AVON - Тема за представители - Кампании 15,16,17 .....- Тема 135

• 43 137
  • 547
  •   1
Отговори
# 435
Елинка
Каталозите са фактурирани с отстъпка. Значи топството е малко или много изяснено за момента. Дали с твоите не е станала грешка?
Значи координаторката ми отново ме заблуди. Каза ми, че каталозите ще са с отстъпка от следващата кампания. Отново не е в час. Може ли на лични с какъв процент отстъпка са и какви ще са отстъпките за топ клуб за тази година.

# 436
Елинка
Каталозите са фактурирани с отстъпка. Значи топството е малко или много изяснено за момента. Дали с твоите не е станала грешка?
Значи координаторката ми отново ме заблуди. Каза ми, че каталозите ще са с отстъпка от следващата кампания. Отново не е в час. Може ли на лични с какъв процент отстъпка са и какви ще са отстъпките за топ клуб за тази година.

Има ги публикувани на сайта в секция мотивационни програми Принцес клуб за 2015-та.

# 437
Елинка

Има ги публикувани на сайта в секция мотивационни програми Принцес клуб за 2015-та.
Няма такова нещо. Махнали са го. Поне при мен не излиза.

# 438
Преди няколко дена беше там защото гледах отстпките. Наистина ги няма , сега ще ти дам линк!

https://plus.google.com/photos/photo/112755161844152358349/6236761756348184930

Обаче докато ровя там намирам коледна мотивация заТоп но топ 2014  която я нямаше. Тез от ейъвн ме убиват!

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 21:41 от _re_ge

# 439
Преди няколко дена беше там защото гледах отстпките. Наистина ги няма , сега ще ти дам линк!

Обаче докато ровя там намирам коледна мотивация заТоп но топ 2014  която я нямаше. Тез от ейъвн ме убиват!
На моменти е много объркано в този ейвън. Говорих с координаторката, тя каза, че от кол центъра са и отговорили така за каталозите. Иначе миналогодишната листовка за Топ клуб я имам. Помислих, че има листовка за новата 2016г.

# 440
А повече информация за новата мотивационна програма

# 441
А повече информация за новата мотивационна програма

Е момента се ползват привилегииите от тази листовка. Цяла 2015 си работил за да получих облагите(!!! Те едни облаги) в течение на цялата 2016. А в момента работииш за топство 2016 а листовка не съм получавала. Обикновено излизат някъде април.

Коя е новата мотивационна?

# 442
  • Кюстендил
За много години, другарчета  Hug!
Честит празник на всички именици днес! Бъдете живи и здрави!  bouquet
Аз имам хубава поръчка този път. Доволна съм! Но... Тези свтофари.... Разногледа станах вече да ги дебна. Изчаквам до понеделник и финализирам, пък каквото дойде.

# 443
При мен всичко беше на зелено, като пуснах поръчката, ама 3 неща не дойдоха ooooh! Офффф Tired

# 444
Наистина доста неща светят в жълто.Пуснах си хубава поръчка и се поизнервих,че пак годината започва така.Просто се надявам,че ще пристигнат тези продукти.Два имах я червено и то на нов клиент,ходи обяснявай че не зависи от теб.Исках и всичките мостри на новото червило,повече от половината ги няма.Добър старт на годината наистина.

# 445
  • София
Явно ще трябва да се чака да си заредят склада.

# 446
Мен ме интересува чантата с дълга дръжка за 21.90 дали е хубава? Замислям се дали да си я взема....

# 447
  • София
Мен ме интересува чантата с дълга дръжка за 21.90 дали е хубава? Замислям се дали да си я взема....

Не видях чанта на тази цена. На коя страница е?

# 448
На 26 страница, обвързана с поръчка за 20 лв от брошурата

# 449
  • София
На 26 страница, обвързана с поръчка за 20 лв от брошурата

Извинявай, не я видях. Нямам представа, изглежда мекичка.

Дайте мнение за розовия Фар уей. Никога не съм го взимала. Другите са трайни, но само да не ми докарва на роза.

Общи условия

Активация на акаунт