Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 338
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Би трябвало да са активни тренировките от клуба, дори след няколко месеца на абонамента. Няма логика да не са активни Simple Smile
Ако видя маргарин у дома, ще излети през прозореца заедно с купувача му Grinning
Абе аз не съм толкова лоша, камелот ли беше Grinning  пък и научаваме колко са полезни разни неполезни продукти Grinning нека има дискусия Simple Smile

# 31
  • SA
Хаха, не си лоша, Мери.
Не е много по темата този въпрос за меките маргарини, ама Птичката ме предизвиква с тези линкове.  Joy
Жижи, прави си упражненията с темпо, което на теб ти е посилно. Не се пресилвай и се пази от контузии, защото това само назад може да те върне, вместо да допринесе за бързи резултати. Ще нпареднеш неусетно с времето, само търпение и постоянство трябва.

# 32
  • София
Жижи, трябва да ти кажа, че аз също не правя тренировката с темпото на Руми. Винаги си я правя с моето възможно темпо, като съобразявам на първо място техниката. Това ми е водещото. Техниката да е перфектна, отам нататък - тренировката както ми идва на мен. Понякога съм с нея, понякога спирам видеото и така. Това не значи, че е неефективно тренирането, не се притеснявай!

Фрей, успех мила и с редовен отчет да идваш!!!  Hug

# 33
ЕЕЕЕ, и аз при вас  bouquet

Постигнах целта, сега задържам, но трудно намирам време за тренировки.Старая се поне 2-3 пъти да ги правя.
Случвало ли ви се е да ви казват постоянно " Много си слаба, не изглеждаш добре, имаш болнав вид, качи някое кило!" Rolling Eyes

# 34
Мери и аз така мисля, но не успявам да вляза. Нищо де може да и пиша за да я питам.

Вив  Hug много съм надъхана, но днес пак не ме оставиха намира и пак отложих за утре. Утре обаче не ме интересува никой, без лигавщини започвам.  box

*Smilка*, на мен само обратното ми се случва  Joy Joy hahaha Много си дебела, виж се на какво приличаш, отслабни малко, свали някое кило  Joy
шегувам се  Mr. Green Никога не съм била дебела, но това не пречи да искам да постигна идеалната форма. И смятам, че всеки с реален поглед (подчертавам реален, защото се нагледах на супер слаби жени, които се смятат за "пухкави"  Crazy ) има правото да се стреми към собствени цели за визията и здравето си.

# 35
Фрея, сега пробвах, влизам, свалям тренировка (избрах си произволен месец 6), всичко е наред с клуба  Peace

# 36
Точно влизам да кажа, че и аз нямам проблеми с клуба. Вчера влизах да търся балансиращия месец  Laughing

# 37
  • Пловдив
Камелот и Вивиан,благодаря ви,момичета,за добрите думи,така и правя,карам си с мое темпо и много внимавам за техниката!
Сега да ви се отчета резултатите ми за 1м.на режим и тренировки с Румяна И:
–3.5см.талия
–2см.бедро
-1.5см.ханш
-0.5см бицепс
-0.5см.прасец
-0.5см.гръдна
-4кг.
Скромни резултати(кг.не ги броя като важни),но като за начало е добре.Р.Илиева и тя е доволна от резултатите ми и така продължавам смело напред  Laughing.Решила съм до края на годината да продължавам с този режим и тези тренировки,а после спрямо резултатите ще мисля нов режим ли да поискам или да влизам във фитнесклуба.

# 38
  • София
Жижи, браво! Знам колко си се борила и какво означават тязи резултати за теб  Hug

# 39
  • SA
Жижи, страхотни резултати! Браво! Изобщо не са скромни даже.  Simple Smile

# 40
  • София
Жижи бравоо Hug лятото на плажа  Sunglasses ще се фръцкаме на воля

# 41
Жижи, страхотни резултати! Браво и от мен!  bouquet
Това, че си свалила най-много от талията означава, че упражненията добре си вършат работата и не я тренират излишно, да се разширява и загубва формата си (както повечето инструктори с допълнителни коремни преси).

Момичета, благодаря че се включихте по моя въпрос с логин-а. Сега опитах да вляза и излезе, че потребител с такъв имейл не е открит. Не помня с кой имейл се регистрирах и май беше различен от официалния ми, затова не мога да вляза. Най-тъпото е, че не помня какъв точно бях въвела... Добре че не си изтрих вече свалените тренировки, имах такива намерения преди известно време  Grinning

И да се отчета, че днес тренирах най-после  newsm44 Правих някаква стара тренировка от 3 кръга (предпазливо направих само 2, въпреки че можех повече, страх ме е да нямам пак зверска МТ), която съм си записала на лист. Гърба си усещам супер тонизиран  Crazy

# 42
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви за добрите думи!Ако трябва да съм честна обаче ще ви кажа,че свалените см. и кг.ги бях качила през лятото и не ми личаха под дрехите,съответно и сега не си личи,че ги няма.Сега започвам на чисто вече и от тук нататък сваленото ще подобрява формата ми и външния ми вид.

# 43
Момичета, приемате ли нови лица в темата? Аз се храня ВМ-НВХ, но от един месец си смених тренировките и съм на 32-ри ден на 90-дневното предизвикателство на Руми. Иначе тренирам от 2 години вече, може и повече да са станали. Съчетавам го и с тичане. Виждам малко по-очертани мускули, нямам за сваляне, затова там не виждам резултати, само 2 суетни килограма и един натрупан сантиметър на бедрото от лятото ми лазят по нервите и няма махане това нещо, ама... до месец трябва да се оправи. Ще ви следя.  Hug

# 44
  • София
Нови, стари :Р купон да става  , Underneath The RainHug

Общи условия

Активация на акаунт