Случи ми се нещо странно XIII

• 167 626
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
 Ън, а има ли начин да се развали такава клетва, преди доста години баба ми (майката на баща ми) го прокле (макар че нямаше никакво основание за това) и година по-късно почина Sad Няколко години след кончината и майка ми се разболя от рак и след жестока битка си отиде, а към днешна дата и аз и баща ми имаме сериозни здравословни проблеми, на фона на които личните ми бледнеят, но като цяло доколкото си спомням в клетвата и имаше нещо като да умрем в самота  Thinking   

# 586
Ън, а има ли начин да се развали такава клетва, преди доста години баба ми (майката на баща ми) го прокле (макар че нямаше никакво основание за това) и година по-късно почина Sad Няколко години след кончината и майка ми се разболя от рак и след жестока битка си отиде, а към днешна дата и аз и баща ми имаме сериозни здравословни проблеми, на фона на които личните ми бледнеят, но като цяло доколкото си спомням в клетвата и имаше нещо като да умрем в самота  Thinking   

Ами че моята баба всеки божи ден си ме кълнеше.. да изляза от вкъщи и да не се върна.. ' да та убий Господ да та убий', ' майка ти камък да беше родила вместо тебе', ' да ви изсъхне жилката да ви изсъхне дано'... ' бял ден да не видиш дано'...до момента смъртни случаи няма, но живеем скапани животи. Не го отдавам на нейните клетви, иначе вече да бях умряла.

# 587
  • Sofia
И моята баба ме е кълняла Sad
Не мога да си обясня как може от устата на кръвен роднина да излизат такива грозни думи...към първородна дъщеря на любимият и син и нейната първа внучка...Не понасяше мама и аз го отнасях Cry Каква е тази омраза?!
За съжаление си мисля,че някои от клетвите ме застигнаха,също мама и сестра ми Cry

# 588
  • BG-DE
Дълбоко в себе си аз съм убедена, че нищо от сполетялото ни не е следствие от някакви свръхестествени сили но като стана на въпрос с проклятията ако има нещо за неутрализация защо да не се пробва  Grinning, а като цяло и аз винаги търся, и вярвам, че за всяко нещо си има логично обяснение  Peace Peace  

# 589
И моята баба ме е кълняла Sad
Не мога да си обясня как може от устата на кръвен роднина да излизат такива грозни думи...към първородна дъщеря на любимият и син и нейната първа внучка...Не понасяше мама и аз го отнасях Cry Каква е тази омраза?!
За съжаление си мисля,че някои от клетвите ме застигнаха,също мама и сестра ми Cry

При мен от омраза към баща ми. Незнам дали е от думите които е изричала като клетви, но е факт,че и без клетви пак от проклетията си съсипа живота на околните. И да и аз не мога да си обясня как такъв човек може да ти се нарече баба...но айде да не се отклоняваме от главния топик

# 590
Здравейте.: ) Чета ви от известно време (изчетох всички постове Simple Smile), но за пръв път пиша в темата.. въпреки че историята, която ще разкажа, надали попада в графа страннa.

Преди доста време бях попаднала на статия за ангелите пазители, в която се твърдеше, че ни се явяват като непознати хора, отзоваващи се в неприятна за нас ситуация, или просто като някакъв знак, който трябва да разчетем..
Живея и работя в чужбина. Веднъж, докато бях на работа, се случи така, че буквално не разбирах какво ми говорят колегите:crazy:, а беше важно.. не да са били празни приказки. Rolling Eyes Съветвали са ме да предупреждавам да ми говорят по-бавно, докато свикна с произношението, но аз съм малко срамежлива и притеснителна и единственото, което ми идва да направя в такъв момент, е да блокирам и кимам убедително.. Crazy Sick
Чувствах се доста кофти.. докато не се появи един човек, с когото не работим заедно, виждах го за пръв път. Та, заговорихме се, разбира се, нищо конкретно.. Попита ме - откъде съм, и за мое учудване разбрах, че говори Български.. Той самият е емигрант, а майчиният му език е корено различен от Българския. Беше ми странно и все още е - да чувам (камо ли да говоря) българска реч в чужбина.
Много добре си спомням какво ми каза тогава, беше нещо от сорта: "Ако не разбираш нещо, обръщай се към мен. Аз ще ти помогна."

Може би историята ми изобщо не е странна, но се съм замисляла и преди за нея и статията, която бях чела.. Е, въпросният мъж съм го виждала случайно 1,2 пъти покрай работата ми.. действителен човек е, реален е. Simple Smile Може би по-интересното е как са се стекли обстоятелствата в моя полза Simple Smile... въпреки че вярвам, че има нещо/някой, който ни закриля!

# 591
За клетвите.....има жени, които си кълнат съвсем безадресно по повод и без повод, както има и мъже, които псуват ей така, за всичко. Когато го правят, не влагат същата концентрирана негативна енергия, която обикновено се влага в клетва. По тази причина , предполагам, няма ефект. Имам предположения и че не всеки е в състояние да кълне как да кажа...ефективно...Силата на личния Аз, както и наличие на индивидуален ВА също ми се струват необходимо условие. Rolling Eyes
За развалянето на клетва....трудно е, но може. Трябва да ти каже какво да направиш човек, който знае какво се прави в конкретния случай. Едно време старите хора са знаели, но сега едва ли има запознат.
За ангелите пазители....хах, не е бил точно такъв случая.  Няма начин да го видиш в тяло. Личното ми мнение е, че са други наши въплъщения. Поне с такова впечатление останах, когато видях своите. Просто добър човек, Зелени очи, каквито се срещат вече рядко, за съжаление. Simple Smile

# 592
Ън, да, явно има значение каква енергия влагаш и колко си ядосан, докато кълнеш.
Това със зелените очи е интересно. Майка ми и баща ми са със зелени очи. Аз съм със светли, пъстри очи, по-скоро са светло-кафяви, отколкото зелени.
Иначе относно висшия аз: все още се опитвам да асимилирам тази концепция. Явно са ми необходими веществени доказателства  Joy 

# 593
Ън, да, явно има значение каква енергия влагаш и колко си ядосан, докато кълнеш.
Това със зелените очи е интересно. Майка ми и баща ми са със зелени очи. Аз съм със светли, пъстри очи, по-скоро са светло-кафяви, отколкото зелени.
Иначе относно висшия аз: все още се опитвам да асимилирам тази концепция. Явно са ми необходими веществени доказателства  Joy  

Можеш да получиш веществени доказателства, но това зависи само от твоя ВА. Simple Smile Всъщност всички общуваме със своя, но изобщо не го съзнаваме. Наричаме това общуване интуиция и въобще не се замисляме за същността на този феномен. Не знаем, че може да се показва в образ, ако поиска. Не ми е ясно по каква причина някои се показват и заявяват съществуването си Simple Smile

# 594
Вчера бях сама в къщи,влязох да си взема душ и чух сякаш някой ме викна по име.Чух го ясно,беше мъжки глас,но за да се успокоя реших, че ми се е причуло. После имах среща и счупих огледало, лично аз не съм суеверна, но майка ми ме наплаши как било на лошо.След 00 си казах "голяма работа,6 години и 364 дни" лош късмет hahaha.После сънувах, че съм в къщи и влизат някакви тинейджъри, единия започна да ми прави комплименти и му казах "ти си много мило дете." и някакво момиченце ми отвърна "не се притеснявай на повече от 6 години е" hahaha явно все пак съм се поддала на суеверието  Simple Smile

# 595
Веднъж си бях легнала тъкмо. Беше съвсем тихо и бях в чужбина. Въпреки това чувам гласче казващо ' лека нощ' на български направо на ухото ми. Вцепених се. Странно беше, защото се случи ей така от нищото, не е като да е имало някаква друга странна или живото-решаваща случка през този ден или на следващия. И все пак .. има я вероятността да ми се е причуло, дори и да не ми се стори така. Thinking

# 596
Случка, когато бях бременна: миех банята и се почука 3 пъти на вратата на банята. ММ се опитва да ме убеди, че съм чула от съседи или друго място, т.като бях сама в апартамента, но беше от вратата на банята. Писах вече и за сънната парализа, когато бях бременна. Тези неща ми се случиха само през бремеността... Хормони явно.

# 597
  • Кьолн
Не знам вече да ви кажа честно.Здравият ми разум ми казва, че е съвпадение, а предчувствието не.Слава богу че се оправи дъщеря ми .А може просто да е съвпадение.
 За клетвите.Ще разкажа за себе си.Родителите ми не се разбираха и след време се разделиха.При едно скарване с майка ми след това защитих баща ми.И тя в яда си ме прокле.Думите и бяха дано да имаш моя живот! Вярвайте ми наистина имам нейния живот.Казват, че майчина клетва винаги застига човека.

# 598
Изобщо не вярвам в това за клетвите. Но е гадно да ти говорят така с неприязън, особено близки хора. А ти, щом си суеверна, да ти кажа, че някъде четох, че ако този, който кълне е с пръстен с камък на ръката, клетвата му не хваща.

Иначе темата ми е интересна, чета ви, но не мога да се сетя за нещо странно, което ми се е случило. Винаги си обяснявам нещата по някакъв начин.

# 599
  • out of space
Вярвайте ми наистина имам нейния живот.Казват, че майчина клетва винаги застига човека.

Майка ми ме е "проклинала" да имам 3 момчета и да са хулиганите в квартала. Е, имам момиче и момче, повече деца не се очертават.

Пиша проклинала в кавички, защото едва ли го е мислила наистина. Както казва Ън- има разлика м/у клетва и клетва.

Общи условия

Активация на акаунт