Но, свекъра няма да го позволи и пак ще бачка, за да осигури жената си. Нямате полезен ход. Жената така е научена. И да загуби апартамента, тя знае, че ще я приютите и пак ще продължава да си живее живота. Пожелавам ви търпение и да сте здрави 
Опита ми показва едно- усмивката му е майката. Пред нея усмихната и дори лека самоиронийка (напр: чула си какви коментари прави и с усмивка я поглеждаш и небрежно отвръщаш- е, поднесла съм го като в кръчма, но понеже знам, че сме си наши хора и няма претенциозни, съм наблегнала на вкусовите качества. Все пак в гурме ресторантите има и сервитьори, освен първокласни готвачи
А когато свърши щастливото събитие, започваш с превъзпитанието и начукването на канчето на мъж ти- ти защо не ми помогна, защо не сервира, защо....? И следващият път (или след 2-3 пъти), може той да прецени, че за 2-3 часа проявен стоицизъм от твоя страна, цената, която той плаща е височка
Какво означава да "има мир" не знам. С цената на твоето спокойствие ще е тоя мир, ама да не ти пиля и аз. При мен също са се получавали подобни ситуации, в които ММ ми казвам да не обръщам внимание на майка му. Ама как да не обръщам като ме дразни
А когато свърши щастливото събитие, започваш с превъзпитанието и начукването на канчето на мъж ти- ти защо не ми помогна, защо не сервира, защо....? И следващият път (или след 2-3 пъти), може той да прецени, че за 2-3 часа проявен стоицизъм от твоя страна, цената, която той плаща е височка
,даже и да искам да я метна от някъде.А тя така се нерви като ме види на нещо казано от нея да се смея,че чак драго ми става.По скоро това е моя начин да предпазвам себе си и да и отвръщам по начин по който тя се нервира.
Ако ще се тегли от нечий джоб директно, няма да е от тяхния. Единственото, което ме успокоява е, че е ипотекиран и няма да занимават нас, ако евентуално спрат да плащат. Просто апартамента заминава и дотам. ММ го е направил от тяхно име преди доста години, понеже се сещате дали са дали голям кредит на пенсионер с безработна съпруга.
Ако ще се тегли от нечий джоб директно, няма да е от тяхния. Единственото, което ме успокоява е, че е ипотекиран и няма да занимават нас, ако евентуално спрат да плащат. Просто апартамента заминава и дотам. ММ го е направил от тяхно име преди доста години, понеже се сещате дали са дали голям кредит на пенсионер с безработна съпруга.
Ако ще се тегли от нечий джоб директно, няма да е от тяхния. Единственото, което ме успокоява е, че е ипотекиран и няма да занимават нас, ако евентуално спрат да плащат. Просто апартамента заминава и дотам. ММ го е направил от тяхно име преди доста години, понеже се сещате дали са дали голям кредит на пенсионер с безработна съпруга. Препоръчани теми