Sesylle, много сте хубави
А дребчовци имат ли червен оттенък в косите или така ми се струва 
Flo 51, изпрати ли майстора? Изчакай да изсъхне хубаво боята и тогава съди за цвета, може да му трябва още съхнене. Ние нали и ние правихме освежаване у нас, аз се водя по една палитра и мислех едната стена да е сива, обаче си викам - на картинка е екстра, ама ако у нас сивото стои като мръсно.... та така заложихме на изцяло бели стени и таван. Сега ще аранжирам еднта стена с черно-бели снимки от фотосесията ми, ама още не съм си купила рамки. Пиши после как е станало
и дори да е розово, какво пък, топъл цвят, мога да ти покажа аз откъде гледам палитри и с някакви нови аксесоари да си го направиш страхотно!Ох, не мога сега да намеря моята палитра, имам я на компютъра само, иначе е от тук: http://design-seeds.com/
I miss you, виждат се снимките, готини са! Това нещо за ядене което е не ми става много ясно какво е точно, но сякаш и не искам да знам, че ще ми се дояде
А вече доста килограми съм качила, после как ще ги свалям не знам. Хубав ден от мен!
Красавица. Как ти е крачето? Боли ли те още? Ще чакам да ти мине и тогава ще ти изпратя музикален поздрав, та да можеш да танцуваш. 

, но се надявам за 1 седмица да се възстановя. Пазете се и ходете на лекар на време, а не като мен след 10 дни.
.