Сладкарничка за книги-тема 56

• 24 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Слив почивам в четвъртк тогава ще мога да проверя, изкуствена кожа е, 21лв. от магазин Дензъл /може и да имате такъв в София/.

# 691
  • София
Имам Дензъл,до блока ми е кажи-речи.Утре ще мина да го преслушам  Hug

# 692
  • София
Обаче бяхме решили да направим крем супа. Питай ме с пасатора дали не бях като на онова клипче, сега ми се отвори работа да бърша стената в кухнята  ooooh!!
ПРЕДУПРЕДИХ ТЕЕЕЕЕ !!!!  Naughty
Обаче, много ти съчувствам, защото знам какво е!  Hug

ММ се завърна от покупки. Имам нова клавиатура и мишка /безжични/, плюс нови фулмастери и нови моливи /от нечупливите/, както и коледния подарък, който си поръчах.
Ето го:
Скрит текст:
Няма да го пипна до Коледа, обаче, и ще се направя на силно изненадана тогава, все едно не знам какво е  Laughing Mr. Green

# 693
  • София
Супер,Кали.На това му се викат подаръци.
Аз току що метнах една кана Брита от амазона.
Да попитам,някой ползва ли такова нещо  newsm78

# 694
  • София
Добър вечер.

Нели, честит празник. Да си жива и здрава.
Честит празник и на всички празнуващи.

Деси, честит чанта.

Приятна вечар, ако остане време пак ще намина. Hug Hug Hug

# 695
  • София
ПРЕДУПРЕДИХ ТЕЕЕЕЕ !!!!  Naughty
Обаче, много ти съчувствам, защото знам какво е!  Hug
Joy
Така си е! Но пасаторът ми е явно много долен, щото веднъж вече готвих супа с него и не ме предаде така, гадината!
Ух, честити ти подаръци!

# 696
Сливче, ползваме такова нещо Simple Smile Следя и зареждам и филтри, понякога се намират доста изгодни, особено в склада. Даже сега имам към 4-5 и след някой месец пак ще се заглеждам.
Имам и приятелка, която без каната е умряла - там водата е зверска, ефектът си личи много по-добре. Тук я пооправиха, но като сменяха водния цикъл беше ад, от тръбите течеше пясък.

# 697
  • София
Камичеbouquet
Ние постоянно купуваме вода.Разход ми е и то голям.

# 698
Добър вечер! Hug Честит празник на всички моряци, рибари, банкери и търговци! Честито на всички, които имат именици в семействата си, да бъдат живи и здрави! Честит празник на Бургас!
Честит имен ден и на теб прекрасна Нел! Hug Имаш най- добрите ми и искрени пожелания! Heart Eyes Прегръдки. bouquet
Еви , Мариетка и всички болни да оздравявате бързо. Hug Това явно някаква втора "болна" вълна, че около мен не един и двама пак се тръшнаха с кашлици и хреми и аз само стоя и треперя да не ме хване и мен, че аман! Стигат ми тия две седмици от преди два месеца. Crossing Arms Профилактично се "друсам" с мед и джинджифил, прополиси, пчелни млечица и т.н
Нарче и мен ме мори много това 3Д, особено като вземат да ми го тупнат и с жълти субтитри. ooooh! Радвам се обаче на отзива ти за филма, бях му хвърлила око, че ми се ходи на кино, но чакам морския. Mr. Green Уж и "Игрите на глада" ги отложих, за когато се прибере ама нещо май клоня към това да ги махна от кино списъка и да ги изчакам в интернет, че гледалите го не са в голям възторг от него.
Десче, вземи се в ръце, горе главата и по- бодро. Hug Всичко е до лична нагласа, аз имах наистина тежки моменти тази година, преживях едно от най- лошите неща, с които може да се сблъска човек изобщо и въпреки това се изправих и намерих сили да продължа, най- вече заради себе си. Направи го и ти, защото го заслужаваш, защото живота продължава и трябва да продължиш и ти. Hug Чантата ти е чудесна. Heart Eyes Какво прави малкото ти другарче. Mr. Green Hug
Девче ама такова си ми слънчице. Hug
Точи, честито за новичките ти придобивки. Hug И както вече са ти казали- щади се и не се претоварвай излишно, сега знаем се че сме оправни и силни момичета, ама не се раздавай чак толкова. Flutter Heart Eyes
Лу липсваше в темата. Hug Чудна елхичка си показала и на мен много ми допада. Heart Eyes
Кали най- обичам така да готвя. Laughing Честити ти придобивки на теб иии- искам го и аз този Потър! Mr. Green Казвай бълзо, бълзо от къде е. Flutter Hug
Миж сега ще погледна какво е това сериалче. Mr. Green Че си търся новички за гледане. Още не съм уважила "Имало едно време" и мисля, че е крайно време да му дам шанс. Flutter
Вени как така успя да всееш такова неразбирателство между теб и пасатора. hahaha
Тук се нервирате с интернет-а, аз се нервирам с Виваком. Ужасно ми лази по нервите тази тяхна политика, най- добрите им промоции да важат само за нови абонати. Crossing Arms Шаран и аз не обичам. Naughty  Naughty Нищо рибно не съм яла днес, не ми се и хапват морски неща. Единствено не бих отказала домашно разбит хайвер, мноого обичам. Heart Eyes Подаръци още и аз не съм вземала за никого, а е крайно време вече. ooooh! Трябва да си направя списък, само знам, че до мола няма да припаря. Whistling Да ви се оплача, счупих си дифузера на сешоара. Sad Или по- скоро счупих канта, който задържа дифузера върху самия сешоар, така че на практика ми трябва направо нов уред. Crossing Arms Тъкмо реших да си оставя косата къдрева тази седмица. Close Утре ще си търся новичък.
Хубава вечер на всички. Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 19:58 от Lys Bleu

# 699
ДВ Hug
Не мога да стигна до вас...
Първо Честит празник на всички именици и нека св.Никола закриля вас и семействата ви!

Нелко, на теб пожелавам здраве, много положителни емоции и щастливи мигове с прекрасното ти семейство! Весел празник, миличка! Не се товари толкова много, щади се и се пази повече и се усмихвай! Всички тук те обичаме и ти благодарим за отдадеността към нас, към темата, към игрите и всичко Hug

Мижи, изтеглила съм сериала и не мога да намеря нещо време за него тези дни, но тази вечер отивам да го почвам и без друго нищо не ми се прави.

И днес не украсих, явно ще е другия почивник Rolling Eyes
В петък съм на първия банкет, във вторник ще ходя да се постригвам в друг град, а в четвъртък ще ходя пък да ме боядисват, че поради технически причини по рано не мога, а ми е твърде скъпа боята да я заносвам само Rolling Eyes Laughing

Точи, жената доста се беше постарала днес, но нямашше разни шашави работи, като предния път примерно пълнени пироги с риба. Беше изпържила просто шаран, а покрай него 3 вида молдовски си нейни салати, еми преядох със салати, разкошотия Crazy, ич не ми трябваше риба, а да не говорим че имаше и още куп други мръвколаци. А за десертите няма да говоря, че дан те разстройвам Laughing, а те вече бяха по молдовански, както казва тя. Обаче какво вино пихме, майкоооууууу Crazy Crazy Crazy и тя през 5 минути жената-наздаровя, въх, викам си ей ся се напрайхме по обедно, аз не се напрайх толкова, ама ММ е картинка Laughing В Молдова било традиция като седнат на маса често да кзават наздраве, но за някакъв повод, примерно, наздраве за любовта, наздраве за здраве, наздраве за приятелството и т.н. за каквото се сетихте, така че през 5 минути имахме повод да пием за нещо Grinning

Десита Heart Eyes Hug

Честити ви покупки, Кали и Точи Hug

Болничките-Еви, Авлига и Мариетка бързо да оздравяват Hug

Нарче, искаме подробности душко Hug

Вени и аз бърсах стени преди две седмици защото ММ забравил да спре парата на кафемашината, правил си капучино....а аз какво хубаво кафе на стена направих, после можеше да си гадая на кафе и латекс ooooh! Laughing Добре че се мие...А представете си дали му се карах #Cussing out

Дев Hug

Лу, добре дошла Hug

Лис и аз мноооого обичам домашно разбит хайвер Wink

Слив, отказа се да дереш зайци, а Laughing Hug

Камиче, три жанра не са хич малко Hug

Хубава вечер, прекрасници Hug
Ако някого не съм споменала, не е нарочно(от хубавото вино е Mr. Green ), да се чуства напрегръщан Hug

А да..Сваке Heart Eyes

# 700
Ммм, Гиговче, много добре звучи менюто. И пирогите с риба бих опитала с удоволствие Simple Smile

Слив, защо купуваш вода? Водата в София е чудесна и става идеално за пиене. Ние имаме кана, руският вариант, но кога я ползвам кога не. Бритата ги водят да се сменя на месец филтъра, само че то си зависи от употребата, колко вода минава през каната т.е. Филтрите са разход също, затова следи най-добре промоции като има да си зареждаш на по-добри цени.

Миж, и аз го заредих този сериал, ей сега го почвам.

# 701
  • София
Ули, не щат да я пият.Само аз си я харесвам и свекъра,когато идва в София на гости.

Гиг, повярвай ми,гадно ми стана.Не съм вярвала,че мога да се почувствам така  Sick
Много ми беше интересно да те прочета за молдовското гости  Hug

# 702
  • Пловдив
Добър вечер от мен, за човек, който не обича много риба преядох точно с нея Simple Smile хапнах си и доволно кисели краставички, много обичам.
Сега оправях ноктите и ще се лакирам.
Другарчето ми е добре, поръчах му дрешки от Китай, днес му взех един страхотен детски лигавник Simple Smile на снежни човеци, като му се стесни на вратлето ще ви го покажа облечен. В сряда ще се къпем като хората и в четвъртък сме на лекар за втора доза от лекарството, вече е с котките, не в отделни стаи, тези дни ще си ги връщам на А., че операциите им са вече идеално зарастнали.

# 703
  • София
Лис, книгата отскоро е в продажба и предполагам, че може да се намери вече във всяка по-голяма книжарница. ММ конкретно я е купил от Хеликон. Аз съм се зарибила по оцветяването и затова за мен този подарък е право в десетката, тъй като съм страшен фен и на Хари Потър  Heart Eyes
Надявах се, че ще издадат и в България книгата за оцветяване и по "Игра на тронове", но май няма да ме огрее, та ще си остана с ХаритУ  Whistling

Вени как така успя да всееш такова неразбирателство между теб и пасатора. hahaha
Тя е талантлива, не я подценявай  Naughty
С нея сме от една порода - cook whisperer  hahaha

Скоро не съм ви поздравявала с песен, затова ето една много любима, с пожелания за хубава и много успешна нова седмица от утре!
Скрит текст:

# 704
  • на североизток от Рая
 Момичета мои мили, благодаря ви за поздравите! Дано добрите ви помисли ме застигнат!  Praynig Всичко пожелано да ви се връща многократно. Обичам ви!  Heart Eyes

Бях с най-близките си, много уютно  и мило ми беше. Не сме много, но пък сме като юмрук. Дай Боже така да е дълги години. А пък аз за шаран умирГам, даже бих казала, че е любимата ми риба. Всякаква риба обожавам, но за шаранче у-ми-рам.

Миж, не показах палтото, снимах го на осветление, не ми харесаха снимките  иги изтрих. Мога пак да го фотна, но утре. Ако искаш, ще го покажа.

Миж, този сериал дали ще ми допадне, как мислиш? Много ми привлича вниманието това, което пишеш.

Прегръщам всички ви, нещо не ми се пише повече, че ми се поомота главата от едно червено винце, домашно, на брат ми, пууу, от  две глътки и бях се заформила вече.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт