Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 336
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • Чикаго / София
Да се запиша, че ще изпусна новата тема! Благодаря Мери за труда!

При мен резултати- няма. Поне няма минуси. От лятото качих 3 кг. /и аз така, някои свалят през лятото, аз качвам/, които още не успявам да сваля. Странна работа.

Правя новите РумФит тренировки всеки ден. Интересното е, че са ми доста натоварващи докато ги правя, всичко ми гори, а после нямам мускулна треска.  Само 1-2 дни до сега имах МТ.

Както и да е тренировки не пропускам, режима за хранене си го спазвам, само събота и неделя от време на време прегрешавам по малко.

Аз готвя отделно за мен и отделно за домашните. Ако децата не бяха толкова капризни, спокойно можех да мина с едно готвене, ама те не искат да ги ядат моите манджи. Виж мъжа ми ги яде и често минава със сготвеното за мен.

# 46
*Smilка*, на мен само обратното ми се случва  Joy Joy hahaha Много си дебела, виж се на какво приличаш, отслабни малко, свали някое кило  Joy
шегувам се  Mr. Green Никога не съм била дебела, но това не пречи да искам да постигна идеалната форма. И смятам, че всеки с реален поглед (подчертавам реален, защото се нагледах на супер слаби жени, които се смятат за "пухкави"  Crazy ) има правото да се стреми към собствени цели за визията и здравето си.

Freya, разбира се, че всеки има право към цели за визията и здравето си, но коментара ми беше относно това как другите възприемат това и натрапват ли ви мнението си Grinning Давам пример със себе си, свалих скромните 4 кг и много см, чувствам се прекрасно, влизам в дрехи от преди 5-6 години, но околните постоянно ми обясняват как имам болнав вид и трябва да кача някое килце Laughing Та това ми беше миСлата Grinning
Иначе нещо преустанових тренировките, все някой нерв опъвам и все нещо ми е контузено, я китка, я плешка  Rolling Eyes Инак ми липсва натоварването Heart Eyes

# 47
  • И аз не знам къде
Здравейте. От 2 седмици съм на програмата за хора с наднормено тегло. От днес смених и диетата , минах на 90 - дневната и се надявам на завидни резултати.  Stop Тъй като свалям килограми от втората ми бременност имам огромен проблем с корема. Трябва усилено да работя. Искам най-накрая и аз хубав корем с плочки.  Дали за една година ще мога да постигна това мое желание?  newsm78

# 48
  • София
Neat_W, здравей!
По повод плочките, не зная колко кг имаш за сваляне, но с 90 дневната плочки няма да видиш.
Може да свалиш мазнини, но плочките и показването им на бял свят изискват съвсем друг начин на хранене, който няма дори блед допир с 90 дневната.
Иначе можеш да имаш прилично коремче, както и да отслабнеш, да  bouquet
Пак зависи и от това, дали твоят организъм е толерантен къв въглехидрати, тъй като тази диета е в 3/4 въглехидрат.

# 49
  • И аз не знам къде
Имам да свалям 14 килограма до мечтаните 50  Laughing. 90 дневната ми е най-лесна за изпълнение,защото изхранвам 3ма мъже  Crazy   Засега ще е така, а после може да променя нещата.

# 50
Привет момичета  bouquet. Днес ми е ден 18 от 90ДП и съм много доволна, вече мога да правя правилно по десет лицеви опори от колене, преди месец не можех да направя и една, освен това, не знам дали ми се струва обаче ръката ми е някак по оформена, не знам дали е възможно за толкова кратко време. На други места нямам промяна, но определено горната част на ръката се оформя, а как имам нужда да постегна корема и бедрата... Отказах се да искам хранителен режим от Руми, понеже не ми се готви отделно само за мен, а от това което сте писали виждам, че ще ми се наложи. Продължавам си със системата -60, която нарушавам от време на време, но аз имам за сваляне 1-2 килограма, основната ми цел е оформяне на тялото, което преди 10 години беше цели 68 килограма на ръст 155, сега съм 51кг. и след две бременности определено има какво да постягам по себе си.
Вивиан, а какво трябва да е храненето за да се видят плочки, предполагам много протеин и почти никакви въглехидрати?

# 51
*Smilка*, моето мнение е че щом се чувстваш добре в тялото си, здравословно и духовно си добре и нямаш никакви проблеми и последствия от отслабването (защото ако отслабнеш прекалено неминуемо това ще се отрази на здравето или поне на тонуса ти, енергията ти ще спадне и въобще всякакви такива малки и не толкова знаци, които ще подскажат, че нещо не е ок), а напротив чувстваш се по-жива, по-красива, по-добре емоционално и физически, то няма какво да обръщаш внимание на забележите на околните  Peace Много често хората си мислят, че знаят най-добре за другите и се опитват да решават без дори да се опитат да ги разберат и да се поставят на тяхното място. На всеки се случва някой да им каже какъв трябва да бъде, но в крайна сметка тялото ни само ни показва от какво имаме нужда и физически и психически. Ние само трябва да се научим да го слушаме и да му даваме това, от което се нуждае  Peace Hug

За миналата седмица имам само 2 тренировки и една йога  Tired Много зле положението, но поне не съм близвала боклуци и намалих грамадните порции храна, влязох в ритъм поне с храната. Днес смятах да тренирам, но последните дни ми е много натоварено и съм изморена. Не искам да се нзаровам и с тренировки.

# 52
  • София
Два дена си бях в нас покрай изборите и не съм тренирала. Днес направих номер 1 от напреднали. Simple Smile ама нещо дясната ми ръка в сгъвката боли и може утре пас, че и краката са ми уморени  Hug инак гледам уж да съм режимна поне с 5-6 тренировки на седмица :$ ся докат свалям, ама да Simple Smile

# 53
  • Пловдив
Благодаря за новата тема.  bouquet
Аз продължавам с 90ДП- ден 32 и се чувствам ОК.  Simple Smile

# 54
  • София
 Mr. Green Драсти, аз да се похваля с нещо глупаво  Mr. Green вече съм под 80 кила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green верно 79.7 но пак е нещо  Mr. Green

# 55
  • Пловдив
Браво,поздравления,Erinne!
Момичета,не знам при вас как е,но аз вече 40 дни тренирам с Руми и още не мога да кажа,че съм свикнала.Все още имам болки по тялото и чувствам умора,а не тонизиране примерно,а за преминаване към напреднали и дума не може да става.Не е да претренирам в никакъв случай,защото почивам в събота и неделя.Изобщо бавно вървят при мен нещата,но казах си болката.

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 11:41 от Жижи

# 56
  • София
Ерин, браво  Heart Eyes С малки крачки към целта  Hug

Жижи, нормално е, 40 дни нищо не е, ако не си спортувала никога.
Аз никога не бях спортувала и ми отне месеци, докато тялото ми започне да приема тренировките като нужда и удоволствие, и да не изпитвам умора, а тонизиране. Спомням си, че имах нужда дори да спя на обяд, понеже тренирам сутрин, толкова ми беше скапано след тренировка.

# 57
  • SA
И на мен през първите месеци страшно ми се приспиваше към обяд.
Жижи, наистина 40 дни не са нищо. Нормално е да се чувстваш така все още.

# 58
  • София
Жижи, ако се чувстваш уморена прави почивки. По програма в момента трябва да имам тренировки всеки ден, но вчера имах много тежък ден и викам днес ще съм пас. Бавно и славно и това е номера. Виждам упражнения в началото дет едвам ги правех някакъв напредък и така се надъхвам. Някой път  Mr. Green само си мисля, че Руми е родена за садист  Laughing в кръга на шегата, но някои сутрини съм с такива мисли Rolling Eyes и после си се забавлявам на себе си  Hug Само гледай да не се презорваш, бавно и славно  Heart Eyes

# 59
  • София
Някъде, някой беше казал, че щом на моменти мразиш треньора си  Mr. Green , значи си в правилната посока  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт