Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 029
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Скрит текст:
Е какво е правила с човек, от който не иска дете? Да пробва дали ще происка?

Не разбирам какво значи "стабилен мъж". Пълно е със стабилни, мисля, че жените, които се оплакват, че няма такива, просто се съгласяват да стоят с неподходящи, чакайки нещо да се промени.

Именно тук идва идеята да имаш деца рано. Това е вид тест, с който се отсяват идиотите и неподходящите.
Скрит текст:
Аз съм от много плашещите се от бременност и раждане, но ако условията са подходящи, съм склонна. Та по принцип не съм се докарвала до истински неподходящи условия и въпреки това да родя, за да не изпусна (основен източник на драма в подфорума).

Това даже не е смешно. Как ще раждаш, за да тестваш някакъв Tired Ти пак се оля.

# 436
Не раждаш бе! Самата идея, че ако си с мъж, то трябва да си завъдите и бебе, е като мисловен експеримент, с който се отсяват 99.999% от неподходящите.

Обратно, ако си кажеш- не бързам за бебе, нека опитаме какво ще стане...може да изкараш няколко години в компанията на абс. задник, който накрая да те зареже. Или още по-зле, да се самоубедиш, че става и да вземеш да родиш.

Казах ти- страхът от раждането е пътеводител и тест. Ако има нещо гнило, бягаш отрано, не се опитваш да чакаш и да видиш какво ще стане.

# 437
  • София
 Shocked  А от какъв зор трябва да бъда с мъж, непременно с мисълта за дете? 

# 438
Е какво съм правила с него, обичах го, но  не се чувствах готова в началото (18-24), а после имахме толкова проблеми във връзката, че това ми беше последната мисъл, колкото и да настояваше той.
Бил ли е абсолютно неподходящ, не, просто с времето аз пораснах, а той не, има си го този проблем при голямата възрастова разлика. То е лесно постфактум да се говори, но да прекратиш осем годишна връзка си е трудно и мъчително упражнение. Мъжете също не са аксесоар да ги захвърляш с лека ръка, бориш се, докато мислиш, че има шанс. И добре, че не съм от тези дето бързат да раждат, че иначе щеше да е сто пъти по-сложно това решение.

# 439
При условие ,че детето е отговорност не разбирам ,защо трябва някой да бъде притискан да ражда на 25г,да има 2 или 3 деца?
Защото било по-хубаво,защото после може да не може и ...
Ами човек е добър родител и партньор когато е готов за това според собствените си разбирания за тези неща.
Туй че 25 годишната Минка ,майка на 3 деца е безкрайно щастлива ,като вади 3-тата тава с баница за закуска ,не значи,че 34г Ганка с 6 месечното си бебе не е щастлива,както и най-вероятно е щастлива 28г Фанка която няма деца и се върти
на офис-стола и сваля куриера на Спиди.
В крайна сметка щастието има повече от едно лице.И най-хубавото,че зависи от самите нас.

# 440
Скрит текст:
Оф, ама като почнете с тая "кариера, та кариера" ......
Ама каква кариера, бе, в 90 % се виси по цял ден в затворения офис....дали си офис-мениджър или генерален директор, все е офис и все е РАБОТА.
Кариера...      Joy
Кариера имат и градят певци, артисти, музиканти, спортисти, писатели....
Останалите просто РАБОТЯТ.Дали ще продават домати и краставици, дали ще защитават убиец, дали ще "мислят" програмни продукти, дали ще изписват хапове, това е просто РАБОТА.
Аман от "кариеристки" във форума....    Laughing
Настанили ги на бюро и офисен стол и вече-кариеристки.    Grinning
Ти го написа вместо мен, при това по- стегнато и ясно!
Бих приканила "кариеристките" да споделят в какво се състои кариерата, на която така всеотдайно са се посветили, но се съмнявам да откликнат. Joy

Ами аз лично съм ръководител на международен екип тестващ софтуер, занимавам се и с обучаване на младши тестъри,кариерното им развитие, колкото и да ви се струва смешна думата  и имам още 2-3 роли, които са си специфични за фирмата и едва ли нещо ще ви говорят.
Няма да открия хапче за рака, но пък  новият ми проект се очаква да е в сектор здравеопазване, така че не се знае, може и да подпомогна косвено научния прогрес Grinning

Да, много хубаво звучи това, което работиш, а и си личи някак, че ти доставя удоволствие. Аз ти пожелавам успех и споко,
той и Бил Гейтс просто ходи на работа там зад едно бюро, ква кариера, кви пет лева Wink.
А нима не работи на бюро?
Да не се е преместил да виси на клон, а аз да не съм разбрала?     Laughing

В международен бизнес за милиарди долари играят едни други правила, които нямат нищо общо нито с работа, нито с кариера.   Peace
Хм ,интересно .Двоен стандарт му казвам аз.

Ако е жена на такава позиция не е кариера ,а Работа някаква си ,но щом мъжете я вършат за да си стоим у дома спокойни ,то е кариера. Много подло.

Аз съм за навременното , планирано и осигурено майчинство след брак . Адмирирам всеки ,който планира живота си , надгражда и допринася за добрият климат в семейството и децата.  Peace

# 441
The Siren of Titan , би ни било много полезно да споделиш на колко години са били твоите родители , когато си се родила ?

# 442
The Siren of Titan , би ни било много полезно да споделиш на колко години са били твоите родители , когато си се родила ?

Чак пък полезно, моите като са били на по 20 това  с какво помага, разни хора, разни идеали.

# 443
Falona, въпросът ми не беше насочен към теб Hug . Моите родители са били на 21 / мама / и 23 /татко/, аз се интересувах за причината , която кара Мамасита (siren ....) да защитава така яростно тезата за раждане на деца преди 30г.
Започвам да се притеснявам за себе си , защото първото дете го родих на 29 , а второто на 32 - та според Мамасита , не съм в подходящата възрастова група  newsm78

# 444

27 и 33. Брат ми- 3 години по-късно.

Аз: 26 и половина, 32.

Иначе щастливи са и тия, дето взимат метамфетамин, но това не значи, че имат правилен живот...

Важно е първото дете да е преди 30, след това е лесно.

# 445

Започвам да се притеснявам за себе си , защото първото дете го родих на 29 , а второто на 32 - та според Мамасита , не съм в подходящата възрастова група  newsm78

Ето, значи за 1 година си се вместила, и за мен има надежда значи, да почвам отсега хахахаха

# 446
Важно е първото дете да е преди 30

Защо ? И за кого е важно ? За теб ? Ще спиш ли по-спокойно ?

# 447

27 и 33. Брат ми- 3 години по-късно.

Аз: 26 и половина, 32.

Иначе щастливи са и тия, дето взимат метамфетамин, но това не значи, че имат правилен живот...

Важно е първото дете да е преди 30, след това е лесно.

Ехее правилен според кого? Ама теб май някой те е назначил за царица на вселената, докато не сме гледали или що? Наистина ли ще съдим сега кой живее правилно и неправилно и ще сравняваме метамфетамини с кариера и отлагане на децата до разумна възраст.

# 448
Значи аз съм ОК , а ако второто дете беше на 36 какво да правим  Thinking
Трябва да гледаме Breaking bad сериала , за да правим изводи дали животът ни е правилен или не
? Дай ни съвет , моля те . Моя приятелка роди на 37 ... Какво да очаква?

# 449
  • София
Период, през който обстоятелствата са такива, че имаш повече свобода, време за своите планове и мечти и по-малко отговорности

Аз примерно това лято си "живях живота" и не съм виновна  Wink
Ти, примерно, нищо друго не обясни, освен че имаш по- малко отговорности.
Плановете ти, явно така и ще си останат, щото изпълнението им изисква поемане на отговорности.
Остават мечтите ти, ама като гледам с какво шрифтче си ги изписала и те са " ниню".
Дотук, не си за завиждане и не се безпокой- никой не мисли че си виновна- напротив, добре си преценила възможностите си.

Общи условия

Активация на акаунт