Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 569
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, Афродита!

# 691
Някой да помогне, моля! Сега включвам машината да мие и при натискане на бутоните не издава сигнал както беше до сега...какъв е проблема? Да не би да има някакви настройки на бутоните за звук? Гледах и книжката, нищо не пише

# 692
  • Sofia
Ок , всички не препоръчвате Аристон, но тогава кои модели са най-добри до 850лв ?

# 693
Ок , всички не препоръчвате Аристон, но тогава кои модели са най-добри до 850лв ?

Моята е Беко DIS 5831 за вграждане и съм много доволна . Три години я използвам всеки ден  Peace

# 694
  • Русе

Моята е Беко DIS 5831 за вграждане и съм много доволна . Три години я използвам всеки ден  Peace

Бях 6-7 г с 5830 модела - супер машинка, сигурно още работи.

# 695
  • София
А ти какво търсиш в една машина точно? /като параметри/

# 696
  • София
Привет и от мен  bouquet
От известно време усилено ви чета, защото ни предстои купуване на съдомиялна, а до сега не съм използвала подобен помощник и ми е тъмна индия Simple Smile Четох за сол, гланг, прах и темподобни, от вас се информирах, че е по-добре да взема 60 см (сега ще си проектирам кухнята, та ще предвидя място за нея), но основният въпрос ми предстои - каква да е машинката?
Намерих сервиз в Сф, който продава и сервозира уреди на Миеле и АЕГ втора ръка. Идват с 2г гаранция и има доста добри отзиви за тях и като качество и като обслужване.
Въпросът ми е има ли някой от вас, който да използва тези марки, нови или 2ра ръка, да каже доволен ли е, какво да гледам като избирам уреда

# 697
  • София
Скрит текст:
Привет и от мен  bouquet
От известно време усилено ви чета, защото ни предстои купуване на съдомиялна, а до сега не съм използвала подобен помощник и ми е тъмна индия Simple Smile Четох за сол, гланг, прах и темподобни, от вас се информирах, че е по-добре да взема 60 см (сега ще си проектирам кухнята, та ще предвидя място за нея), но основният въпрос ми предстои - каква да е машинката?
Намерих сервиз в Сф, който продава и сервозира уреди на Миеле и АЕГ втора ръка. Идват с 2г гаранция и има доста добри отзиви за тях и като качество и като обслужване.
Въпросът ми е има ли някой от вас, който да използва тези марки, нови или 2ра ръка, да каже доволен ли е, какво да гледам като избирам уреда
И двете са много добър избор, но различни ценови клас. АЕГ втора ръка, не си заслужава, за около 800-1000лв. има чудесни модели нови. Вероятно има и по-евтини, но са базови модели. А какво да гледаш като избираш е въпрос на лични предпочитания, прочети назад темата там е разискван този въпрос. В общи линии големината си я избрала и наистина по-добре 60 см., освен нея - кошницата за прибори - отделна или като трета кошница, перките 2 или 3 /и дввата варианта мият добре/, програми, градуси, бр. комплекти /13, 15/, индикация на пода дали работи или е приключила, при миелето по-скъпите модели имат и опция да се им се отваря вратата след приключване /но и да не стои затворена не е проблем, пак си изсъхват съдовете/. Прочети назад темата, има доста писано.

# 698
  • София
Сега гледах модел Миеле G1220SCI, 3 перки, 3 кошници, горната е за прибори, А+ се води, търся в нета инфо за нея, ако някой има такава да сподели. Модела е за частично вграждане Simple Smile
Много сте полезни с информацията, благодаря ви  bouquet

# 699
  • на Мелмак
Миелето с самоотварящата се врата е нов модел , едва ли ще го има като 2- ръка , но пък нищо чудно.
allian84 - добре си се спряла.
Втората употреба е също като първата ,( без определени марки) , въпрос на късмет.
Имам приятелки , които си купуват перални , сушилни , съдомиялни втора употреба и ги ползват без проблемно години , чела съм във форума мнения на потребителки, които се ядосват , за избора си втора употреба....

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 18:22 от etty775

# 700
Момичета аз пак да питам:  За изключения звуков сигнал на бутоните, не знам как да го възстановя. Някой с "Беко" да помогне, ако знае как. Моята е модел: DIN 28330

# 701
  • София
Момичета аз пак да питам:  За изключения звуков сигнал на бутоните, не знам как да го възстановя. Някой с "Беко" да помогне, ако знае как. Моята е модел: DIN 28330
Нямам Беко за да ти кажа с точност, но в книжката нищо ли не пише? Вероятно или е натиснато нещо и звука е изключен или машинката е дефектирала.

# 702
Нямам Беко за да ти кажа с точност, но в книжката нищо ли не пише? Вероятно или е натиснато нещо и звука е изключен или машинката е дефектирала.

Е, не така с тия предположения за дефект. Оправих я вече...като съм правила другите настройки явно съм я изключила без да искам. Благодаря!

# 703
  • София
казах или Grinning радвам се че е оправена и че  е само от настройките.

# 704
  • Sofia
А ти какво търсиш в една машина точно? /като параметри/

45 см - толкова място ще имам в новата кухня. Нямам особени претенции, да мие добре ми е изискването Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт