. Споделих , че ми е удобно да спи през деня , защото не искам да си хабя енергията в раздразнение и да се ядосвам , в един момент свикваш и дори си подреждаш деня според неговото поведение . Момичета , наистина ми е много гадно , че съм постоянно сама през деня и често съм плакала и чупила , заради това че не мога една дума да споделя с човека , когото обичам , имам му доверие и се надявам на рамото му в трудни ситуации . Работата ми/ ни е много напрегната , динамична , свързана със срокове , а има и допълнителни ангажименти , които трябва да поема ... Не ми стигат силите , казала съм му го . Той се опита да остане с мен няколко дни , но си беше мъка . Почти през цялото време в лошо настроение , впуска се в едни дълги разговори , които нямат нищо общо с това , което се върши иденят ми е загубен . В този смисъл посочих , че вече ми е удобно да спи . Не знам какви депресии го гонят , но мен вече ме гонят панически атаки , които не мога да си позволя в ежедневието . И вашето ежедневие не по малко напрегнато и знаете докъде може да се ползвате от лукса на депресии, в дупка съм и т.н .
В момента се разиграва друга ситуация : оплаква се как всички хора около него не били в настроение , било му омръзнало да стои там и не си спомням какво още беше .
Бившата му съпруга има финансови затруднения , но тя никога не е преценявала как да контролира бюджета си и е постоянно по партита , фризьори ,театри и пр . . Поради тези и затруднения веднага се изпращат пари / поне не са от моя джоб / , но и аз имах проблеми преди няколко седмици , не се оплаках и трябваше да му върна пари назаем в този период . Е , не е ли по-добре се питам да се правиш на глупав и си задоволяваш капризите и всеки да ти помага , когато оплескаш нещата?
супер антисемейно.
И аз така и не разбрах,бяха те попитали по-нагоре,но ти не отговори.Бизнеса е бил твой и той се е включил в последствие или двамата сте го почнали? И кога работи този човек при положение,че спи по цял ден,ходи по почивки а през нощта гледа новини,миксира музика и "не знаеш още какво прави"? Откачена работа.