Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 784
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
  • София
arino, в сайта на Руми Илиева има достъпни  безплатни за всички режими на хранене. / http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/ / Плаща се, когато искаш да ти изготвят лично за теб хранителен режим с храните, които обичаш.

Вяра - Н, не е нужно да се храниш 8 пъти на ден. Старай се, но колкото успееш, толкова спазвай.Аз така и не успях да се храня толкова често. Задължително гледай да имаш три основни хранения, а ако успееш да вмъкнеш и закуска между тях ще е много добре, с цел засилване на метаболизма. Бих ти препоръчала да не правиш почивни дни поне две седмици, аз лично не почивах близо 2 месеца.В един момент обаче се получава застой в свалянето и почивката е належаща, тя отново се прави с цел засилване и задействане на метаболизма, а след нея веднага започваш отново да сваляш килограми.
Не знам, до колко бързо се смята, че действа този режим, все пак това не е диета с бързи резултати, но ти гарантирам,че се сваля трайно, качествено, без йо-йо и т.н. Четири пъти фитнес в седмицата е много добре и смятам, че ще постигнеш целта си. Успех!

Много благодаря. Успех и на теб, и на всички момичета тук  bouquet

# 271
Момичета, в моя режим има две рецепти за палачинки и една за бонбони.
Бихте ли споделили рецепти за сладки изкушения от вашите режими от Руми?

# 272
А някоя друга солена рецепта? Още един режим ли искаш да си направиш  Flutter Mr. Green
Влизаш в сайта й, харесваш си сладки изкушения и я питаш как да ги включиш в режима си  Peace

# 273
Не, не искам да си правя втори режим, това беше изключително грубо...
Просто ми се струва, че форумите са за обмяна на опит.

# 274
Да, Лорея, но не за обмяна на режими, не е коректно Simple Smile

# 275
  • София
Нямам режим на Руми, но с удоволствие правя всичките й кулинарни експерименти.Изчислявам си калориите им, за да знам, до колко мога да прегреша.
Препоръчвам ти торта Сахер, една от любимите ми е.Има много други хубави рецепти в сайта й.

Момичета, ироничният тон между непознати често се усеща грубо и обидно. Може да го имате предвид,ако желаете!  Grinning

# 276
Момичета, ироничният тон между непознати често се усеща грубо и обидно. Може да го имате предвид,ако желаете!  Grinning
Затова хората са сложили емотиконките  Whistling Simple Smile Peace

# 277
След нова година изоставих и режима и тренировките, качих малко около 700 грама и на обиколки малко.Но смятам да се взема в ръце  Mr. Green

# 278
Тия 700 грама ги казваш сякаш са 5 кг..  Laughing нищо не си качила  Flutter

# 279
Аз пък за последната седмица на режим съм си го качила единия килограм. Wink

Нищо не си качила, спокойно, това е водичка и сол.  Simple Smile

# 280
Здравейте, мили момичета!

Минаха 4 седмици за мен с Руми, свалила съм 3кг и 2см от талията.

Наминавам, за да ви попитам - ще постите ли? Постили ли сте? Как Ви се отразява?

Слънчева и топла неделя Ви пожелавам!

# 281
  • Пловдив
 lorelai91,поздравления за резултата!На въпроса ти,не,няма да постя и нямам намерение да го правя и в бъдеще.Не вярвам,че животинските храни са врени за да се чистя от тях,а напротив.Високовъглехидратно хранене основано на зърнени храни не мисля,че ще донесе ползи на който и да е,а още по-малко на човек,който иска да отслабне.

# 282
 Честит 8-ми март, момичета  bouquet
 Имам режим от Руми отпреди 2 години, но така и не го използвах, защото точно след около 2 седмици се разделих с мъжа ми, последва развод, разправии и спазването наа режим ми беше последен приоритет  Sad Отслабнах де, ама не с диетата  Crazy
  Сега имам нужда от отлсабване и реших, че ще го следвам, така че се записвам в темата.
Един от съветите е да се пие протеин след тренировка, но това не вкарва ли допълително калории?
 Забравих да добавя, че тренирам от години във фитнес - клубни тренировки главно и 2 пъти седмично в зала силови. Вкъщи много рядко се хващам, въпреки че имам пудовки, ластици, тежести и даже  TRX  Mr. Green

# 283
Costa, по принцип не е нужно да пиеш протеин, но виж колко калории има междинката ти в режима и колко калории ти е дозата протеин и може да заменяш Simple Smile
Протеинът обикновено е около 100-140 калории.
С такъв аресенал не те знам как не тренираш И у вас!  Crazy Laughing

# 284
  • София
Зизу, ще ме вкараш в грях с тия ореховки  Mr. Green Изглеждат прекрасно  Heart Eyes
Чудя се, дали ще стане с фъстъчено масло? Макар че с хрупкавите, недосмляни орехчета ще е сто пъти по-хубаво  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт