Защо привличам само неподходящи?

• 17 269
  • 361
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:

Joy И как може една скорпионка да не може да закове някой подходящ момък?!  Grinning
Сега съвсем сериозно - първо, бих ти препоръчал някои психологически техники, които могат да извадят от теб евентуални причини за това, което ти се случва. Второ, можеш да си напишеш желание по новолуние - да си поръчаш на вселената подходящия за теб мъж.  Grinning Трето, можеш да си направиш замерване и да разбереш дали нямаш заложена някоя негативна енерго-информационна програма от "доброжелател".  Grinning А къде са ти Луната, Венерата и Марса? Grinning И аз обитавам водните светове, та ми стана интересно.  Joy

Здравей Simple Smile
Луна в Телец, в 10 дом. Слънце съвпад Плутон в Скорпион в 4ти дом.
Венера и Марса са във Везни в трети дом.
Simple Smile
[/quote]

Май няма да ти е много лесно с тези съвпади.  Rolling Eyes Grinning

# 46
Тъпо ми е да кажа подобно нещо, щото наистина виждам, че си интелигентна и приятна жена, комуникативна, с чувство за хумор и сладка самоирония,
обаче - наистина има нещо. Умна, хубава, добра и готова за връзка да не може да случи на един свестен мъж - някъде има нещо грешно в трасето.
Дай малко повече детайли за поведението ти като цяло в компания - ама опитай да е честно и коректно, все пак темата не е написана с цел да се хвалиш и ние да аплодираме, а евентуално човешки да се открие нещо, което си струва да се промени. Peace

# 47
Тъпо ми е да кажа подобно нещо, щото наистина виждам, че си интелигентна и приятна жена, комуникативна, с чувство за хумор и сладка самоирония,
обаче - наистина има нещо. Умна, хубава, добра и готова за връзка да не може да случи на един свестен мъж - някъде има нещо грешно в трасето.
Дай малко повече детайли за поведението ти като цяло в компания - ама опитай да е честно и коректно, все пак темата не е написана с цел да се хвалиш и ние да аплодираме, а евентуално човешки да се открие нещо, което си струва да се промени. Peace

Аз познавам няколко много свестни, интелигентни и освен това най-малкото симпатични, да не кажа хубави жени и мъже, които така и не могат да попаднат на подходящия човек. А някои пък, когато попаднат, не смеят да си помислят, че най-накрая са намерили това, което са търсили и да се хвърлят в новата връзка. Изобщо шантава работа.  Grinning Пък и дори двама души да са много свестни, това не означава, че ще си допадат и сексуално, и по други параграфи.  Sunglasses

# 48
Абе с всичките качества до 30 годишна връзка да не си успял да създадеш и една малко по-дългичка връзка не е нещо, което да не следва да се обсъди. Simple Smile Е, може и да е урочасано момичето.  Whistling Дано да е просто някоя поведенческа грешка, че те по-лесно се корегират, това с асцедентите, звездите, зодиите и задържаната енергия е къде-къде по-сложна материя за оправяне... Whistling

# 49
Истината е, че за да създадеш пълноценна връзка, то трябва да познаваш първо себе си, нали така?
Та до преди 2-3 години смея да твърдя, че не съм била завършена личност, а в път на опознаване на собствените си тъмни и светли страни. Прояснението за това коя съм, дойде около 28-29тата ми година, тогава, след натрупване на достатъчно впечатления и повтаряемост на сходни реакции в различни ситуации вече ми беше по-ясно какъв модел съм Simple Smile
А сложното у мен е заблудата, в която вкарвам хората, които не ме познават: на пръв поглед супер общителна, супер усмихната, слънчева, много страстна!, лек характер, над нещата ... и това привлича всякакви  - повечето от които, идиоти. На втори и трети поглед обаче: ох лелеее, Скорпион и то какъв - да, властна съм, да, не търпя подчинение, да, реша ли нещо, минавам през стените, за да го постигна, да, потайна съм и крия истинските си чувства, да, не мога да имам респект, уважение и да създам връзка с по-слаби мъже от мен (като характер). До мен мъжът трябва да е равностойно силен и дисциплиниран в емоциите си, такъв, който да ме респектира в нужните моменти, но и да е луда глава като мен същевременно, защото с темерут сухар, ами ... не, не... мерси.
Вероятно тук е проблемът - и майка ми това ми е казвала, то ако някой мъж е слаба личност ти ще го схрускаш за две седмици и ще ти стане скучно с него.
Затова и досега съм се "радвала" само на мимолетни искри и емоции.
Затова и не мога да разкажа пример за провал в отношенията, освен този последния, понеже те вече са толкова много, че не ги помня и се старая бързо да ги забравям и да продължавам напред Simple Smile Страданието ми идва от разминаването между желаното и реалното и от това, че наистина подхождам с големите кошници към почти всеки, който се е завъртяло около мен, и после - опааааа, защо пак на мен??
 #2gunfire
Ноооо...пък какви отвратителни жени има, наистина, виждала съм, с брутално поведение и издевателство над мъжа до тях, но пък са си в двойка. Странно Simple Smile  newsm78

# 50
Като си на 30, аз предлагам малко по-разпасано сексуално поведение. Вече, дето се вика, няма за кога да се пазиш, така че 20-30 авантюри може много да помогнат да се поокършиш. Едва ли ще ти се отрази толкова зле психически, колкото същото на 16 или 22.

Та така, почвай отнякъде, ще поопознаеш мъжката природа- само се пази от тотални психопати, иначе може да помогне.

# 51
  • Ænima/Albuquerque
Луна в Телец, в 10 дом. Слънце съвпад Плутон в Скорпион в 4ти дом.
Венера и Марса са във Везни в трети дом.

Такива неща ли им говориш на мъжете?

# 52
Като си на 30, аз предлагам малко по-разпасано сексуално поведение. Вече, дето се вика, няма за кога да се пазиш, така че 20-30 авантюри може много да помогнат да се поокършиш. Едва ли ще ти се отрази толкова зле психически, колкото същото на 16 или 22.

Та така, почвай отнякъде, ще поопознаеш мъжката природа- само се пази от тотални психопати, иначе може да помогне.
+1
Помага, от собствен опит.
Трябва обаче да си преинсталираш софтуера в главата, който в момента те кара да тръгваш към всеки, който ти обърне малко повече внимание, с мисълта "той е", което води неизбежно до разочарование...

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 10:57 от Elanor

# 53
Скорпион и то какъв - да, властна съм, да, не търпя подчинение, да, реша ли нещо, минавам през стените, за да го постигна, да, потайна съм и крия истинските си чувства, да, не мога да имам респект, уважение и да създам връзка с по-слаби мъже от мен (като характер). До мен мъжът трябва да е равностойно силен и дисциплиниран в емоциите си, такъв, който да ме респектира в нужните моменти, но и да е луда глава като мен същевременно, защото с темерут сухар, ами ... не, не... мерси.
Вероятно тук е проблемът - и майка ми това ми е казвала, то ако някой мъж е слаба личност ти ще го схрускаш за две седмици и ще ти стане скучно с него.
Затова и досега съм се "радвала" само на мимолетни искри и емоции.

Няма как да привлечеш мъж, ако ти самата излъчваш силно изразени мъжки качества. Няма нормален човек, който би искал да превърне интимния и семейния си живот в бойно поле и доказване на власт, пък и да се съобразява точно с това, което искаш да има в него. Едно е за сметка на друго - такъв е животът. Mr. Green На следващото новолуние най-добре си напиши желанията за това какъв мъж търсиш и може вселената да откликне на зова ти.  Simple Smile Но човек, който не е гъвкав, а казва: аз искам само и точно това и това и ще стане така, както аз искам...  Mr. Green Потърси си първо един добър астролог, за да ти посочи негативните и силно напрегнати аспекти в характера, за да можеш да ги хармонизираш малко - с лични усилия и разбиране.  Sunglasses Категоричността и острите ръбове не са най-добрият вариант за сериозна и продължителна връзка.  Sunglasses Аз лично имам няколко приятелки скорпионки и имам поглед върху някои характеристики на представителките на тази зодия, макар че не може да се обобщава с лека ръка. Mr. Green

# 54
  • на брега на морето
Баси отвратителното.

# 55
  • град-държава
Категоричността, непримиримият и боен характер на жените скорпиони е последното нещо, което отблъсква мъжете. Напротив.  Mr. Green
Това, което аз също виждам тук като проблем е склонността за непрестанното премисляне и съответно авторката дори не си дава възможност да се забавлява.
Тя вижда обекта и грабва кошницата... без да го е усетила, помирисала, докоснала.
През цялото време говори за себе си, за това което иска, за това което се случва в главата 'и - план, очаквания, фантазии и бла, бла.
Липсва 'и близост, но самата тя на мен ми звучи като нещо изолирано и недостъпно.
Как се определи като страстна, след като не стига до секс?
Какво иска да се случи преди същия?
Мен винаги са ме отблъсквали хора, които се опитват да ме погълнат още на пръв досег, да не споменавам какво се е случвало с тези, които от едно кафе започнат с фантазиите и кошниците.
Ами връзките започнат от първично ниво предвид моя опит. И аз мисля, че ако остави фантазиите и очакванията, а просто започне да се забавлява е твърде вероятно и да 'и се случи нещо различно.

# 56
Баси отвратителното.

Ей това категорично мислене накрая води до девствени поетеси на 40 и жени без мъже.

Разбира се, че в неправилната среда и с неправилния подход ще е отвратително. Обаче- може и да не е. Може да минеш през 10-ина мъже и да е приятно. Че и да си избереш един от 10-те.

Пък и ще си избиеш от главата очакванията, че всеки трябва да е готов да те боготвори.

# 57
Не всяка жена може да извърши този подвиг  Crazy Аз например не бих действала така, каквито и проблеми с мъжкия свят да имам.

# 58
...може, може:)

# 59
  • на брега на морето
Ей това категорично мислене накрая води до девствени поетеси на 40 и жени без мъже.
Ти се грижи за скута на твоята дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт