Случи ми се нещо странно XIII

• 167 041
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Темата наистина стана интересна.
Мисля че в предишния/някой от предишните си животи съм била грък. В Гърция не съм ходила, но имам желание (вътрешно) да се кача на Олимп.
Ще го направя някой светъл ден Simple Smile

И сега нещо не чак толкова в духа на темата...
Простирам дрехи на радиатора... исках да изсъхнат по-бързо. Прибирам ги... долнището на пижамата ми го няма. А беше просната под един анцуг. Анцуга си седи, а пижамата хванала крака. И естествено никой у дома не знае нищо  Laughing Прерових навсякъде - пералня (евентуално забравена в нея), събрани дрехи, кош с мръсни дрехи... А съм на 100% убедена, че я проснах.
Предполагам че като се разходи ще се върне Simple Smile

# 91
  • София
И аз имам много ранен детски спомен - как ме къпят дядо ми (мир на праха му) и баба ми в кухнята в детска вана. Дядо ми почина преди да стана на 5г, боледува дълго време, значи ще да е било когато съм била на максимум 3г. Майка ми не вярваше и беше много учудена, когато описах стаята, печката и баба ми потвърди всичко, казано от мен.

# 92
Да, прераждат се. Вече съм виждала други свои съществувания. Разбира се всички инкарнации е невъзможно да се видят, нито цял предишен живот, само отделни фрагменти, свързани със събития в настоящето. Има и теории, че не всички хора се прераждат. Живеещите само веднъж се наричат органични портали. Всичко, което се обяснява за тях , е логично, но това не значи, че е и вярно. Не съм сигурна и затова не твърдя нищо. Прераждащите се вървят по определен път, следват някаква зададена програма. Ако тя се наруши по някаква причина, помага им се да се върнат в програмата си. Видях как се случи с мен. В този форум една жена ми разказа историята на мъжа си. При него също е имало помощ и намеса, когато не е успял сам да се справи. Свърши ли ти програмата обаче, не чакай помощ. Mr. Green

Какъв е смисълът на развитието, ако следваш някаква програма - всъщност какво означава тази дума в случая?! И коя я задава?!  Rolling Eyes И какво значи "да свърши програмата"?!  newsm78 Rolling Eyes

Смисълът на развитието е да придобием опит в тази материя, в човешки тела, и благодарение на този опит да натрупаме мъдрост, която да ни доближи до Източника, който ни е създал.

Това е ясно, но не разбрах кой задава програмата все пак и какво означава до свърши тази програма? А кой ни създал - тук можем да се поспори.  Grinning

# 93
  • София
Да свърши програмата сигурно значи да си изпълни мисията - най-често е да се научи даден житейски урок, доколкото знам.

# 94
Да свърши програмата сигурно значи да си изпълни мисията - най-често е да се научи даден житейски урок, доколкото знам.

А що е урок и що е карма?! Присъствах преди време на един разговор на тази тема  - наистина беше много интересно. Всъщност много хора бъркат и "уроците" и кармата и съответно нито ги решават, нито я чистят.  Sunglasses

# 95
# 96
Ън, моля те, ако имаш желание, сподели как изглеждат тези астрални същности?  Praynig
Като грозни същества от филм- с безформено тяло, пипала, зъби, изпъкнали очи... На какво ги оприличават? Когато имам чувството, че има нещо до мен, което не виждам, изпитвам страх, че ако го видя няма да понеса гледката, ако изглежда като огромна риба или охлюв, например... Наистина ми е много интересно да разбера, ще съм ти много благодарна, ако споделиш.  Hug

На мен не ми се случвало нещо кой знае колко странно напоследък.
Преди няколко дни бях самичка вкъщи, аз и двете котки. Влязох в стаята и седнах до масата, за да се лакирам, оставих вратата отворена, за са се разхождат котките. Няколко пъти погледнах към вратата, беше отворена... След малко видях, че е затворена. Убедена съм, че не съм ставала и не съм затваряла вратата... И никой не се беше прибрал. Нямам обяснение...  Rolling Eyes
Скрит текст:
Виждала съм тези, които наблюдават излизането. Това обикновено е тъмна фигура, с едва очертани контури, често с качулка. Не са опасни, не правят нищо, просто идват да наблюдават. Има и други, които се залепват в астрала и ги довличаме с нас. Те са агресивни и досадни. Не съм ги виждала, за да твърдя със сигурност. Моят опит включва само обичайното- усещала съм как някой ми бута главата отзад, а вкъщи съм сама, всички вече са отишли на работа. Или някой ми дърпа завивките. Но хора, които са ги виждали, обикновено ги описват като джуджета- ужасно грозни, уродливи и злобни. Чувала съм и за безформени създания, разтегливи като желе, видимо лишени от разум и чувства според човешките ни мерки. Гледам да не ги издебна, не ми се иска да виждам подобни твари. Пък и аз се интересувам от информацията, която е в мен и до която нямам пряк достъп на съзнателно ниво, а не от това, което населява астрала. Всъщност ползвам астрала  за тази цел- да открия всичко за себе си, което мога, за предишни съществувания, важни събития, които оказват влияние върху сегашния ми живот. Искам да знам откъде идвам и накъде вървя, а не кой се мотае в невидимия сегмент.

Не искам да влизам в спор или да ви противореча, но това се нарича сънна парализа.

# 97
Neko, със сигурност всичко, което се описва в тази тема го има и по книгите на стандартната ни медицина. На всяко познато състояние лекари са дали квалификация, някой даже заболявания се водят.

# 98
Здравейте на всички  Hug Чета Ви от известно време, всичко свързано със свръхестественото ми е много интересно. Та реших и аз да публикувам нещичко. Първото, което ми изниква не е кой знае колко странно, но пък за мен и близките ми е доста необяснимо. Та ето я историята - аз съм някъде на около 10 месеца, мама ме е оставила да спя в детското легло вечерта в детската стая, тя и брат и са в хола и гледат филм ( това се случва 91 година, а са ми разказвали че в тези години в определени дни са давали вечер хоръри, та и нашите това са гледали  Laughing ). Изведнъж както си гледат филма вратата на хола се отваря (била е само притворена) и те  Shocked гледат ме аз пристигам пълзейки при тях. Доста са се стреснали при положение че е било абсолютно невъзможно аз сама да успея да изляза от това креватче. Решетката е била много висока а и да съм успяла да се набера някак си и да се прехвърля примерно със сигурност съм щяла да тупна на земята и да се ударя, а такова нещо не се е чуло. Майка ми също вярва в свръхестественото, но пък вуйчо ми доскоро абсолютно отхвърляше тези неща... докато не почина дядо ми (техният баща).

# 99
Цитат
Това е ясно, но не разбрах кой задава програмата все пак и какво означава до свърши тази програма? А кой ни създал - тук можем да се поспори.  Very Happy

Още в самото начало казах, че нещата, които не знам, са много повече от тези, които знам. Въпросите, на които лично за себе си нямам отговор, са много повече от тези, на които имам. И отделно, че повечето неща не искам да споделям публично. Старая се да разказвам само това, което мисля, че може да бъде прието по-лесно от околните. Всичко, което е....как да го нарека..."по-хард" обикновено обсъждам с тези, които имат своя опит, за да се получи диалог, а не спор. Всички теории, изградени на някаква база, които съм чела, винаги ги споменавам с изричното уточнение, че не мога да предоставя примери от личен опит. Просто ги представям за сведение.
Не споря по въпроси от такъв тип изобщо. Убедила съм се, че спорове на такива теми са абсолютно безпредметни. Далече съм от мисълта да убеждавам някого в нещо.
Цитат
Не искам да влизам в спор или да ви противореча, но това се нарича сънна парализа.
Аз също не искам да влизам  в спор. Приемам термина сънна парализа.

# 100
Здравейте,до сега съм прочела всичките теми,но не съм се осмелявала да се включа.Исках да ви покажа на какво се натъкнах докато се рових за пара-нормални истории

Мислите ли,че нещо от това има вярно? (ако все пак имате времето да изгледате видеото,че е дълго има и втора част)

# 101
https:/ /www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk Това, което се е случвало с това момиче Анелизе Михел ..... леле настръхвам като гледам видеото. Дали наистина се случват такива неща? Има ли запознати с такива случаи и биха ли споделили?

# 102
  • Sofia
много са ужасяващи тези сцени с екзорсизъм newsm43

# 103
  • Оптимист по принуда
Не че нещо, но не е много приятно това видео. Мисля всеки, който има желание, може сам да си намери подобни клипове. Поне предупреждавайте.

# 104
  • Варненска клюкарка
Номер 5 #Shocked #Shocked #Shocked
Иначе на предните страници това със спомените ви от най-млада детска възраст не мисля че е кой знае какво- някои хора ги имат, други не! Аз имам и то доста - най-ярък ми е от възраст година и половина и сме на кръщенето ми Wink

ПП Да, редно е когато се слага линк за текст или видео да се направи и кратко описание, няколко думи поне, а всеки ще прецени дали да отвори!

Общи условия

Активация на акаунт