Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 8

• 113 773
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз още нямам много опит с Дупемания, на два дни съм, но усетих, че има някои особени тънкости при изпълнението на упражненията и трябва да бъдеш концентриран.Улавям се, че понякога включвам кръста или не прибирам добре опашката, от което упражнението доста различно се усеща на д-ъто. Днес съм без МТ, което определено значи, че нещо не съм направила както трябва. А и ми трябва по-сложен ластик, този от Джъмбо много ми се разпъва,връзвам го все по-къс, но той пък става толкова къс, че се обтяга прекалено и става нееластичен, та ще го сменям.
А пирамидите и аз ги обичам Peace.

# 616
  • Чикаго / София
  Аз си карам по 12 седмичната програма. До тук съм много доволна от Дупеманията Simple Smile И още по-доволна, че свърших с тренировка #6  Grinning  Леко ме е страх какво да очаквам утре от #7. Днес кардио #3 доста ме поизпоти. Руми ни свикна на леките танцувални кардио 1 и 2 и сега 3 ме узори доста.

# 617
След обяд ми се появи мускулна треска.

# 618
Всеки ден ли се правят упражненията от Дупемания? Колко дни подред се събират натоварвания и колко е почивката? newsm78

# 619
  • тук и там
4 седмично+2 пъти само кардио или почивка+1 ден почивка.

# 620
Гледахте ли Руми в На кафе?
180 епизод, сезон 7, от 20-тата минута. Simple Smile
http://play.novatv.bg/programi/na-kafe

# 621
Мери, гледах....Гала и Зейнеб как се кълчеха Joy hahaha

# 622
Най-накрая започнах дупеманията. Голям ми е кеф, но имам мускулна треска на места, на които не съм подозирала, че имам мускули Simple Smile

# 623
Най-накрая започнах дупеманията. Голям ми е кеф, но имам мускулна треска на места, на които не съм подозирала, че имам мускули Simple Smile
На всички места по тялото почти има мускули, дори по очите Simple Smile)

# 624
Въх, темата на 2-ра страница  Thinking

Аз днес се събудих уморена само от единия ден "почивка", а де факто домакинстване и 15 мин се чудех да бъде или да не бъде тренировка. Накрая биде - тренировка 7 от Дупеманията - лелллеееей  Shocked Crazy

Гледах малко и На кафе-то - алергията ми се изостри и какво разбраха уважаемите зрители накрая Whistling Спорта е трудно, дай да видим с кремчета и процедури, че по-лесно Wink

# 625
Гледах малко и На кафе-то - алергията ми се изостри и какво разбраха уважаемите зрители накрая Whistling Спорта е трудно, дай да видим с кремчета и процедури, че по-лесно Wink
Точно...  Crossing Arms
Чак се дразня напоследък, че я канят тук и там, а в крайна сметка я виждаме за има-няма 3 минути общо. За какво я разкарват изобщо?  Crossing Arms

# 626
  • София
Да, съгласна съм с Птиците, ядосаха ме и мен.

Аз за съжаление ще се отчета с контузия и то сериозна.  Sad
Скъсала съм си някаква си там връзка на китката.Един месец почивка от тренировки с едната ръка. Чудничко се подредих. Внимавайте с претренирането, момичета, сто пъти се казва да си слушаме тялото, обаче аз моето тяло  не го слушам, защото го смятам  за мързел. Та сега ще видим, как се прави Дупемания с една ръка. Confused

# 627
  • София
О, Дани, бързо оздравяване! 
Птиче,  как ти се отрази тренировка 7? Мт? Мен ме уби мт на задно бедро ... толкова ли съм зле, че се сковах така?  От тягата е предполагам.  Чак днес ме боли поносимо и ще мога да тренирам.  Така ме е яд ... обърка ми се календара, но нищо, продължавам.

# 628
  • София
Как действате ако пропуснете тренировка?От къде продължавате, от там до където сте стигнали ли?

Вивиан, благодаря за съчувствието  Hug.

# 629
Птиче,  как ти се отрази тренировка 7? Мт? Мен ме уби мт на задно бедро ...

Аз днес я правих, утре ще докладвам, ама даде заявка да ме скове и мен. Именно от тягата, макар и ония напади с повдигане назад да бяха много зли Grinning На мен от тях ми се разтекоха вади пoт по лицето и тЕлото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт