Алчна зълва

• 43 917
  • 636
  •   1
Отговори
# 195
Мъжът ми е достатъчно голям да си преценява сам къде да дава парите си. Но ако започне да ми държи сметка аз къде си давам парите, друга ще е песента.

Peace
  Направо ми звучи абсурдно мъжът ми да ми пили  на кого давам парите си, нито пък аз бих му пилила, че е преценил да даде. Щом е преценил, значи може и трябва.

Та и тази тема е показателна-всички на хранилката се обясняват и сочат съпругата за алчна, дребнава и най-вече никоя в собственото си семейство. Да се примири, че да не си разваля това, което всъщност така или иначе липсва.

Кои са тия и къде е хранилката?

# 196
Кои пари да дава - общите или от фонд "и аз съм човек"? Mr. Green Щото ако е решил да не си купува нищо за себе си, а да ги дава на сестра си - донякъде е приемливо.

# 197
Аз не мисля, че някой казва, че издържането на друго семейство е нормално. Просто, някои се усъмнихме, че историята е представена коректно. Също така, се каза, че помощ при нужда е нормална.

# 198
Кои пари да дава - общите или от фонд "и аз съм човек"? Mr. Green Щото ако е решил да не си купува нищо за себе си, а да ги дава на сестра си - донякъде е приемливо.

Зависи колко му е голям фонда, може да му стига и за двете Grinning

# 199
Дайте съвет... как да накарам наивния ми мъж да не се поддава на лисичите им номера.

Просто го убеди. Как? Ами ти си му жена, аз как да ти кажа.  Grinning

# 200
Провокирай зълва си да те обижда пред мъжа ти.

# 201
Добра идея Simple Smile но трудно осъществима. Тя е в най-изгодната позиция, и доволна от живота. Тати носи, мама меси. Няма бачкане, няма стрес. Защо да ме обижда? 

# 202
Аз така се оттървах от моята алчна зълва. Twisted Evil

# 203
  • София
Финансите на едно семейство са финанси на семейството. А семейството се състои от съпруг,съпруга и деца.
 Нормално е да се помага на роднини в допустими граници, но много неприятно ми звучи в едно семейство да има моите и твоите пари и в такава среда да се възпитават деца.
Ние имаме само едната истина- на жената.
Въпреки това, става ясно, че парите им са общи и освен това тя в този момент не работи.
Някакси грубо ми звучи това- да съм задоволена отвсякъде и да водя битка с мъжа ми, да не подпомага сестра си.
За мен, това си е егоизъм от долна проба, особено на фона на факта, че той е изявил готовност до помага и на нейните роднини, ако имат нужда.

# 204
Вече се изясни, че не се подпомагат близки в затруднение, а буквално се издържат мързеливци. И защо нежеланието да споделиш семейния бюджет с роднини да е егоизъм?

# 205
Скрит текст:
Финансите на едно семейство са финанси на семейството. А семейството се състои от съпруг,съпруга и деца.
 Нормално е да се помага на роднини в допустими граници, но много неприятно ми звучи в едно семейство да има моите и твоите пари и в такава среда да се възпитават деца.
Ние имаме само едната истина- на жената.
Въпреки това, става ясно, че парите им са общи и освен това тя в този момент не работи.
Някакси грубо ми звучи това- да съм задоволена отвсякъде и да водя битка с мъжа ми, да не подпомага сестра си.
За мен, това си е егоизъм от долна проба, особено на фона на факта, че той е изявил готовност до помага и на нейните роднини, ако имат нужда.
Задоволена дрън-дрън, апартамента им стой необзаведен, защото имало "по-важни неща", разбирай - сестрата и лигавщините и. Stop Ай не четете по диагонал. Naughty Той кога смята да спре да издържа нахалната си сестра, наглия и мързелив и претенциозен мъж и потомството им, и да започне да си обзавежда имота в който да живее с жена си? Значи авторката лишена от обзавеждане в новия дом, съответно от възможността да живеят там, за да може ония там да ходят на почивки /в анталия ли беше/ и защото на сестрата мъжа не искал шеф на главата си, ама не може и бизнаес да си завърти  Stop Ми с право се сърди авторката. Това са доста пари за БГ. С тях мъжа на авторката лишава семейството си.

# 206
Аз предизвиках моята зълва да ме обижда, да претендира, че брат й е длъжен да се грижи за нея и т.н.

# 207
  • София

Задоволена дрън-дрън, апартамента им стой необзаведен, защото имало "по-важни неща", разбирай - сестрата и лигавщините и. Stop Ай не четете по диагонал. Naughty Той кога смята да спре да издържа нахалната си сестра, наглия и мързелив и претенциозен мъж и потомството им, и да започне да си обзавежда имота в който да живее с жена си? Значи авторката лишена от обзавеждане в новия дом, съответно от възможността да живеят там, за да може ония там да ходят на почивки /в анталия ли беше/ и защото на сестрата мъжа не искал шеф на главата си, ама не може и бизнаес да си завърти  Stop Ми с право се сърди авторката. Това са доста пари за БГ. С тях мъжа на авторката лишава семейството си.
Ти само поста за необзаведения апартамент си прочел, май.
Що не прочете и другите, та да разбереш, че авторката не иска да отворят сметка за образованието на детето, щото и нея щял да обслужва мъжът ѝ, и пак щял да има пари за сестра си, а авторката нямало да има причина да мърмори.
От друга страна- авторката обмисляше да накара мъжа си да дава за благотворителност толкова, колкото на зълвата.
Никъде не е споменала, че мъжът ѝ няма пари за обзавеждането на апартамента.
ПП. 250Е в България са пари за хората в малките градове и селата, за мъжът на авторката, явно са дребна сума,с която може да си позволи да подпомогне сестра си.

# 208
Ти пак не разбра, че ставаше въпрос за суми от порядъка на 5 000 лв. Това масово в градовете са никакви пари, така ли, и роднините си ги подаряват ей така?

# 209
absurt, мъжът ти има ли сестра?

Общи условия

Активация на акаунт