Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра.

• 26 710
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
  • Sydney
Ема направи няква алергична реакция с "плюски"... дайте ми нещо силно, че съм в нервен срив!

# 31
  • Варна
Бени, Зиртек - 10 капки, калциев глюконат от ампула ( най - ефикасен е ) - 1/2 от ампулата. В краен случай я води, да сложат урбазон .

# 32
  • София
Здравейте.
Не съм родила още ама ми се иска да се запиша, че да не ви изпусна.  bouquet
Анди е яко задръстен от сополи, мен ме боли гърло...а ще трябва да раждам...

# 33
  • Варна
Бени, когато Лиян получи медикаментозни отоци (флюски и подуване на клепачите), нейното GP изписа , давах го на 30 минути по 5 и до два часа видях разликата но бая се уплаших тогаз  ooooh!:

Весето, стискаме палци, смучкай хомеожен, няма да се даваш на финалната права  Hug

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 20:45 от libra

# 34
  • София
И мед с лимон. Peace Малее тия дни чакаме вест. Flutter

# 35
  • София
От меда мра от киселини. Нещо страшно е!

Едит: Лелее, Момето е бременна така ли? Много съм изпуснала...

# 36
И аз да се запиша.........нямам много какво да кажа, освен че пак сме в серия- избиват кучешки......по тоя повод очаквам и включване с поредната болест....то аз вече свикнах  #Cussing out зъб- болест, докато избие, после 1 седмица кеф и бебе приказка и после- следващата серия  ooooh! ooooh!

Бени, да не би да е от тея вируси дето са с обриви?  Thinking Thinking Бързо оздравявайте всички  bouquet bouquet bouquet

Мен нещо ми е кофти тая седмица, още от Петъка, нещо не съм в кондиция, обърках един превод на една клиентка, тя пък ме размаза като червей за грешката, после и Ивейнчето с тея зъби е крива и всичко е на въпреки, за капак мъжото е в командировка другата седмица, а аз съм 3ти ден с главоболие........ето на, намрънках се  Tired

# 37
  • NE
Веси Леко раждане. Дано се закрепите вкъщи дотогава.
Прахче Вие вадите по-бързо и от нас зъби.

# 38
  • София
Бени,да не е реакция от някое лекарство? Или да е такъв вирус. Противоалергично - ериус, зиртек. Но незнам дали ще подейства веднага.
Прахче,дано ви подминат болестите.

# 39
  • shumen
Бени,за алергия аз давам Фенистил или Ериус,но не действа веднага.
Прахче,дано Ви подмине и не се разболее Ивейнката отново.
Ани,при нас в градината понеже е филиал няма психолог,но в основната мисля,че има и вече съм на път да прибегна и до него.Не знам аз,но нашите май също доста го разглезиха,защото аз ако се скарам те веднага започват да мърморят по мен и той отива и започва да се лигави и гушка в тях.
Весе,леко и безпроблемно раждане когато и да е.

# 40
  • Велико Търново
Поспаланче, благодаря за темата!  bouquet

Не мога да пиша персонално на всички, но пожелавам на малки и големи скорошно оздравяване. Аз тези дни едва гледам. Оперираха ненадейно мъжо (не е сериозно) и аз съм резчекната между болницата, детето и същевременно пазаруване на какви ли не строителни и подобни материали, защото майсторът дава зор да работи. Приспивам Тони и започвам пък аз да работя. И по това време вече едва смогвам да прочета какво сте написали. Прегръдки за всички!  Hug

# 41
  • NE
Дани Не е лошо една консултация. Определено нещо мъчи Дени щом продължава така да те тревожи. Вярвам, че е просто момент.
Яже Гледай да не се преуморяваш, че хич не ти е лесно и бременна.

# 42
  • shumen
Цвете,благодаря.Ето днеска е друго дете поне засега.Стана в 7,игра си,сега гледа детско на ТВ,но ще видим като излезнем няма ли да стане пак дяволче.
Яже,да се оправя скоро ТМ.Не се изморявай ти.

# 43
Ние сме на антибиотик, оффффффф гадни болести  ooooh!

# 44
  • Sydney
от лекасртвата е, спрях всичко...нищичко не давам, само инхалации с ф.р-р и лактофлор

Общи условия

Активация на акаунт