Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 783
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Искам да попитам някой поръчвал ли е режим на Руми съобразен с постите?
Тя ми е дала заменки, но мисля, че не мога сама да си направя меню за постите.
Досега не съм постила, а ми се иска да опитам. След Нова Година си направих 2 седмици без млечни и се чувствах страхотно, та искам да опитам сега да постя.

# 241
  • Пловдив
Аладинка,менюто ти е много зле.Ти го гледаш явно само като калории,но не и като съдържание и точно там се крие ключа от палатката.

# 242
Значи да изключа въглехидратите (ориз, картофи и т.н) така ли?

Плодовете също?

Тотално се обърках.....
Значи всичко, което съм правила, е било грешно?  ooooh!

# 243
  • Пловдив

Значи всичко, което съм правила, е било грешно?  ooooh!
Ами в общи линии,да,но не се плаши,ще се справиш.Според мен,най-добре да влезеш в нейния сайт и да си избереш някой от безплатните и режими и да го следваш докато сама започнеш да се ориентираш във видовете храна,количества и т.н.

# 244
Не е нужно нищо да изключваш според мен - можеш да си правиш смути за закуска, но добави спанак/ядки/тахан или пък да хапваш омлет, доста по-засищащо ще е Simple Smile ,за обяд хапвай месо/риба със салата, а за вечеря може ориз/картофи/бобови със салата или отново месо/риба..ако огладнееш между храненията хапни едно яйце/парченце сиренце или кашкавал; плод или малко ядки

# 245
Чак много зле не й е менюто, не преигравайте. Момичето опитва да се храни здравословно, на практика в храните, които консумира, няма нищо лишо или вредно.
Малко са ти протеините, нямаш и мазнини. замени плодовите сокове с цели плодове, можеш на обяд да изядвш ябълка и морков вместо сока, с грейпфрута същата работа. Слагай поне зехтин на салатите, филетата можеш също да ги замениш с по-мазни меса.
Дилянка ти е казала хубаво. За закуска си направи смути ако толкова държиш на него, но с 1 плод, а останалото да ти е кокос, ядки, нещо по-засищащо. И увеличи калориите, съответно намали въглехидратите. Щом си следиш калориите в Фитнес Пал, как са ти нутриентите там? Съотношение между мазнини-въглехидрати-протеини? В проценти и в грамове. 

# 246
За дните, които ви написах, са
1 ден В 145гр 47%  Б 38гр 27% М 82гр 26%

2 ден В 214гр 68% Б 45гр 18% М 25гр 14%

# 247
Лимонче, мисля че пО- миналата /най- късно пО- пО- миналата/ година Руми спазваше коледните пости и си постваше менюто ден по ден. Може да прегледаш в сайта й постовете от този период и да се ориентираш. Като цяло, разбира се, индивидуален режим е най- добре, но отнема и време- последно го изготвяше за около  дена.  Peace

# 248
  • Пловдив
Чак много зле не й е менюто, не преигравайте. Момичето опитва да се храни здравословно, на практика в храните, които консумира, няма нищо лишо или вредно.

Никой не преиграва,всеки си казва мнението в отговор на питането.За мен лично меню с 68 % въглехидрати и 14% мазнини е много зле,процентите би трябвало да са обратно 68%мазнини и 14 %въглехидрати.Но това разбира се е моето мнение,което не налагам на никой и ще се радвам ако се въздържате от квалификации.

# 249
  • тук и там
Здравейте,момичета!Приемате ли нови, стари попълнения? Simple SmileСъс две думи-преди две години писах на Руми,изпрати ми режим и тренировки, тъкмо започнах да слабея(свалих 4 кг за месец) и се оказах със положителен тест.Беше ми втора бременност,и както и през първата-качих 30килограма EmbarassedСега,(момченцето ми е вече на 1гд и 4м)тежа точно толкова килограми-колкото когато писах на Руми.Имам си режим който е добре за килограмите,но за сега не мисля да го спазвам-не ми е много вкусен,и тогава не ми беше-но ще се старая да се придържам горе-долу близо до него.Тренировки правя всеки ден обаче,те са ми любимата част.Мисля и за напред да продължавам да тренирам със Руми,дори не си поднових тази година картата за фитнес.В момента съм на ниво напреднали,от време на време включвам и кратката интервална тренировка, включвам и изометрични по малко към тренировките на Руми.Мисля скоро да мина на ниво супер-напреднали.А след това да се включа към програмата за оформяне-30 нещо си беше,цена-150лв.Чуденката ми в момента е дали да продължа със тренировките за супер-напреднали,или да си поръчам другата програма и да продължа направо със нея newsm78.

# 250

Никой не преиграва,всеки си казва мнението в отговор на питането.За мен лично меню с 68 % въглехидрати и 14% мазнини е много зле,процентите би трябвало да са обратно 68%мазнини и 14 %въглехидрати.Но това разбира се е моето мнение,което не налагам на никой и ще се радвам ако се въздържате от квалификации.
Айде сега ми посочи къде видя квалификация.
ВМ-НВХ съм от година. Знам за кво говориш, и докато това може да е правилен начин за хранене, то далече не е единственият. Има и високовъхлехидратна-нискомазнинна, и балансирана, и високопротеинова. Всеки си избира правилния подход, факт е, че като си в калорийна рестрикция, ще сваляш от всяка една. 1200 калории е прекалено голяма рестрикция, обаче.

# 251
Underneath The Rain, как се чувстваш на НВХ-ВМ? Аз бих пробвала, ако този режим не покаже резултат. А има ли ефект при теб, или ти не гониш някакво отслабване, а си се храниш по този начин просто?

# 252
Ами аз съм си слаба. варирам между 45-49кг на ръст 160. Чувствам се прекрасно. Имам проблеми със стомаха от плодове, овес, фибри като цяло, понякога дори и от зеленчуците ме боли, но със стриктно ВМ нямам никакво подуване. в момента съм по-либерална и болката в стомаха си я има отвреме-навреме, но опредлеено не е както обикновено пак. Хубавото е, че си сит, дори и с ограничени калории, не както с плодове и хляб - усещане на пълен капацитет на стомаха, но липса именно на ситост. много бързо се маха и задържаната вода. Общо-взето само ползи.

# 253
Много хубаво!

Аз винаги съм ядяла много протеини, но в режима от Руми имам всеки ден за обяд или вечеря въглехидрати в големи количества (пица, хляб, ориз, макарони... ) Никога не съм ядяла толкова въглехидрати и се чувствам подута.

А високо мазнинните режими ми се струват много умни!

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 20:35 от lorelai91

# 254
Ами махай ги, напълно излишни са. Яж си месо и мазнини вместо тях, без друго вторите са толкова ограничени в режимите на румяна, че...

Общи условия

Активация на акаунт