Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 783
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Ох има в сайта един режим с шоколад: по 1/7 от шоколада на ден омг подобре да не ям  Crazy
Момиѝета, тези индивидуални режими колко струват?   пишете й на мейла,нали?

# 436
Момиѝета, тези индивидуални режими колко струват?   пишете й на мейла,нали?

Пишеш на iskam@fitnesinstruktor.com, струва 150лв.  Ето директен линк към индивидуалните режими http://fitnesinstruktor.com/programi-za-otslabvane/optimalno-teglo/, където пише подробно какво включва.

# 437
  • София
Момичета, хапвайте така, както ви е кеф.Много е важно да сме щастливи,нали! Grinning

Аз още нямам потвърждение от Руми за новата програма, но търпеливо чакам.Някой друг да чака още?

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 17:14 от Л_Дани

# 438
Дани, ако нямаш потвърждение в рамките на 24 часа, пиши й. Simple Smile

# 439
  • София
Дани, ако нямаш потвърждение в рамките на 24 часа, пиши й. Simple Smile
Писах й току що!Дано нещо не се е объркало,че не извърших аз лично превода.

# 440
Ако не са ти написали имената или някакъв имейл, нормално е да не знаят как да се свържат с теб и превода да виси. Simple Smile

# 441
  • София
Всичко съм си написала чинно. В основанието пише, че е за мен, но друг е направил превода, може би от там идва объркването.Ще видим, извинявайте, че ви занимавам  Grinning!
Отивам да направя една лека тренировчица!Хубава вечер, момичета!

# 442
Айде ползотворна. Grinning
Да идва понеделник вече!  Crazy

# 443
  • Чикаго / София
Аз вчера си получих ластиците. Дано да стават. Ако не ми вършат работа, поне мога да ги върна.

# 444
Мацки, докарах 90 минутната тренировка до комплекс 8 - това е по средата някъде, понеже децата се събудиха и нямаше как да продължа, но довечера мисля да я довърша, като започна от там до където съм стигнала, не знам дали ще е правилно така, но важното е, че съм тренирала и съм си я направила тренировката. Прави сте, че не е трудна, просто като време е доста дълга, на мен ми допадна много  Simple Smile, ама едва ли се горят 1000 кал. с нея.
Купих си вчера един евтин китайски ластик за Дупемания...колкото издържи, като се скъса ще купувам друг....

# 445
Хайде и аз в групата. Свалих 3-та броя, утре ще ги пробвам.

# 446
  • тук и там
На вас отваря ли ви се линка със менютата-моят не е активен?

# 447
И аз в групата с дупетата Laughing

Кайсия, когато исках да погледна сутринта тренировките на айпада, падащото меню не се отваряше, въпреки че се бях логнала. На компютъра малко по-късно нямах проблем. О, ти питаш за менютата. Извинявай! Къде гледам...  Embarassed
Не, линкът не е активен още.

Направих и първата тренировка - ниво 3. Много ми хареса Heart Eyes
На два пъти темпото на Руми ми дойде бързо - явно идеята е и в тези тренировки да има кардио-елемент, който идва не толкова от самите упражнения, колкото от темпото, с което се изпълняват и бързината, с която се сменят. Но спрях за по 10 - 15 секунди и се получи.
Аз по принцип не харесвам кардиото Laughing
Упражненията ми се сториха идеални като натоварване - в никакъв случай непосилни, но се изморяваш доволно.

Имам чувството, че това ще е програмата на Руми, която най-много ще ми хареса Blush
Макар че няма да следвам програмата, а ще вмествам тренировките, когато ми е възможно в моя си график - ходя на кръгови тренировки в група няколко пъти седмично и на тенис.

# 448
Kaisia, има обяснение, че ще е активен вечерта  Peace

Тони, аз също си мисля, че тази програма най-много ще ми хареса  Hug

Хайде нямам търпение вече  bouquet

# 449
  • тук и там
Аз като питах сутринта-нямаше сложено още обяснение-явно се работи и ще се качват неща днес цял ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт