В момента чета...42

• 64 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Li_Monka, а защо не ти хареса "Къде си, Аляска" би ли споделила? (Аз също не я оцених особено високо, но все пак имам предвид, че това е тийн литература, не може да се очаква нещо невероятно).  Wink

# 631
Започнах "Романът на Лизи" на Стивън Кинг. Доста страници, но се надявам да си заслужава.
Феновете на Краля може да споделят впечатленията си, ако са я чели.

# 632
Чета "Фантом" на Несбьо.
Майстор си е - повдига ми се от тия наркотици вече...  Sick  Laughing И заради тях не ми върви бързо като другите му книги

# 633
Аааа...Утчи, "Фантом" е първата книга на Несбьо, която зарязах без никакви угризения  Tired Боксувах, боксувах и накрая я зарязах. Хич не ми допадна тематиката, ама хич!!!  ooooh!
От тогава не съм посягала към друга на Несбьо, а ме чака "Полиция"  Mr. Green

# 634
  • Ямбол
Как така, Миж, толкова народ зариби с този Несбьо и накрая го заряза. Wink
Аз не помня с коя се помъчих първо и повече не го погледнах.

# 635
Мижжж, мина ми през ума да я зарежа, но искам да видя какво се крие зад нарко-темата.
Друг е въпроса дали и до кога ще издържа, защото съм едва на 30 % и а-ха... знаеш Wink.

# 636
Как така, Миж, толкова народ зариби с този Несбьо и накрая го заряза. Wink
Аз не помня с коя се помъчих първо и повече не го погледнах.

Аз още съм му фен, но както всички автори и той си има и по-силни, и по-слаби книги  Simple Smile
Ти "Снежния човек" ли чете? Пробвай я нея  Peace

Между другото, напролет Емас ще издадат първата книга от поредицата - "Прилепът"

# 637
Цвети *, "Романът на Лизи" е една от най-любимите ми книги на Кинг. Много нежна, меланхолична, носталгична... Както бях писала и в темата за Краля - изживяването с "Романът на Лизи" прилича повече на съзерцаване на прекрасна картина, отколкото на четене на книга.

# 638
  • на път
Чета в метрото "Приказки за размисъл" на Хорхе Букай и се забавлявам много.

# 639
Helloweenka , благодаря ти за мнението. bouquet  Още съм съвсем в началото и е рано за впечатления.

По Несбьо не можах да се зарибя както по някои други автори. Но и признавам, че не му дадох голям шанс, само "Червеношийката" съм чела.

# 640
Тази сутрин дочетох "Снежния човек ". Брилянтна, въпреки че по средата лекинко заподозрях убиеца. Сега видях, че в МБ са пуснали и "Полиция ".   2015 година ще я завърша с книгите на Несбьо. Simple Smile Междудругото пуснали са също  и "Търси се " на Кинг. Сори за спама, но на някой може и да му е полезно инфото.

# 641
Аааа...Утчи, "Фантом" е първата книга на Несбьо, която зарязах без никакви угризения  Tired Боксувах, боксувах и накрая я зарязах. Хич не ми допадна тематиката, ама хич!!!  ooooh!
Това не мога да го повярвам  Wink! Знам, че си голям фен на Несбьо (както и аз де:)). На мен всяка следваща книга с Хари Хуле ми харесва повече от предишната. Не знам кой друг автор може да ми разказва с такива подробности за наркотици, а аз да не прескоча едно изречение дори. Сега мъжът ми я чете (зарибила съм го по поредицата) и гледам, че и той е доста увлечен. Като знам, че "Полиция" е последната книга, някак си подсъзнателно я отлагам Sunglasses А съм любопитна, защото е тясно свързана с "Фантом".
Вероятно ще прочета и първите книги, но предполагам няма да е същото като знаеш съдбата на главния герой Simple Smile

# 642
Аз тъпо и упорито ще изчета всичко за Хари Хуле преведено на бг.   Crossing Arms_ Чета Немезида. Готин е!

Лисицата има ли я ел. ?

# 643
Дочитам и много ми допада:

Може ли да ми препоръчате други подобни книги на Стивън Кинг? Едно време като малка съм чела "То" и "Мъртвата зона" и до там, но струва ми сега с "Джойленд" преоткривам Стивън Кинг и ми се иска да продължа, благодаря предварително! Hug

Между другото, напролет Емас ще издадат първата книга от поредицата - "Прилепът"
Чудесна новина!  Heart Eyes
Вероятно ще прочета и първите книги, но предполагам няма да е същото като знаеш съдбата на главния герой. Simple Smile
Аз именно затова, след "Снежния човек", която много харесах, реших, че ще изчакам да издадат и първите книги и тогава ще прочета по ред всичко от Несбьо. Иска ми се да проследя и разбера по-добре образа на Х. Хуле.

# 644
А потвърдено ли е, че първите му две книги ще ги издадат?
За мен е много малоумно да издадеш 8 от 10 книги, а първите две не. СТрашно съм любопитна, какво е ставало в Астралия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт