"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 18

• 45 164
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Стефани и  T_100ianova, направете тест за бременност утре, с първа урина. Дано се похвалите после с положителен резултат!
За метода със содата се писа по-напред, че изобщо не е критерий за бременност.  Peace

# 481
  • София
Правете само тестове от аптеката или кръвни, това със содата има много изписано за него, кипи в зависимост от това какво сте яли.
Щом имате закъснение - тест, ако е отрицателен - лекар, особено ако закъснението е голямо Simple Smile

# 482
Стефани и  T_100ianova, направете тест за бременност утре, с първа урина. Дано се похвалите после с положителен резултат!
За метода със содата се писа по-напред, че изобщо не е критерий за бременност.  Peace
При актове  на 8 и на 14,15 кога биха могли да се появят симптоми,признаци и имплантиране понеже не веднъж се случва така да имам симптоми преди цикъл и си внушавам повечко докато ми дойде този път тези симптоми преди цикъл ги нямаше както обикновенно десетина дни преди това се появяват.

# 483
Стефани и  T_100ianova, направете тест за бременност утре, с първа урина. Дано се похвалите после с положителен резултат!
За метода със содата се писа по-напред, че изобщо не е критерий за бременност.  Peace
При актове  на 8 и на 14,15 кога биха могли да се появят симптоми,признаци и имплантиране понеже не веднъж се случва така да имам симптоми преди цикъл и си внушавам повечко докато ми дойде този път тези симптоми преди цикъл ги нямаше както обикновенно десетина дни преди това се появяват.

На 8,14,15 ден от цикъла ти, или на тези дати този месец? Колко време е минало от последния акт? Следила ли си овулация?

P.S Използвай пунктоация!

# 484

На 8,14,15 ден от цикъла ти, или на тези дати този месец? Колко време е минало от последния акт? Следила ли си овулация?

На датити 8,14,15 с
Този месец имах полов акт, а цикалът предният месец на 27 по изчесления в дните на акт съм била  в овулация и по усещане това показа и моят календар на тел. И често се пада да го правим в опасните дни, но това закъснение обърква всичко.

# 485
Стефани и  T_100ianova, направете тест за бременност утре, с първа урина. Дано се похвалите после с положителен резултат!
За метода със содата се писа по-напред, че изобщо не е критерий за бременност.  Peace
При актове  на 8 и на 14,15 кога биха могли да се появят симптоми,признаци и имплантиране понеже не веднъж се случва така да имам симптоми преди цикъл и си внушавам повечко докато ми дойде този път тези симптоми преди цикъл ги нямаше както обикновенно десетина дни преди това се появяват.

На датити 8,14,15 с
Този месец имах полов акт, а цикалът предният месец на 27 по изчесления в дните на акт съм била  в овулация и по усещане това показа и моят календар на тел. И често се пада да го правим в опасните дни, но това закъснение обърква всичко.

Нищо не може да се каже, докато не направиш тест (кръвен или уринарен). Достатъчно време е минало за да може теста да даде реален резултат според мен.
Имай предвид, че притеснението дава отражение върху цикъла. Не го мисли, ами просто направи необходимото.

# 486
Направиих тест, вчера но при вечер и само две капки урина върху теста, а пише от 3  до 4 и си беше отрицателен.Дали не са били малко две капки за да отчете по точно и най вероятно ще трябва втори да правя сутрин. Усещам някакви странни симптоми които до сега не съм усещала и то чак сега ,когато са дни на закъснение и от зверски апетит сега липса на такъв и доста често ходене до тоалетна при положение,че не пия течности почти.

# 487
Направиих тест, вчера но при вечер и само две капки урина върху теста, а пише от 3  до 4 и си беше отрицателен.Дали не са били малко две капки за да отчете по точно и най вероятно ще трябва втори да правя сутрин. Усещам някакви странни симптоми които до сега не съм усещала и то чак сега ,когато са дни на закъснение и от зверски апетит сега липса на такъв и доста често ходене до тоалетна при положение,че не пия течности почти.

Няма да задавам излишни въпроси относно правенето на теста, но както се казва - където 2, там и 3 капки. Теста е отрицателн СЛЕД закъснение, без значение по кое време на деня е правен! Написали сме в по-горните постове какво трябва да се направи, за да си сигурна. Моето мнение е, че не си бременна.

# 488
Здравейте. С моя приятел се опитваме да имаме бебче вече година, но не се получава. Имам нередовен цикъл и ходих по лекари за да разбера защо не се получава. От 3 месеца съм на Дуфастон. Този месец ми закъснява вече 4 дена и реших да пробвам първо с домашен тест за бременност с сода. Когато го направих, содата започна да шуми и се получи лека пяна на повърхността. Ако някой друг го е пробвал и е имал същия резултат, моля да сподели дали е бил с положителни признаци.  Simple Smile Simple Smile

И при мен шупна...но се окяза че не съм,бременна!Недей да вярваш!Содата и във вода шупва....!Мони,и на мен ми изглежда че има втора черта!Повтори теста!Успех на всички!!! :-*  :-*  :-*  :-*

# 489
Здравейте момичета,
Чета редовно темата ви и се радвам че има хора като вас и помагате със съвети.Дойде и моят ред да се допитам до вас.Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.Да си призная за първи път пиша тук и малко се притеснявам.Извинявам се предварително ако ви задавам глупави въпроси.
От този месец с моят приятел се опитваме да правим бебенце.Цикълът ми беше на 11.11.От 19.11 не се пазим и всеки ден правим опити.От вчера ми се появи някаво кафеникаво много слабо само по хартийката отделяне и много силни болки ниско долу и в кръста все едно ще ми идва,а също така и гърдите ми са доста напрегнати.Според вас възможно ли е да съм бременна?Кога е добре да направя тест?Следващият ми цикъл трябва да е на 8.12.Малко съм объркана.Ако си направя тест си мисля,че е много рано още.Вие как мислите?

# 490
  • София
това което описваш са типични симптоми за овулация. Естествено тя може и да е без болки и зацапване.
Това зацапване ако продължи повече от 3 дни трябва да отидеш на лекар.
Ако е О - то ще премине.

Иначе като време съвпада да е О, ако трябва да ти дойде на 8-ми, то до тогава има още около 13-14дни.
Действайте сега и дано да стане.

За бременност още не може да си говорим, тъй като О не е минала или минава сега Simple Smile

# 491
Имам малко нужда от помощ вчера направих тест който е 4 дни преди очаквания цикъл не съм го правила с първа сутрешна урина а следобяд и след това съм го снимала според вас има ли втора черта?

http://prikachi.com/images.php?images/919/8482919s.jpg

Аз лично виждам само 1 черта.  Ти си знаеш но аз не одобрявам  правенето на ранни тестове. И да са 2 поселе ще трепериш да не ти дойде. Отпусни се малко. Ще стане.

# 492
Имам малко нужда от помощ вчера направих тест който е 4 дни преди очаквания цикъл не съм го правила с първа сутрешна урина а следобяд и след това съм го снимала според вас има ли втора черта?

http://prikachi.com/images.php?images/919/8482919s.jpg

Аз лично виждам само 1 черта.  Ти си знаеш но аз не одобрявам  правенето на ранни тестове. И да са 2 поселе ще трепериш да не ти дойде. Отпусни се малко. Ще стане.

На мен ми се струва,  че виждам нещо съвсем бледо като чертичка, но ако можеш снимай пак теста и да е с по-висока резолюция , за да не се размазват дребните детайли и го качи тук да видим.

# 493
  • София
Аз не се заяждам, но "типично" овулацията протича без зацапване. В миниатюрен процент от жените се наблюдава "розова овулация", но зацапването е оскъдно и моментно. Имала съм няколко такива и прилича по-скоро на кървене след спукан капиляр, например.
anigj13, следи се и ако такива извънциклични прокървявания продължат, си виж прогестерона.

На Моника й било дошло (някъде из темите мернах), така че тези черти не са релевантни.

# 494
  • SOFIQ
Да момичета благодаря много за вниманието но за жалост дойде и сега е с пълна сила .Може ли някой да ми каже какво мога да направя за да се одебели лигавицата следващия месец да е по-дебела защото смятам че там е проблема за жалост

Общи условия

Активация на акаунт