Писна ми ! Не знам как да го тълкувам , досадна ли съм?

• 8 318
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
Напълно разбирам мотивите по отношение на тезата за мачкане на его и т.н , но не мисля че е валидна в нашия случай ... Вече не знам дали съм права , крива или седнала Simple Smile.  Споделих , че ми е удобно да спи през деня , защото не искам да си хабя енергията в раздразнение и да се ядосвам , в един момент свикваш и дори си подреждаш деня според неговото поведение . Момичета , наистина ми е много гадно , че съм постоянно сама през деня и често съм плакала и чупила  , заради това че не мога една дума да споделя с човека , когото обичам , имам му доверие и се надявам на рамото му в трудни ситуации . Работата ми/ ни е много напрегната , динамична , свързана със срокове , а има и допълнителни ангажименти , които трябва да поема ... Не ми стигат силите , казала съм му го . Той се опита да остане с мен няколко дни , но си беше мъка . Почти през цялото време в лошо настроение , впуска се в едни дълги разговори , които нямат нищо общо с това , което се върши и
денят ми е загубен . В този смисъл посочих , че вече ми е удобно да спи . Не знам какви депресии го гонят , но мен вече ме гонят панически атаки , които не мога да си позволя в ежедневието . И вашето ежедневие не по малко напрегнато и знаете докъде може да се ползвате от лукса на депресии, в дупка съм и т.н .
В момента се разиграва друга ситуация : оплаква се как всички хора около него не били в настроение , било му омръзнало да стои там и не си спомням какво още беше .
Бившата му съпруга има финансови затруднения , но тя никога не е преценявала как да контролира бюджета си и е постоянно по партита , фризьори ,театри и пр . . Поради тези и затруднения веднага се изпращат пари / поне не са от моя джоб / , но и аз имах проблеми преди няколко седмици , не се оплаках и трябваше да му върна пари назаем в този период . Е , не е ли по-добре се питам да се правиш на глупав и си задоволяваш капризите и всеки да ти помага , когато оплескаш нещата?

# 61
Много сбъркан модел на семейство имате според моите разбирания. Философстването, знам колко е дразнещо ( 10 години търпях подобно ), но да речем че е минус в характера с който трябва да се примирим, но всичко друго ми е някак не семейно. Това за оправянето на финансовите проблеми на бившата му жена и заемите които си давате ( той на теб ) направо ме остави безмълвна.
Според мен трябва да има скорошна сериозна реформа в отношенията ви, ако не ...  Confused Имам усещането, че с поведението си, макар че това е типично за жените, се опитва да ти каже нещо, но не разчиташ сигналите.

# 62
Много сбъркан модел на семейство имате
Скрит текст:
според моите разбирания. Философстването, знам колко е дразнещо ( 10 години търпях подобно ), но да речем че е минус в характера с който трябва да се примирим, но всичко друго ми е някак не семейно. Това за оправянето на финансовите проблеми на бившата му жена и заемите които си давате ( той на теб ) направо ме остави безмълвна.
Според мен трябва да има скорошна сериозна реформа в отношенията ви, ако не ...  Confused Имам усещането, че с поведението си, макар че това е типично за жените, се опитва да ти каже нещо, но не разчиташ сигналите.
Силно казано семейство....той спи през деня, тя през нощта, не се засичат кажи-речи, на него му писва и си хуква по почивки, като я уведомява почти от "стълбите на самолета", разправя й за курви и стриптизьорки, сякаш му е аверче в хойканията, а това за "заемните" пари направо утрепа рибата. Чета тук, че има семейства с отделни бюджети и всеки си плаща масрафа, ама това "Давам ти назаем, ама да ми ги върнеш!" определено ми е  Sick  супер антисемейно.
Знам, че съм рязка, ама вие сте повече като недолюбващи се особено съквартиранти, а не като двойка.

# 63
И аз да добавя,че вие имате наистина много странно съжителство! Семейство в никакъв случай не мога да го нарека.
Интересно ми е,защо след като очевидно му е скучно там,където е в момента и всички около него го дразнят и му е омръзнало,защо не се прибере при теб по-рано?
И тези отделни финанси,ок хайде да приемем,че така сте го решили или така е станало.Но пари назаем??? newsm78 И аз така и не разбрах,бяха те попитали по-нагоре,но ти не отговори.Бизнеса е бил твой и той се е включил в последствие или двамата сте го почнали? И кога работи този човек при положение,че спи по цял ден,ходи по почивки а през нощта гледа новини,миксира музика и "не знаеш още какво прави"? Откачена работа.
И само да добавя,че режима на спане не е хич трудно да се обърне,когато има желание.Аз също спя през деня и будувам през нощта,по принцип.Но когато съм работила или съм имала ангажименти всичко се променя веднага.Решавам го и го правя.Без билки и приспивателни.

# 64
Това със спането колкото и да ти е удобно, просто не е нормално. Семейството ви, което е доста сбъркано, служи за пример на децата ти (заради които пък ти уж толкова много държиш на него). Мъжът ти трябва да потърси помощ, има лекари, психолози, но него явно го устройва така, защо да хаби енергия за глупости.

# 65
Бизнесът е от самото начало мой и е мой в момента , тъй като аз квалифицирана да упражнявам такъв тип дейност , но той е доста ценен партньор , тъй като е наясно с някои детайли , които са решаващи . Както казах вече аз подготвям и следя процеса на работа почти изцяло и той се намесва , когато има нужда и дооправя детайли , но и решава доста от проблемите на клиентите . Това е причината и да се развилнея и ядосам ,че не беше подходящо времето да забягва . Имам доста клиенти , които могат да бъдат обслужени бързо , но работата е пипкава при тях , а в същото време и такива , които са с доста сложни проблеми.
По отношение на заема , аз държа да бъда независима и си поемам сметките , разходи по мен и децата и материални придобивки вкъщи , но гледната точка беше насочена повече към факта , че се толерират хора , които се прекаляват и очакват постоянно някой да им помага , а мен никой не не попита дали съм ОК в този момент да поема цялото изплащане . Както и да е реших да помърморя за това .
Мисля , че намерих вариант , който да бъде ефективен поне в малка степен  по отношение на неглижира щото му поведение ... ами нямам да му изплащам половината от приходите , подръжката на домакинството не мога да я спра , тъй като засяга децата ми и няма да се съобразявам с неговите "будни " часове , а ще си лягам , когато ми се приспи , колкото и рано да е това . Нека сам да си решава как ще се справя със скуката до 6 сутринта. Ако имате други предложения или критика към тези , моля включете се.
Благодаря!

# 66
Вие не сте семейство, сори но пари на заем между хора във връзка от 5г. е смехотворно, приличате на съквартиранти/колеги с "бенефитс".
Имате нужда от сериозни разговори между вас, още си млада и колкото и да не ти се занимава с друг мъж, така като гледам, ако искаш да си щастлива ще ти се наложи да се поогледаш за друг мъж.

# 67
   Алекс, ти всъщност издържаш ли го? Уж бизнесът ви е общ и сте партньори, а сега пишеш, че си е само твой. Откъде са неговите лични приходи, които отиват при бившата и не излизат от твоя джоб? От твоя бизнес ли? В който се включва инцидентно и когато му е кеф?
   Може и да не съм разбрала правилно, но ако съм - ти просто си се сдобила с търтей и си се превърнала в отглеждаща майка на пораснал инфантил. Крайно време е да започнеш да се държиш като жена с партньора си.

# 68
I.HR , може ли да ми дадеш някакви идеи какви са тези сигнали , защото аз съм прекрачила всякакви граници на търпимост, ядосана съм и не виждам детайлите около мен . Какво толкова иска да ми каже , къде му са проблемите с мен . Не съм го помолила да ми решава проблемите , не се оплаквам и се старая да съм все усмихната / е не успявам винаги , но е човешко/ . Наясно съм , че го натоварвам със здравето си ,предложих му да приключим връзката и той да не се обременява с мен / гадна ми е болестта , за всеки около мен/ , аз се чувствам виновна . Той категорично го отхвърли . И наистина , задавам тези въпроси без какъвто и да е сарказъм ... Съвсем чистосърдечно търся съвет от вас.

# 69
Скрит текст:
Бизнесът е от самото начало мой и е мой в момента , тъй като аз квалифицирана да упражнявам такъв тип дейност , но той е доста ценен партньор , тъй като е наясно с някои детайли , които са решаващи . Както казах вече аз подготвям и следя процеса на работа почти изцяло и той се намесва , когато има нужда и дооправя детайли , но и решава доста от проблемите на клиентите . Това е причината и да се развилнея и ядосам ,че не беше подходящо времето да забягва . Имам доста клиенти , които могат да бъдат обслужени бързо , но работата е пипкава при тях , а в същото време и такива , които са с доста сложни проблеми.
По отношение на заема , аз държа да бъда независима и си поемам сметките , разходи по мен и децата и материални придобивки вкъщи , но гледната точка беше насочена повече към факта , че се толерират хора , които се прекаляват и очакват постоянно някой да им помага , а мен никой не не попита дали съм ОК в този момент да поема цялото изплащане . Както и да е реших да помърморя за това .
Мисля , че намерих вариант , който да бъде ефективен поне в малка степен  по отношение на неглижира щото му поведение ... ами нямам да му изплащам половината от приходите , подръжката на домакинството не мога да я спра , тъй като засяга децата ми и няма да се съобразявам с неговите "будни " часове , а ще си лягам , когато ми се приспи , колкото и рано да е това . Нека сам да си решава как ще се справя със скуката до 6 сутринта. Ако имате други предложения или критика към тези , моля включете се.
Благодаря!
Ами, сама си се поставила в положението на Силната жена, сега мрънкаш, че ти било тежко.   Simple Smile
Шегувам се.Ама, не съвсем.
Определено спри да се съобразяваш с него и неговите нужди.Помисли първо за себе си, удобно ли ти е в такъв живот, как би искала да минава ТВОЯТ ден, организирай дните и живота си така, че на теб и децата да ви е удобно, лесно и комфортно.
Ако той иска, ще "се настрои" към вас и режима ви.Ако не иска, негов си проблем.Не го мисли.
Още, като ти "започне" теориите и философските тъпотии, просто го отрежи, че нямаш време в момента за празнословие, ако иска да свърши нещо, да го върши, от думи нямаш нужда.
По отношение на заболяването ти и неговият мерак да ти търси лечение:не знам къде и какво търси (за мен е просто поредния му булшит), но ясно му кажи, че предпочиатш помощта му да е реална -например да върши повече работа у дома, да върши повече работа в бизнеса ви, през деня да е до теб, ако имаш нужда... и специално му кажи, че така, с действия ще ти е в пъти по-полезен, отколкото имагинерните му фантазии как те е излекувал.
Нямам идея какъв е проблема ти, може да е възможно да се намери начин в интернет за лечение или подобрение, но за мен е чиста загуба на време и енергия за глупости (освен ако няма медицинско образование), вместо да ги вложи в доста по-продуктивни неща.

# 70
axel_chiara2430 За какво ти е такъв мъж, че не се сещам  ooooh!
ако ти трябва помощ в бизнеса - вземи си професионалист на работа, по-евтино ще ти излезе.
Ако ти трябва помощ с децата - домашна помощница почасово....
Секс още по-лесно ще си осигуриш, и то по-редовен и по-качествен, сигурна съм, не се самоунижавай с това че си болна.
Честно не разбирам защо си пилееш чувствата по такъв човек... Това твоето "обичам го" не е любов, това е нужда от някакви неща, с които той те манипулира.
Аз съм доста склонна да си мисля, че на почивката е с някоя млада и евтина девойка...

# 71
Какво толкова иска да ми каже , къде му са проблемите с мен . Не съм го помолила да ми решава проблемите , не се оплаквам и се старая да съм все усмихната / е не успявам винаги , но е човешко/ . Наясно съм , че го натоварвам със здравето си ,предложих му да приключим връзката и той да не се обременява с мен / гадна ми е болестта , за всеки около мен/ , аз се чувствам виновна . Той категорично го отхвърли . И наистина , задавам тези въпроси без какъвто и да е сарказъм ... Съвсем чистосърдечно търся съвет от вас.
     Не съм I.HR, но ще се опитам да ти отговоря. "Проблемите" му с теб са, че му обръщаш твърде много внимание до степен да няма никакви твърди отговорности и да се ангажира с такива, само когато съвсем му доскучае. Човекът няма с какво друго да си запълва времето и си създава емоционални "проблеми". Никакъв сарказъм няма в думите ми. Няма как да съм сигурна, но подозирам, че си се оставила да свири на тънката струна "ти без мен не можеш да се справиш" и ти се подаваш. Според мен не е нужно да изясняваш отношения с разговори, подозирам, че в разговор успява да те манипулира, да ти създаде чувство за вина и страхове. Както е написала и Love!, промени графика си, започни да обръщаш внимание на себе си, неглижирай го и го кастри като почне да те занимава със "сложния" си душевен живот. Ако поначало не е такъв тип, бързо ще се сети, че може да остане и без доходи и без жилище, защото ще види (не е нужно да го чува), че ти дълго паразит няма да търпиш, защото си се уморила.
    ПП Не те намирам за досадна, не знам какви ти ги втълпява този мъж, но желанията ти са съвсем нормални за една връзка. От постовете ти личи, че си доста уморена от отношенията ви.

# 72
  • София - Рим и обратно

Единствено и само този въпрос си задавам, четейки темата Shocked. Никога не бих изтърпяла някакъв човек, който се предполага,че е мой мъж, да спи ежедневно в къщата ми по цели дни, да си хойка по почивки и да ми мрънка, и това действие да се развива пред очите на децата ми ooooh!. Докъде стига търпимостта на някои жени?

# 73
ако ти трябва помощ в бизнеса - вземи си професионалист на работа, по-евтино ще ти излезе.
Ако ти трябва помощ с децата - домашна помощница почасово....
Секс още по-лесно ще си осигуриш, и то по-редовен и по-качествен, сигурна съм, не се самоунижавай с това че си болна.
Честно не разбирам защо си пилееш чувствата по такъв човек... Това твоето "обичам го" не е любов, това е нужда от някакви неща, с които той те манипулира.
Аз съм доста склонна да си мисля, че на почивката е с някоя млада и евтина девойка...

На мен и това стоене по цяла нощ ми е доста съмнително! Едва ли само гледа Тв и слуша музика.
Axel_chiara,извинявай,ако въпроса ми е твърде личен,но с това разминаване кога ви остава време за по-интимни моменти?

# 74
  • София - Рим и обратно
Абе хайде, за интимни моменти все ще се намери половин-един час, но другото.... Не знам, мен ме втресе само като си го представих - или аз съм голям дзвер, или не знам... Аз на моя мъж не му давам повече от един час следобеден сън в почивните дни, и то ако нямаме други планове Twisted Evil. А това да ми хърка цял ден, всеки ден.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт