МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 641
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
а според теб могат ли  Rolling Eyes Whistling ooooh!

Според мен могат, но затова питам вие как ги правите.. защото не се води зеленчуков ден, а салатен, пък това се водят салати, аз зеленчуци не ям, освен това което съм изброила - общо взето 4-5 неща
Ами тя и руската салата така се нарича , според теб диетична ли е?!  newsm78Въпросът е риторичен.

# 196
Салатите са от зеленчуци, не става дума за плодови салати.
Не може ябълка и зеленчук едновременно.
Не може също млечна или руска салата.

# 197
Здравейте, започвам моно от утре Simple Smile 161см висока и 51кг, искам да сваля 3-4 кг. Как приготвяте картофките? Само варени или също печени и мога ли да ги овкусявам?  Thinking  Избрах си ВЧ, но мисля да правя по един ден от всеки вид и да заменя рибата с яйца, става ли така?

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 19:43 от Lora Todorova_529386

# 198
Лора , картофите  варя и овкусявам с лимон , сол и олио.
Вчера ми беше ден 10-и обаче не успях да го изкарам моно. Та днес сутринта съм минус 3 кг за 10 дни. Чудя се днес дали да продължавам с моното или да хапна ден- два разделно. Последните дни нямах никакво раздвижване на кантара

# 199
Моето 7-дневно моно завърши в събота с - 4,800кг , но тъй като в неделя се нагладих с една тава чийзкейк , днес сутринта кантара показа +300гр. От днес започвам моното отначало като мисля да го правя по 2 дни едно и също.
Лора , картофите  варя и овкусявам с лимон , сол и олио.
Вчера ми беше ден 10-и обаче не успях да го изкарам моно. Та днес сутринта съм минус 3 кг за 10 дни. Чудя се днес дали да продължавам с моното или да хапна ден- два разделно. Последните дни нямах никакво раздвижване на кантара
ако ядеш 1кг за деня на 3 пъти и 3-те пъти ги овкусиш по 1 с.л зехтин/без значение какъв вид олио + сол все едно си изяла 1.5кг картофи ( 1500кал) и ако не си пълна .т.е телесната ти маса е малка ще си на голям плюс или няма да свалиш изобщо.

# 200
Не е вярно това.
Аз също съм малко кг, ям два пъти, 1 кг общо, овкусени и винаги свалям.

# 201
Не е вярно това.
Аз също съм малко кг, ям два пъти, 1 кг общо, овкусени и винаги свалям.
Ще ме извиняваш ама 500гр картофи на едно ядене не говори за малкооо кг .
В 1кг картофи има 940 кал ако им сложиш 3 лъжици зехтин това са ти още 400кал
Аз тежа 68кг и съм висока 175см , жена с моите мерки трябва да консумира 1400кал някъде на ден , като изям 1340 кал картофи и зехтин , 60кал дефицит какво ще сваля ?? да не говорим , че картофите са въглехиграти .Преди да пишеш, ще нещо не е вярно най малкото потърси таблица с калории за различните храни, ако СФ ти няма вградено такова приложение
То по твоята логика аз свалям като съм на плодов ден , с 1890г мандарини (1000 кал ) свалих 600г , карала съм 2 дена само на банани и също съм била на минус , ама голяма част от хората на планетата качват от фруктозата и затова най-разпространени и винаги даващи бързи резултати са нисковъглехидратна и протеинова диети , в които няма картофи.
Но кантарът като цяло не е мерило

# 202
Аз съм малко кг - 48, не че 500 г е малко количество.
И в моното не са водещи калориите.

# 203
Здравейте! Нова съм и до сега никога не съм писала. Искам да попитам дали до сега на някоя от Вас и се е случило, след 12 дни на диетата на Ваня Червенкова, да няма никакъв резултат. Вярно е че имам някакви прегрешения, но все пак поне няколко грама, а то нищо. Имам да сваля едни 10 кг., но явно няма да стане. Така съм се обезверила, че ще се гледам в огледалото и няма да се харесвам никога. Четох много ваши коментари и много се радвам на вашите положителни резултати,но при мен така лесно явно не става.  Sad

# 204
Ася, възможно ли е да имаш хормонални проблеми и затова да нямаш резултат?

# 205
Здравейте на всички вас.
Преди няколко години бях на тази диета и съм доволна. След второто дете искам пак да влезна във форма. Ту отслабвам, ту не.  Има ли някой въобще тук?
По единия кантар имам да сваля 10, а по др. 13кг.
Преди време имахме и таблица с кг. Ще се радвам пак да има. Днес бях на плодове и натурални фурми. Но пък те са дооста калорични. Утре пиле.
Ще се радвам с някой др. Да споделяме.

# 206
Onse, къде си? Rolling Eyes
Нещо замря темата? newsm78

# 207
Здравейте!
Да попитам при диетата на ВЧ сутрин на кафе и чай ли сте и ако случайно сте гладни хапвате от режимното да деня Например пиле и то рано-рано за закуска? newsm78

# 208
  • СОФИЯ
Здравейте!
Да попитам при диетата на ВЧ сутрин на кафе и чай ли сте и ако случайно сте гладни хапвате от режимното да деня Например пиле и то рано-рано за закуска? newsm78
Аз пия чай и кафе с подсладител и да, ако съм гладна закусвам режимното. Напр. при рибата пушена сьомга. Хич не е гот, но по-добре от глад.  Grinning

Аз този пък оаках диетата...празниците наближават и няма за кога да започвам пак. Мисля отново след средата на м.януари, че до тогава има много празници.

# 209
Здравейте, оз да се отчета. 2 дни 1кг. Днес съм на кисело мляко. Май всички са зарязали диетата преди празниците. Аз искам до тогава поне половината да сваля. Никой др ли няма. 
[color=blackСання][/color], до празниците има още време.

Общи условия

Активация на акаунт