Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 772
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
И при мен свикването с тренировки отне доста време, може би повече от половин година 7-8 месеца. И пак дори след толкова време, не можех да се сравнявам с нейното темпо. Но си спомням, че след това изведнъж започна да ми става лесно и "влязох в релси". Все пак обаче нямам спомен да съм била постоянно уморена, напротив, имах повече енергия комбинирана с МТ  Tired Аз си почивах повече. Ако има два дни почивни, аз правих 3 или 4, общо взето слушах тялото си.
Сега пък съм в много смотано положение, мога ама не искам. Докато преди исках, а не можех  Mr. Green
Упражненията са ми добре като натоварване, справям се с тренировката ама на другия ден зверска МТ. Някой знае ли ефективен начин за справяне с мускулната треска?

# 61
  • София
Чаша бира след тренировката  Mr. Green На времето след зумбата това ми помагаше много  Laughing

# 62
  • Пловдив
Някъде, някой беше казал, че щом на моменти мразиш треньора си  Mr. Green , значи си в правилната посока  Mr. Green
Хаха....вярно е Laughing.Не знам защо,но бях останала с впечатление,че за 4-5 седмици е нормално да се мине нивото за начинаещи специално,а аз се чувствам толкова уморена,че после часове наред не ми се прави нищо след тренировката.Но щом и при вас е било така явно е нормално и няма да се насилвам.

# 63
Някъде, някой беше казал, че щом на моменти мразиш треньора си  Mr. Green , значи си в правилната посока  Mr. Green
Хаха....вярно е Laughing.Не знам защо,но бях останала с впечатление,че за 4-5 седмици е нормално да се мине нивото за начинаещи специално,а аз се чувствам толкова уморена,че после часове наред не ми се прави нищо след тренировката.Но щом и при вас е било така явно е нормално и няма да се насилвам.
Може би есенното време ти оказва влияние.
Аз не съм тренирала от събота, скапано ми е първо и второ раболях се  Tired, снощи си слагах тампони в ноздрите докатоя сготвя, толкова беше зле положението  Mr. Green.

# 64
Чаша бира след тренировката  Mr. Green На времето след зумбата това ми помагаше много  Laughing
Може ли вино, че бира не пия  Joy

Жижи, абсурд за четири пет седмици. Може, но при положение, че си тренирал продължително, след това си спрял за известно време и сега пак почваш. Аз в момента съм в такова положение. Но ако нищо не си тренирал, за един месец каквото и да правиш няма как да минеш напълно нивото. В най-лошия случай ще има последствия.  Peace

# 65
  • София
______Freya_______ беше нещо за бирената мая  Embarassed ама не помня защо и как Hug

# 66
Ерин, браво за резултата. Ние с теб се движим едни кг някъде, но ти напредваш по-добре, а и аз с тая пуста контузия. Вчера бях на лекар. Още имам лек вътрешен оток и на моменти като се уморя, ме подърпва. Иначе мога да карам велото и да плувам, но без клекове  и напъди за сега, така че и без Руми. С нея след няколко месеца. Почвам от нулата, ама...
Браво на всички за резултатите. Жижи, щом те боли, има ефект. Ако само си се клатиш и тялото ти пее, смисъл няма!  Grinning

# 67
  • София
Прекрасната аз напъдите много внимавам кат ги правя, че и аз на времето си контузих нещо коляното  Embarassed във фитнес със ски тренажора  Laughing и сега усещам кат се сменя времето Hug
Инак имах застой 1-2 седмици, но с увеличаване на храната за няколко дена и стана номера  Laughing Laughing Laughing Колкото и да ми се смеят колегите, с ядене се отслабва.
Ще го оправиш това коляно Hug бавно славно до всякъде се стига  Heart Eyes

# 68
  • София
Фрей, за облекчаване на мускулната треска взимай аспирин и магнезий след тренировка.

# 69
Здравейте, влизам да се похваля с едни хубави минуси - 32 ден от 90 ДП ниво2 и -3см от всяко бедро и минус 1см. от талията. Много съм щастлива!

# 70
  • София
Браво, арсен  Hug

# 71
Здравейте, влизам да се похваля с едни хубави минуси - 32 ден от 90 ДП ниво2 и -3см от всяко бедро и минус 1см. от талията. Много съм щастлива!
браво и аз съм 32ри ден см падат вече и две килца паднаха и не съм гладна ама изобщо

да питам тези които правят 90ддп ниво 2
като има в деня дадено ниво 2 и ниво 3 и двете ли правите на мен 3 ми е трудно още
и си правя само 2 , а от 29 ден натам постоянно вървят заедно ниво 2 и ниво 3
а долу в коментарите чета ,че лани като ги е давала явно са били само ниво 2 ,защото не видях някой да е правил и трето ниво

# 72
Не, не мислиш ли, че в нелогично двете нива да правят едно и също? Simple Smile дадени са ти в един линк, отваряш го и в статията обикновено има още два линка- за ниво 2 и за по-горното. Или си пише кой ден се повтаря, отваряш си него на твоето си ниво и действаш. Simple Smile

# 73
Г-жа Нервакова, аз си правя ниво две и като свърша, ако ми е била лека тренировката, а тази седмица имах два такива дни - не можах даже леко да се запотя, отварям ниво 3 и правя докъдето мога и както мога. Но определено и на мен ми е рано за ниво 3, защото "издавам багажа" още по средата на тренировката.   Grinning
Между другото имам спомен, че ти правеше системата -60, правиш ли я още или си с хранителен режим от Руми?
Момичета, да ви кажа ако преди година някой ми беше казал, че ще се запаля така по тренировки, щях да му се изсмея в лицето, понеже бях абсолютен пън, никога нито съм спортувала нещо, даже и гимнастика не съм правила. Евала на Руми, тая жена е голяма работа....

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 06:41 от арсен

# 74
Благодаря за отговорите и аз така предположих , но да си питам все пак
арсен ,да с режим от Руми съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт