ЮНСКО бебче в нас расте, пълни с обич маминото сърчице

• 48 817
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • България
margo, не сме избрали още. Вие на какво се спряхте?
 Утре съм на ЖК и нямам търпение Simple Smile

# 706
margo, не сме избрали още. Вие на какво се спряхте?
 Утре съм на ЖК и нямам търпение Simple Smile
Baby monster си избрахме, при нас друг вариант няма! Даже съм харесала кошове за новородено от Ямбол от един човек! И аз съм в четвъртък на ЖК и вече нямам търпение, ама незнам притеснявам се,защото май пак имам контракции Sad особено като съм легнала усещам стягания!

# 707
Здравейте коремчетааа Simple Smile
Да се похваля  - минах и аз на фм - ще си имаме мома  Blush
Всичко е наред с бебка, с моите изследвания..общо взето сме ток и жица. 502 гр е и тя като батко си и ще е с моето чипо носле Wink Другия път на прегледа пак ще ми пускат антитела и ПКК.
Ние започнахме с пазаруването на някои неща- то и няма кой знае какво този път че си имаме почти всичко. Взех от ebay комплект шишета Tomee Tippee за без пари почти, сега дебна една ел. помпа на авент , че предния път с ръчната ми си разказах играта 8 месеца.... Отделно си набелязах и ерго раница на Stokke  и я дебна дали ще оцелее до другия месец обявата че тоя малко сме в преразход  Mr. Green
Днес добре се понапекохме на слънце, пийнахме кафенце, дребния игра на воля...аз по къс ръкав февруари..абе луда работа Simple Smile

# 708
  • България
margo, ако идвате към Ямбол да се обадиш Simple Smile Ама тя количката не върви ли с кошовете.  А тези контракции болезнени ли са ти или само пристягане?
zeldelina, браво за хубавите новини  Peace
И ние днеска бяхме на преглед, наистина голяма жега - все едно не е февруари, а април. Бебките са добре вървят към по 600г и двете се обърнали главично. Много бяха сладки с главичките една до друга  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
margo, ако идвате към Ямбол да се обадиш Simple Smile Ама тя количката не върви ли с кошовете.  А тези контракции болезнени ли са ти или само пристягане?
Няма да идваме,имам приятел от Елхово ще си ходят сега март и май ще поръчам да ги вземат,ами има към количката но са 500 лв,а тези са 300, ще спестя някои лев с тях Simple Smile Браво на твойте бебки! Мойте контракции не са болезнени, чувствам твърдост за десетина секунди и после отпуска,понякога целия корем,понякога само лявата част,друг път само долу... Дано да изкарам с тях до 9-тия месец, не по рано.

# 710
  • България
Аз няма да ползвам такива кошове за новородено. Бях си харесала на чиполино много хубавички летни колички и много евтини докато бях в София. Единственото, което ме спира е че не се обръща дръжката, а аз искам да мога да си ги обръщам както се налага за момента  Peace

# 711
Zeldelina- ще ми кажеш ли в коя категория си поръчала шишетата в EBay,че нещо не се справям.

# 712
svetlana81 директно написах "tommee tippee bottles" в търсачката ( ebay.uk)  и ми излязаха всякакви. Тези които взех бяха на търг, като имам програма която автоматично наддава няколко секунди преди края  Mr. Green Ако не се справяш пак - пиши ми ще помагам Simple Smile

# 713
Zeldelina-ами освен да ме светнеж за тази програма, която автоматично наддава Simple Smile newsm78

# 714
Здравейте мамчета отдавна не сам писала на 22 бях на консултация в 24г.с. Ще си имаме госпожица тежим 740гр. и сме 31см. И ние още нищо не сме купували но си разглеждам и набелязвам някои неща Simple Smile

# 715
Да се разпиша и тук Wink Вчера бяхме на ФМ, вече е потвърдено, ще си имаме розови гащички  stork-girl и сме с термин 24.06 УЖ... Забравила съм кой добавя на първа страничка, и мооооля да бъда бутната там  Laughing Иначе бебка е наред, гледахме я на 4Д как ни се смее  Laughing Расте си, 498гр. е . Аз ще съм на Магнерот този месец заради стяганията, и таккааа, май това е от мен, на 02.03 трябва да съм на ЖК и ще тръпна до тогава за следващата среща с малката принцеса Wink

# 716
svetlana81 програмата e JBidwatcher версия  2.5. Инсталираш я на компютъра и я синхройнизираш с акаунта ти в ebay. Wink
Tanchitu честити новини !  bouquet Ей сега ще ти добавя щъркелчето на 1ва страница
fly_90 честити новини и гащи и на теб!  bouquet

# 717
Zeldelina,благодаря! Може ли да добавиш и моето щъркелче ,термин21.06. -момче.

# 718
Момичета може ли да ми кажете фейс групата сигурна вече сте я споменали няколко пъти назад обаче не можах да я открия Grinning

# 719
Момичета може ли да ми кажете фейс групата сигурна вече сте я споменали няколко пъти назад обаче не можах да я открия Grinning
Никой не я казва Wink

Общи условия

Активация на акаунт