Съпруги на военнослужещи - 14

• 55 721
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
Sesylle, много сте хубави  Hug А дребчовци имат ли червен оттенък в косите или така ми се струва  newsm78
Flo 51, изпрати ли майстора? Изчакай да изсъхне хубаво боята и тогава съди за цвета, може да му трябва още съхнене. Ние нали и ние правихме освежаване у нас, аз се водя по една палитра и мислех едната стена да е сива, обаче си викам - на картинка е екстра, ама ако у нас сивото стои като мръсно.... та така заложихме на изцяло бели стени и таван. Сега ще аранжирам еднта стена с черно-бели снимки от фотосесията ми, ама още не съм си купила рамки. Пиши после как е станало  Blush и дори да е розово, какво пък, топъл цвят, мога да ти покажа аз откъде гледам палитри и с някакви нови аксесоари да си го направиш страхотно!
Ох, не мога сега да намеря моята палитра, имам я на компютъра само, иначе е от тук: http://design-seeds.com/
I miss you, виждат се снимките, готини са! Това нещо за ядене което е не ми става много ясно какво е точно, но сякаш и не искам да знам, че ще ми се дояде hahaha А вече доста килограми съм качила, после как ще ги свалям не знам.
Хубав ден от мен!

# 421
Сети Бети, каката си има червен оттенък на косата.
Малкият е по-скоро с оранжев. Simple Smile
Като бях млада и преди да ги родя, косата ми беше същата като неговата. С годините потъмня и стана по-пепелива. На снимките съм си с истинския цвят. Отказах се от боядисването преди около година и си оставих моят цвят.

# 422
  • София
Явявам се на вечерна проверка. Simple Smile

СЕТИ_БЕТИ, хола е готов от към боядисване. Утре ще изненадам моето момче, като се прибере. Както вече казах, ще имаме бледо розов хол. Още не е изсъхнал латекса, но не е лошо. Толкова години все в екрю сме го боядисвали. Сега пък нещо по-различно. Започвам да си го харесвам.

I MISS YOU, сладкарското произведение го видях добре, но вас ви виждам като силуети...

СЕСИЛ, каката ви е с разкошна коса. Цяло богатство за една жена 4470 Красавица. Как ти е крачето? Боли ли те още? Ще чакам да ти мине и тогава ще ти изпратя музикален поздрав, та да можеш да танцуваш.  newsm68

Тази вечер поздравената ще е ДУНДИ. За да те върна във Франция, за твоите френски приятели, за прекрасните ти спомени, една френска песен!

Прегръщам те, миличка Hug

# 423
  • Пловдив
Фло, благодаря за поздрава. Тази песен беше направо задължителна за изучаващите френски едно време.  Grinning
Проверих дружките в Париж дали са добре. Едната живее близо до стадиона. Чули са взрива, сирените, но са приели всичко като нормални неща за този град. После заваляли sms-и и чак тогава пуснала телевизията. Та в събота си стояха вкъщи. На сигурно място.
Доста сте писали. Докато четях, все ми идваше коментар, ама сега ... след малко връщам леко назад и ще отговарям.

За боята - най-вероятно в магазина не са забъркали точния цвят. Иначе цвят мляко с какао стои много добре. Аз пък съм фен на охрата и нюансите й.

Заговорихте за Коледа. Ние винаги сме празнували, дори и едно време. Всъщност отбелязвахме Бъдни вечер. Спомням си как съм бързала след последния час в училище, за да отида у баба ми. Там се събирахме всички. Имаше си питка с паричка, постни ястия. Баба прикадяваше с тамян. Като разказвах на съученичките си, някои ме гледаха така  Shocked, у тях на Бъдни вечер си ядяха кюфтета. Нямам спомен някога да не сме правили точно така. А в старата къща имах елха до тавана /3.40 м./ Ей, спомени. Надявам се един ден и моята дъщеря да продължи тази традиция.

Вчера и днес бях "начинаещ" шофьор. Моята малка калинка отиде на ремонт и се налага няколко дена да ходя на работа с колата на ММ. Ами пущината е два пъти по-голяма от моята и досега ми е било едно хубаво да се возя в нея. Та побръмчахме малко из града, за да посвикна.  Grinning

# 424
ДОБРО УТРО!
ЛЕКА И УСПЕШНА СЕДМИЦА.
Коледааа ...

Болна съм  Sad, но се надявам за 1 седмица да се възстановя. Пазете се и ходете на лекар на време, а не като мен след 10 дни.
 Hug

# 425
СГГ добро утро и благодаря за прекрасно изглеждащото предколедно кафе. Бързо оздравяване! За съжаление, моето малко момиченце, се разболя - вдигна температура в петък и събота, разкашля се. Полекувах я в къщи с лекарства, изписани от преди и в неделя вече нямаше температура, но кашлицата и запушеният нос останаха. Днес ще видя лекарката какво ще каже, сега е в къщи с баба си и дядо си.
За Франция - живея в страх, бясна съм, докъде ни докараха тия политици, толерантност ...
Като бях дете и у нас не се празнуваше Коледа, но при майка - детска учителка и баща милиционер е разбираемо. Но по-късно започнахме да празнуваме Коледа като се събирахме у нас или при мама цялото семейство с братята и приятелките им, децата и атмосферата е наистина страхотна и радостна.
Сетибети, радвам се, че се появи.
Сесил големи сладури и много хубави снимки - браво на фотографа.
Flo 51 надявам се ,че вече си свикнала с новия цвят и че и ТМ го е одобрил.
 I miss you  и твоите снимки са готини и вкусни chef.
sweet_maniche страхотно описание на Коледа, носещо коледно настроение и дух. да са ти живи и здрави малките юнаци.

# 426
Като бях дете и у нас не се празнуваше Коледа, но при майка - детска учителка и баща милиционер е разбираемо. Но по-късно започнахме да празнуваме Коледа като се събирахме у нас или при мама цялото семейство с братята и приятелките им, децата и атмосферата е наистина страхотна и радостна.
Тъкмо станах и прочетох, че баща ти е бил милионер   hahaha
Бягам, че съм на преглед, стискайте палци! Не знам кога ще се върна, че все по много чакам, а днес ще ходя извънредно и съм без час  Thinking

# 427
Като говорите за Коледа и ми е едно топли и мило.Вече одъртях но нямам търпение да окрася навсякъде.Но ММ на тези празници е един кисел,живял е мн зле преди да се запознаем и още не мога да го настроя празнично.Иначе ние сме празнували винаги,където и да сме били на коледа всички семейно се събираме.На 24 имаме къдилка тук така му казваме с постни ястия.На 25 племеницата е именячка и сме в тях голям купон,голямо нещо.Назад в темата видях едни сладички дечица,живи и здрави да са и послушни че дядо Коледа да не ги подмине.ММ е на учение и няма да има седмица,аз чакам заплати и да почвам приготовленията за рождения ден на малкото.Усмихнат и топъл ден.Фло моят коридор е като твоя хол.Уж мляко с кафе ама е розов. Joy

# 428
  • София
Привет военни красавици.
Днес цял ден съм в движение, та едва сега смогнах да ви изчета. Много се радвам, когато има матРиал за четене.
Аз от днес пак си имам мъж у дома. newsm68 Не ви писах, да не ви натоварвам. Чаках нещата да стигнат до happy and, че тогава да споделя. Simple Smile
На 5.11 приеха ММ във Военна болница и на 6.11, го оперираха. Сам си взе решението и за кой ли път се възхищавам на мъжкото му поведение. Пред него и аз се държах " геройски" и му давах кураж, но няма да крия, че се притеснявах. Слава Богу, всичко мина много добре. Ходех всеки ден при него. Не се наложи да иска болкоуспокояващи, раздвижването също мина безпроблемно. Та така. От днес си е у дома. От болницата отидохме на кръчма. Обядвахме и поляхме събитието ( с минерална вода, стайна Т  hahaha Joy). Всичко е добре, когато завърши добре.
Момичета, нека вашите мъже се преглеждат редовно. Ето при нас как нещата се хванаха още в зародиш, така да се каже. Надявам се, че лошото и тревогите останаха зад гърба ни.
СГГ, не знам какво ти е, но нека бързо да отзвучава.
АЛБЕНКА, ММ винаги ме е подкрепял във всичко. Каза, че от тук нататък всичко ще ни е в розово. Дай Боже!!!
Отивам да си пия кафето с гаджето. Снахата ни е направила ябълков пай, та ще се гощаваме сега. Старци разбойници!
Обичам ви, милички. Наистина ми е розово... newsm51 newsm51 newsm51

# 429
Flo 51 стискам палци и от сърце ви желая в бъдеще всичко да ви е розово занапред!

# 430
Flo 51  Hug розовия цвят в хола не е случаен, вещае розови дни за всички, които посядат там.  Praynig

# 431
  • София
АЛБЕНА, СГГ, Hug

Тази вечер искам да зарадвам една прекрасна бъдеща мама. Това е нашата мила СЕТИ_БЕТИ.
Избрах за теб LOVE STORY на Бетовен, в изпълнение на Ричард Клайдерман. Нежна музика, като теб самата. Hug

Приятно слушане, миличка.

Хубава вечер на всички.

ПП Тъй като никоя от вас не е писала след мен, дописвам. Надникнах при полицейските съпруги. Оная гад анонимна там се е намърдала. Само ако видите, какъв  гаден пост е написала. Ако я пипна тая твар, собственоръчно ще я удуша. Полудях като я видях там. Смятам, че и от там ще подвие опашка и ще се разкара.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 21:01 от Flo 51

# 432
Фло, право в десятката си  Hug Като малка ходех на уроци по пиано и много обичам такава музика. Даже от време на време ме хващат лудите и си търся по обяви пиана.... бях си харесала едно бяло и даже се чудех къде ще си го сложа  Naughty
Радвам се за добрите резултати от извършената операция! Поздравления и за смелостта да се наемете на тази стъпка. Ама трябваше да кажеш, да стискаме и ние палци  Peace

При мен добре мина прегледа, ама какво става в кабинета на лекарката кръвното ми все е в небесата, днес 131/89. У нас ми е добре. Вече се чудя кой апарат не е точен.
Лека вечер от мен!

# 433
  • София
Мило момиче СЕТИ_БЕТИ, радвам се, че съм " познала" предпочитанията ти. Може би от аватара , или от фините черти на лицето ти, реших, че точно такава музика ще ти приляга. С вас ми е малко по-трудно, че ви познавам по от скоро. Миналата година с бабите от КГБ имаше много точни попадения. Чакаха си с нетърпение поздравленията.

Жалко, че след такава възвишена музика се наложи да пиша за оная анонимна гад, дето от нас се прехвърли при полицейските съпруги. Сега там съска и плюе отровата си. Дано момичетата я напъдят и от там.

Защо на преглед не си вземеш твоя апарат за кръвно и не ги сравните с лекарката. Знаеш, че след физическо натоварване, напр. ходене, кръвното се покачва. Когато отидеш при докторката трябва да поседиш поне 5 мин., да се успокоиш, да си поемеш дъх и чак тогава да ти мери кръвното. Не бързай да се притесняваш!  Hug

ПП пак се налага да дописвам. pet4o виси на клона в нашата тема. Изпълзя и тая гадина...

ПП Прочете и изчезна.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 21:28 от Flo 51

# 434
Фло, право в десятката си  Hug Като малка ходех на уроци по пиано и много обичам такава музика. Даже от време на време ме хващат лудите и си търся по обяви пиана.... бях си харесала едно бяло и даже се чудех къде ще си го сложа  Naughty
Радвам се за добрите резултати от извършената операция! Поздравления и за смелостта да се наемете на тази стъпка. Ама трябваше да кажеш, да стискаме и ние палци  Peace

При мен добре мина прегледа, ама какво става в кабинета на лекарката кръвното ми все е в небесата, днес 131/89. У нас ми е добре. Вече се чудя кой апарат не е точен.
Лека вечер от мен!

И при мен е така и си мисля че е от притеснение и очакването че ще е високо.В къщи е нормално,понякога ниско,а при лекаря винаги е високо,последно беше 140/80.Пия Допегит и магнезий,ти пиеш ли нещо

Общи условия

Активация на акаунт