не започнете предизвикателството отначало, но ниво 3 и после, ако ви дойде тежко, не продължите с ниво 2? Аз така бих процедирала.  Peace

# 87
Добро утро, отчитам завършен ден 40 на ниво 2. Мога да кажа, че съм два пъти по издръжлива и гъвкава отколкото ден 1. Пролича си на повтарящите се упражнения от минали дни (бяха ми по лесни) и днес на бърпи лудостта, когато успях да направя много бърпита, не ги броих, но преди предизвикателството можех само 3 с триста зора третото.

# 88
  • София
Здравейте!
Може ли да се присъединя към вашите редици?!
Много приятно се изненадах, че има тема, за спортуващите и живеещите по режимите на Руми.
Аз съм на преобладаващ протеинов режим от три месеца. В момента съм на 32 ден, Ниво 2 от 90 дневното предизвикателство. Имам задоволителни резултати, а най-вече килограмите спряха да ме вълнуват, наблегнала съм на извайване на тялото. И въпреки това ще е добре да сваля още 2 килограма поне, но това ще стане постепенно / или поне се надявам/.
Представих се и веднага започвам с въпросчета:
С колко килограма гири тренирате /тези, които сте на Ниво 2/? Аз тренирам от самото начало с 1 кг. гири, искам вече да ги увелича, но се чудя с колко кг. -2 ли 3 ли?
А хапвате ли тиква /когато наблягате на протеини/? Аз хапвам всеки ден, надявам се да не е грешка!

Хубав спортен ден на всички  Grinning!

# 89
Здравей и добре дошла Л_Дани
аз тренирам с 3кг. и съм на ниво 2
за режима и тиквата не мога да кажа нищо , защото спрях режима на Руми заради постите ,
но се придържам към нейните варианти на хранене от 2013г. когато тя си направи експеримент с постите

Общи условия

Активация на акаунт